Klappat o Klart !

Hej !

Nu ska allt vara färdigt.Jag har bestämt kläder inför öppet hus.Det får bli samma som idag.
Jeans-kappahl
kofta-kappahl
linne-H&M
strumpor-Lindex
Det blir nog snyggt :) Idag gick Elin med oss till skolan och när jag fixat glosorna och skrivit klart Historian så gick jag hem.Hemma gjorde jag inget ! Hade bara skit tråkigt :( Men imorgon blir allt mkt roligare.Vi sk aha Öppethus på skolan och sen ska jag på 80-tals fest ! Men det roliga med festen e nog att hela klassen kommer ! Nu ska jag visa er vilka kläder jag ska ha imorgon !
Tights-H&M
Tunika-Vera Moda ( mammas )
Pumps-Vet ej ( mammas gamla )
Örhängen-Vet ej ( mammas )
Smink-Åhlens

Puss och Kram , Julia :)

Kolla in min och Emelies blogg oxå !

http://www.emelieojulia.blogg.se
                     &
http://www.eddasdag.blogg.se

Innan jag ska sova :)

Nu ska jag bara fixa tänder och pjamas innan jag kan krypa
ner till sängen.Har precis varit på träning hade ovanligt roligt.Jag blev likosm glad och
lycklig när jag kom hem ! Jag duscha och tog en macka,bra för kroppen efter träning.Medans
kolla jag på "sveriges värsta bilförare" och "fridrott".Nu ska jag bara fixa en grej på MSN ochs en sova gött !


Många Kramar <3



Va ? Blä ? Eller ? Vad ?

Fråga 1. Fattar du ?
Fråga 2. Varför ?
Fråga 3. Har du fuskat ?

Det här var några frågor till mitt inläggs namn ! Du får svara på dom om du vill , annars skippar du det ! :)
Nu kommer en ruskit äcklig bild , kolla en gång , och efter det ska du vara nöjd med din kropp !


                                       


Kort Tisdag och Cokladbollar dag :)

090126 - Tisdag !

Idag har inge hänt ! Jag har varit i plugget , ritat , och sjungit ABBA låtar.Efter skolan så gick jag hem med Hedda och vi gjorde lite allt möjligt ! Hoppas din dag oxå var lyckat ! Puss <3

090127 - Onsdag !

Idag hade vi MA-NP super tråkigt , men vad ska man göra.Jag tyckte det var ganska svårt men klara det rätt så bra iallafall ( vet ej min poäng än ) Eftre skolan gick jag hem med Hedda & Ellinor vi tog lite kort och sen vinka vi av Hedda hemma hos mig.När vi kom in satte jag och Ellinor direkt igång med Cokladbolle baket.Vi lyckades bra och när vi var färdiga så sjöng vi ABBA singstar ! Vi kom lika i "skicka micken" ! Sen satt vi vid datan och kolla på konstiga klipp på youtube , t.ex  Tommy Skrattar , haha , kuul :) Sen åt vi och runt klockan 7 gick Ellinor . Pappa fråga om jag skulle me och handla och då blev mitt svar typ såhär :
-Asså , nja , jag måste gå på toa och ta på mig kläder .. ? Men ok då !
När vi gick ut från bilden och ut på parkeringen i Sköndal Centrum så såg vi en HUnd i en bil som var super lite.Alarmet på bilden hade gått och hunden var så himla söööt ! Stackare ! HUr kan man göra så mot sin hund ? Hemma nu så ska jag kolla vidare på "semester svenskar " och sen ska jag kolla på "made in sweden"

Puss o Kraam <3

   

   

   

   

Måndag

Godmorgon !

Ganska speciell dag idag . Ebba ska med till skolan.Hon kom kanske kvart i tio i åtta och då höll jag fortförande att klä mig.Sen kom Hedda och vi gick till skolan.PÅ vägen hämta vi som vanligt upp Lillen.Efter att vi väntat i korridåren så kom Marie och jag tog en stol till Ebba . Vi läste kanske bara i 5 min för jag skulle typ bara skriva en resiantion om min bok för sen då drog vi till bibblan.(Jag ville att hon skulle få se så mycket som möjligt av skolan ) Eftre kort rasten så gick vi till syslöjen och jag och Natta fortsatte med våran Necessär.Vi han mycket och kasnke att vi blir klara nästa eller veckan därpå med den ! Jippi ! PÅ lunchen så satt vi med Natta,Emelie,Elin,Fille och Frasse.Snacka om lita allt möjligt och sen spela vi fotboll.Jag och Ebba var bra men han inte spela så mycket för vi skulle in ( men vi hade säkert tagit hem skiten )
Andra lektionen så hade vi högläsning och MA.Hann inte så mycket men 4 tal iallafall.Sen hade vi HK = hemkunskap.Det var super kul och vi fick göra varma mackor.Efter skolan så gick vi hem och åt bullar och pepparkakor+cider.Ville lyxa tilld et lite när ens bästis e på besök.Sen satt vi did datan och sen gick Ebba hem.Jag klädde på mig och efter det så åkte jag med Hedda till fotbollen.Jag träffa alla sköna kompisar ! Hemma så duscha jag , åt  och kolla på

"Bonde Söker Fru Bröllopet " ganska bra ! :)
 Kramizar Juliia <3


Det e detta jag har och bjuda på !

Tänkte inte berätta så speciellt mkt om helgen men här kommer några bilder !

                                                        Fredag <3
   
                                                       Lördag <3
   
                                                      Söndag <3
   

        Många Grattis Kramar till Nathalie & Mormor , puss ! <3

Torsdag , lite sen kanske ?

Sorry , jag har inte skrvit på bloggen något från i Torsdags-Söndags men nu ska jag skriva om Torsdagen.

Torsag !

Idag har jag varit i skolan , inget speciellt hände förutom att vi hade EN-förhör och att jag berätta för Marie att Ebba skulle hänga med till plugget på måndag.På vägen hem så gjorde jag inget speciellt , gick och snacka med Hedda och när jag var hemma så åt jag mellis och satt vid datan.Ikväll var det träning med Fotbollen ute ! Det kommer att vara halt men för mig så spelar det ingen roll vilket väder eller vind det e ! Jag spelar iallafall ! :) Jag skulle skjusa Elin också , vi hade det skoj i bilen ! Jag hade tagit med mig min kamera så att pappa kunde ta lite kort.Okej , dom blev lite suddiga men iallafall , lite roliag oxå ! xD.På vägen hem skulle vui skjusa tillbaka Elin och Lillen hängde oxå på.Natta hade börjat må illa så jag och Elin som skulle lämna packning fick åka hem till henne ! Vi han precis så att vi han se matchen mella
Kroatin-Sverige , även om dom förlora så spela vi bra !


Puss !
Ps.Idag fick jag reda på att vi kanske ska åka till Venezuela till julen , men inget e klart ! Det var kanske bara en tanke !

             
 
  


Bella , tyvärr men hejdå !

Heej alla kära bloggare :)

Nu e jag hemma från en mycket skojig natt hos Nathalie.Vi hade kul typ hela tiden och på morgonen så sjöng vi för Natta.Men iallafall , igår var det Let's Dance ! :) Jag såg inte på när dom dansa men jag såg vilka som åkte och det var ju lilla Bella.Jag tycker det var bra att hon åkte för hon var inge bra ! Också prata hon så mycket med sin konstiga röst , även om ens röst inte går och fixa så blir jag ireterrad på hennes röst ! Okej , Kitty e också skit dålig men jag tycker hon har en speciellitet i sig och det gör henne så bra . Hon kanske ger lite för mycket kritik mot juryn men vadå , bara hon håller Sveriges röstare på gott humör :)   Puss Julia <3

Alla bilder från

-Torsdags
-Fredags
-Lördags 
 
kommer imorgon , glömmde kameran hos Natta !

Innan jag ska fixa mig !

Hej , snart ska jag fixa i ordning mig inför kvällen hos Natta.Just nu har jag mkt ont i min lösa tand men vi får hoppas att det blir bättere.Jag ska ju som sagt sova hos Natta + att Tove och Elin också ska det ! Jippi ! Men somsagt , vi får se om jag orkar . Jag kanske e påväg att bli sjuk . Men vi får hoppas att det inte blir något alvarligt.Bilder från ikväll kommer imorgon och då skriver jag om torsdagen också !

Puss till alla !

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Onsdag eller Torsdag ?

 Idag har jag varit vimsi och knappt kunnat koncentrerat mig.Ok,jag klara i för sig NP-matte och engelskan väldigt bra , men det var ändå konstigt.På idrotten körde vi wollybolle och det var faktiskt ganska kul.Inge bråk som tur va ! Till lunch blev det köttsoppa och mjukt bröd,mmm med bröd,blää med köttsoppa.På rasten körde vi "stjärnor på is".Det hade regnat på natten och varit kallt i morse så det var is över hela skolgården.Inne på lektion lyssnade vi på Alice & Hugo som skulle berätta NYHETER.Dom var supera duktiga och när vi sen skulle ha NP så gick brandlarmet , typsikt ! Jag och Johanna brukar alltid vara med varnn när det e branlarm.Haha,den här gången så halka vi och några högstadie elever skratta åt oss.Lite pinsamt , men det gick bra ! Efter skolan gick jag hem och fixa smoothi och åt en smörgås.Sen träna jag lite läxor och satt vid datan.Om 2 dagar e det fest hos Natta och om 2 dagar ska jag sova över där !
-Jippi ! Längtar dit ! :)
Nu ska jag vara med syrran som blivit bättere och efter det ska jag kolla på "smestersvenskar" och "made in sweden"
och efter det är det sovdags !

Puss elr kram <3


   
  Drack smoothi till mellis !               Mycket läxor :(

Tisdag med Emelie !

Idag har jag haft det toppen !
Jag har varit i skolan och haft det gött.På musiken sjöng vi ABBA låtar inför muskalen som vi kanske ska ha.Jag , Elin och Bella sjöng jätte högt och var typ dom ända som våga ta i ! Det var faktiskt ovanligt kul , det gick fort den timmen.Efter skolan gick jag me Emelie hem till henne . Där hade vi kul och spela t.ex litlle big planet och var inne på stardoll.sen spela vi in en film och efter det så gick jag hem.Hemma så var jag blöt och satte mig vid datan.Snart ska jag äta och efter det ska jag spela "simphsons hit&run" jätte roligt !

.Ps. Längtar tills på fredag .Ds.




                                

Mys eller pys ?

Nu kommer alla fina bilder som jag tagit under söndagen och det som hände idag !
Hoppas det e ok att dom kommer lite sent ! :)

18 Jan.Idag skulle min farfar Stene frira sin födelsedag.Han och Sonja var på Malaga på han födelsedag så vi firar lite grann nu.Av oss fick han lotter och samla tillsist ihop 50 kronor.På morgonen vakna jag 7.Min mobil fick alarm och jag vakna.Så himla typiskt , när man likosm varit på fest och så ! Jag åt frukost och satte mig vid datan.Efter det kolla jag på skidor på TV-n.Kl.14.00 kom vi till Sonja och farfar och sjöng ! Vi fick mkt hott fika och sen kolla vi på TV och titta på Malaga bilder ! Hemma sen så satt jag vid datan och sen somna jag ute i vardagsrummet.Blev väkt när det vra mat.Till middag blev det köttbullar(hemmagjorda)och makaroner ! Sen sov jag gött !  Puss<3


   
Syrran och Tv-n asså !       Lilla jag på ny leksak !         Mums,me tårta !
   
Men slut tog den fort !            Ingen vinst :(                       Ingen här heller
                                                                                                 (vann på triss)

19 Jan.Idag har jag varit i skolan.Inget speciellt har hänt och jag mår nog bra !
Idag skulle Alex komma tillbaka till skolan och det e väll kanske inte så himla speciellt.Okej , det blev lite mera liv och glädje i klassen men men.Efter skolan var jag hemma hos Hedda.Vi var inne på Stardoll och på youtube.Sen åt i vi sjöng singstar och efter det hade vi bråttom till träningen ! Puss<3


Klara & Hedda !

Igår var jag otroligt stressad.Det kändas som om jag inte han med någonting.Nu e jag lite små trött.Sov såligt inatt.Ja,men nu ska jag berätta om hela dagen igår...

På mogonen var vi hemma.Pappa kolla på skidor jag satt vid datan mamma satt vid datan Olle sov och Cornelia hade tandvärk.Såhär kan det likosm se ut för en 11-årig donnas familj.Tillsist fråga mamma mig om jag ville åka med ch fira min kusin Klara på hennes 3-års dag.Men innan var jag tvungen att klä på mig och sen skulle vi in till stan för att köpa present.Vi var inne på PANDURO i typ 1 timme.Vi kom likosm precis när kalaset började.Klara öppna presenter och jag kolla på katterna Agust & Idun .När Klara öppnat alla presenter från mig mamma mormor och morfar så kom Klaras mormor och morfar.Asså min mormor och morfar e Klaras farmor och farfar.Till fika fanns det lite smått och gott.Jag åt tror jag 9 kakor.Dom var så otroligt goda.Sen var jag men Klara och vi fick tårta.När vi kom hem hade jag bara 45 minuter på mig att fixa mig inför Heddas fets.Jag kläde på mig mamma locka håret och jag fick slå in paket och skriva kort.Jag kom sist av alla och då hade jag glömt min kamera .Som tur var kunde min söta pappa hämta den oså jag kunde ta mkt kort.i åt mkt gott och jag vann e tävling,jippi ! Fick ett EXTRA tuggumi paket. Mumms...När alla gått satt jag Oliver och Hedda och spela Råttatollie(ken ej stava)Många kramar Julia !


Klaras Kalas !




Heddas Fest/party/kalas














2 dagar med mkt skoj !

                                                         Hej , här kmr 2 dagar på 1 inlägg !'

16 jan.Idag har jag haft det bra.I skolan var det inget speciellt och efter skoaln så var jag bara hemma.Mamma jobba lite minde idag för vi ska ju på "High school musical"på Göta Lejon kl.18.30.Ebba ska med och jag har ganska anyligen duschat håret och fixat till mig lite grann.Vi mötte upp Ebba vi Gullmarsplan och sen åkte vi vidare till medborgarplatsen där vi åt gött på "Pizza hut" Jag och Ebba tog en med ost och räkor på , så himla gött asså :)Sen gick vi till Göta Lejon och tog våra platser brevis Hedda och hennes Kusin Elisabeth.(Mamma var oxå me)Jag tyckte den börja bra och så . Jag trodde den skulle vara sämre och inte alls lik filmen men den var faktiskt riktigt bra.I paousen köpte jag och Ebba choklad och vatten.Det njöt vi av när nästa delen börja.Hemma träna jag en snabbis på mina glosor och sen sov jag sött !     

     

17 jan.
Vilken underbar dag.Vi har änteligen börjat spela fotboll på konstgräset på rasterna igen.Jag var med Johanna,tror jag..Ähch ! Jag minns inte ! Emelie hade med sig sin kompis från Mora som hetter Tilda och var super bra på fotboll skaru veta ! Till luch blev det spagetti och köttfärsås , ganska gott faktiskt ! Ja , om man gjämför med veckans mat så var det här det bästa av allt ! Efter skolan spela vi fotboll och hade ganska roligt , förutom att det var så jäkla kallt så var det faktiskt roligt.Sen gick jag hem,elr nattas mamma Lena skjusa mig och Hedda.Jag var lite med Loppan och sen hamna jag här som vanligt !

                                                                    Puss o Kram Julia

     


Onsdag , plundring av gran !

Idag hade vi det ganska bar i skolan.Vi spela Volleyboll i skolan och sen hade vi lite matte och NP.Efter skolan åkte jag,Hedda och Ellinor till Farsta där vi handla lite presenter till Hedda,Emlie och Natta.Ellinor handla till Sofie oxå ! xD
Vi var typ där i 2 timmar och det var liksom stor REA på H&M.Jag handla mkt och var nöjd med mina inköp när jag kom hem.Hemma åt vi korv med hemmagjort potatismos , mumms.Sen satt jag kanske vid datan i 20 minuter och sen plundra vi granen.Först barra vi av den och vfick en jätte hög sen kasta vi ut den och fika + drack lite cider.Efter allt fix och trix hamna båda jag och mamma framför TV-N och där satt vi tills jag skulle sova !   Puss<3












   


Tisdag med sköna brudar !

Tja igen !

Idag har det varit en fantastikst dag.Jga har liksom varit på topphumör och varit glad nästan hela dan.Förutom att jag blev lite besviken på mig själv när jag fick så dåligt betyg i engelskan.Ja,ja godkänt e väll iallafall Ok ! Vi hade vår första Bildlektion utan våran lärare som bildfröken.Vi hade Maria(ia)vi skulle typ göra en färgcirkel,ganska jobbigt.Jag och Frasse gjorde typ fel hela tiden och till sist gav jag upp och bara gjorde något.Efter bilden var det musik och sen gick jag med Emelie och Hedda hem till Hedda.Vi hade som vanligt super roligt och skratta mkt ! Oliver hade typ en kompis som var rolig , haha , en gång knuffa dom mig och Hedda när vi var i det lilla tältet.Det var fett jobbig , jag mosa en vindruva så min nya adidas tröja blev lite , äcklig , om man kan säga så ! Sen gick jag hemm i 30 minuter för efter det skulle jag hem till farfar och Sonja.Vi åt jätte god mat , typ kykling och pasta men det var mkt godare än det ska ni tro ! Sen gick vi hem och nu ska jag försöka klura ut matte läxan !   
 
                                                                                       Much hugs !




   Så himla go mat !

        Lilla Arne ! <33                                                                                                                                                   


Skolan , jag gillar inte smällare !

Hallo på er !

Idag var det ingen rolig dag att gå till plugget på.Bena var tröta och mamma och pappa väckte mig halv 8.Det var väll tur det för när jag skulle gå så hitta jag inte mina nycklar.Men jag e ju så klantig att jag inte titta i min badryggsäck som jag hade på eriksdagsbadet.När jag hade 2 minuter så hitta jag den,uu,tur ! Sen gav jag Loppan mat och efter det kom Hedda.Vi gick och gick,det var liksom helt ödsligt på gatorna så man nästan trodde att man typ hade glömmt tiden men när vi kom så hade iallfafall 25% kommit.Marie kom och vi fick läsa och skriva i den där jobbig skoldagboken som vanligt.Den e ju bra att ha men jobbig att skriva i .Jag kluddar ganska mkt i den.(inte fult)på rasten körde vi burken och sen hade vi slöjd.Jag och Natta börja med en super snygg Näcessär som ska avar rödprickig.Vi kanske inte kom så långt för vi lyssna på massa andra roliga saker som Jonas sa.Sen hade vi luch,blää,pyttepanna ! Sen hade vi Matte och sen NP-Nationella prov(test)Sen gick jag hem med Hedda och Ellinor,dit kom oxå John och Hugo.Dom var så konstiga,dom ringde mig var och varannan minut,störande ska du tro ! Precis när vi kom ner i traphuset så la dom av en smällare och jag blev super rädd.Jag och Hedda liksom sprang ut från trapphuset.Som tur var så klar vi oss.Sen gick jag till Hedda och hefter der gick jag hem och ringde natta.Kl.17.30 kom Natta och Ida som jag skulle åka med till fotbollen.Vi hade jätte kul i bilen ska du veta.På träningen hade vi teknik och hemma duscha jag och snart ska jag kolla på GULDBAGGEN PÅ 1SVT1 




              

                                                                               

Adidasfactoryoutlet !

Idag har det kanske inte hänt så mkt ! Jag vakna kvart i nio , shit , vilket natt ! Jag har liksom sovit hur dåligt som helst.Jag drömde läskiga och tokiga drömmar , det jobbiga e att jag fortförande går runt och tänker på dom.
Näää , usch , nu får jag skärpa mig ! Men som sagt jag vakna tidigt och då satt jag vid datan i 30 minuter kanske.Sen åt jag min "lyxiga"frukost och sen bädda jag och klädde på mig.Sen drog jag och mamma till Adidasbutiken i Hammarbysjöstad och där shoppa jag en jacka och 2 par strumpor.Sen åkte vi hem men mamma fastna såklart på en butik i Sickla centrum så vi gick in.Där hitta jag e skit snyggt garn och köpte det för bara 60 spän ! Fett billigt ! Sen hitta pappa inneskor till mig och dom passa bäst ! Hemma åt vi lunch och sen tog jag lite kort och så !

Många Pussar till mina kompisar !






Skrynkliga tvillingar !

Hallo på er hörni !

Idag har jag haft super kul.Jag vakna 10 i morse och det var väll bra det,haha:)Jag somna liksom 12 igår natt.Jag snacka med pappa om allt och lite till.När jag kommit upp från sängen så satte jag på datan och chatta lite med Hedda o Johannna.Sen åt jag frukost,det blev toast men med lite fel ost.Den var super...Blä ! Jag önska att jag hade smakat på osten innan jag fixa min toast.Sen chatta jag ännu lite mera Johanna och Hedda.Johanna fråga om jag ville åka till
"Eriksdalsbadet"med henne.Jag tyckte att det skulle vara jätte kul och klädde genast på mig och fixa iordning allt annat som ska fixas när man ska åka och bada.Pappa,mamma,Cockie,Alicia och jag åkte upp till Johanna i Gubbis.Jag gick upp till hennes port och där fick jag håla "Tuffis"i någon minut tills Johanna var klar.Vi prata om allt möjligt i bilen och skratta såklt ganska mycket.Framme vid badhuset släppte pappa oss och Johanna fick visa mig ingången.Haha:)Jag har ju glömmt lite sän förra året ;)Jag och Johanna betala allt och sen så hitta vi liksom inget skåp,helt galet.Haha;)Vi gick ju nästan runt där i 5 minuter.Shit ! Änteligen färdig ! Vi börja med en rutschkana och sen var vi i någon ström.
Sen åt vi lite,
Johanna ; Hamburgare,pommes och fanta
Julia ; Korv,pommes cola
Mumms,det var gött !
Sen bubbal vi i poolen och åkte ännu mera kana.En gång var det as pinsamt , jag åkte först och sen kom typ en 15 åring efter mig(Johanna bakom hene)Och jag fick inget bra glid så en tjej sa typ såhär till mig och Johanna :
-Jävla , snorunge !
Haha:)Gissa om vi skratta när vi var klara !
Sen hämta pappa mig och Johanna + att efter det köpte vi mat på Konsum.
Ikväll ska Johanna kanske sova hos mig ! Jippi !


                                                                          Puss o Kram

         
 Mina ingridigenser                        Färdig !                            Fel ost !
         
   Haha,våra kassar !          Färdig med min fruksot           Pajen till ikväll !


.Ps.Haha,namnet på inlägget var för att både jag och Johanna hade skrynkliga fingertoppar efter badet.Ds.

Sorry för missen,men här kommer allt :)

Hallo på er !

Jag vet att jag har missat i 3 dagar men det har varit så mkt att fixa och så.Nu har iallafall skolan börjat och vi fick nya platser.Ett tjejebord fick jag sitta vid,helt Ok för mig ! Nu ska jag berätta om mina 3 härliga dagar med roliga och tokiga vänner !
 
Onsdag 7jan.
Idag skulle jag göra ng me Ebba.Änteligen får jag träffa henne och vi hade så himla kul.När hon kom hade jag och Peter(min farbror)städat lite utav Loppans bur.Såd et blev rent och snyggt.Sen han jag bara äta frukost och sen kom Ebba.Jag blev jätte glad och trodde att jag skulle d´ö när jag såg henne.Hon e den finaste som finns<3
Sen åt vi apelsin och chatta på hennes MSN.Vi hade verkeligen as kul ! När kl.11.52 åkte vi hemmifrån och tog tunnelbanan till Gullmarsplan.Där gick vi av tunnelbanan och över till Bowlinghallen.Vi var liksom 1 timme tidiga så vi fråga om det fanns tid nu direkt istället.Som tur va så fanns det det ! Min syrra fick använda stängsel medans jag och Ebbis va utan,Peter var oxå såklart utan :)Jag börja ganska dåligt medans min syrra typ fick super bra poäng.Hon tilloch med lädde ett tag.Jag och Ebba kämpa om 3-tjeplatsen men Ebba knep den tillsist.Sen gick vi till Globen där vi åt på Donken och Ebba köpte någon prisent till sin kompis.Sen drog vi hem till oss och där åt vi och satt vid datan ett tag till.7 hämta Ebbas mamma ida Ebba och dom bjöd hem oss på middag veckan därpå+att Ebba fick sin HSM biljett av mig !

   
         

           
 
        


Torsdag 8jan.
Idag skulle skolan börja och vi hjorde väll inte så jätte mkt speciellt idag.Vi bytte platser och fick se det nya schemat.Jag tog inga speciella kort idag utan det blev ganska vanligt.Eller jo,efter skolan så kom Lillen hem till mig och chatta med Hugo,Nisse och jonte hela eftermiddan.Vi hade as kul.Hugo fråga chans på mig men jag svara , Nej ! Jag hatar honom,han e så himla äcklig.Du skulle inte se vad han gjorde för äklicka saker i webben.Men jag och Lillen hörde jätte många hemlisar som dom sa. Hahaha,dom visste inte först att micken var på så vi hörde när dom visaka massa saker till varann,kmr inte ihåg vad dom sa ! Hahaha,mitt minne e icke så bra ! Sen åt jag och efetr det gick Lillis hem efter det chatta jag lite mera och idag var det ingen träning heller.Det var väll bra och dåligt.Bra för jag var lite trött och så men dåligt för jag ville träffa lite kompisar i laget ! Jag och syrran va ute och spela fotbol med varma kläder och sen träna jag på våran maskin.Nu ska jag sova, Puss o Kram



                                   


                                                     

Fredag 9jan.
Idag e det frdag och jag sov super dåligt.Det e typ något som går i familjen nu.Asså ingen kan sova på natten och alla vakna typ mitt på natten,jobbigt,nu hede iallafall turen komit till mig ! Mamma väckte mig kvart i åtta jag kände mig direkt stressad ävom om jag hade 40 minuter på mig att fixa allt. Haha,5 min för lite för min del.Mackorna blev brända och sängen lite slarvig bäddad.Sen kom jag inte äns ihåg om jag borsta tänderna.Jaja,jag ver lite seg idag om jag ska vara ärlig.I skolan så hade vi läsning,Matte och EN "Nationella proven test"jag fick ett fel.15/16
Sen ahde vi EV och jag,Lillen,Jonas,Hedda,Elli och jonte spela typ något som hette "Bluff"jag fatta inte så mycket men allla trodde typ att jag Bluffa hela tiden. Hahaha :)Det var faktiskt ganska kul ! Sen åkte jag,Amanda och Linnea till Farsta där vi skulle panta burkar som Amandas farfar hade,men tydligen så bodda han jätte långt bort och det värkade som om att det bara var Amanda som kunde hålla tålamodet uppe.Sen var vi inne på H&M där det var rea på alla "Hello kitty"grejer så jag köpte lite saker där.Sen satt vi på ett cafe och hade super roligt,Amanda såg en sån där grej som börjar spruta vatten när det börja brinna.Och räkna utt att jag satt absolute sämts tilla v alla oss 3.Dom gick av i Gubbis så en station fick jag sitta ensam,men vad gjorde det.Jag köpte en liter cola till ikväll.Det e ju faktiskt säsongsstart av "Let's dance" ikväll.Hoppas det e bra tävlande.Här kommer alla deltagare !

                                                                                 PUSS & KRAM<3



                         
Morgan Alling (Komiker)
Carl-jan Granqvist (krögare)
Isabella Lövengrip (blondinbella)
Mojje Jansson (Barnprogramledare,musiker)
Hasse Aro (programledare)
Kitty Jutbring (BB deltagere,programledare)
Linda Haglund (fridrottare)
Magdalena Graaf (artist,modelll,författare)
George Scott (boxare)
Magnus Samuelsson (starkaste man)
Laila Bagge (idoljury medlem)
Elisabeth Höglund (nyhetsankare)


                                         

Grammisgalan

                                   Igår kväll var det gala på TV4.Det va grammis och
                                  Gry o Adam var programledare.Jag tycker det var en 
                                bra kväll och vinnarna var väll oxå bra.Här kmr resultatet !

                                 Årets textförfattare-Annika Norlin
                                 Årets electronicka musik-Eric Prydz
                                 Årets exportist-Björn Ulveaus och Benny Andersson
                                 Årets folkmusik-Abalone Dots
                                 Årets producent-Kleerup
                                 Årets grupp-Soundtrack of our lives
                                 Årets dansband-Lasse stefans
                                 Årets manliga artist-Håkan Hellström
                                 Årets kvinnliga artist-Anna Ternheim
                                 Årets hårdrocksband-In flames
                                 Årets nykomling-Kleerup
                                 Årets liveakt-Robyn
                                 Årets jazz-EST
                                 Åretslåt låt-EMD

                      

GRATTIS<3

Till underbara Elin Pilgren

Jamo haleva , jamo haleva , jamo haleva uti hundrade år...
Grattis på din födelsedag Elin och hoppas du får det bäst !
Och frästen , bra kämpat i handbollen ! Du e bäst ska du 
! VETA !

Många kramar Julia


Glömmde igår !

Tjena på er.

Igår glömmde jag skriva,sorry,men det blir nog bra iallfall :)
Nu ska ni få veta vad jag gjort dom här 2 underbara dagarna ;

5 dec.Idag skulle jag vara med Emelie.Vi hade tänkt att vara hos henne men det bli ändrade planer och vi var hemma hos mig istället.Vi börja med att vara inne på datan och spela sims.Sen orka vi inte längre och sjöng ABBA-singstar,haha,Emelie vra as bra och van hela tiden ! Sen åt vi BILLYS pizza(orginal)Mumms... :)
Efter maten gick vi uten en kortis och tog lite fina bilder.Jga blev väldigt nöjd med dom !
Sen han vi bara gå in och sitta vid datan tills Emelie skulle hem.Jag fortsatte att sitta vid datan tills pappa sa att det var mat.Till middag fick vi "Lammfile och potatis+bearneisesås(vet ej hur det stavas)Det var sjukt gott.Sen kolla jag mest på TV.Jag tänkte gå och lägga mig lite tidigare för att snart så börjara ju skolan igen,men jag cåg ett jätte bra program och började på en ny sticknig,kunde inte slita mig ! Så jag somna 12 !
Haha,inte som vad jag tänkte. Puss o kram på er !


       

     




6 dec.Idag har jag varit i skogen med familjen Lisper.Vi hade super kul.Vi fika och rulla på isen.Linnea trilla ner och blev jätte blöt,stackare :(Vi gick vidare och såg som is som satt fast på berget och det såg super coolt ut.
Haha,jag halka nästan för det hade kommit på marken oxå ! När vi nästan var framme vid parkeringen så såg vi en hinderbana som jag Linnea och Josefin(henes syrra)var på.Vi hade jätte kul,tills jag såg atta mamma,pappa,Lotta,Anders och Cornelia inte väntade på oss.Vi fick gå över ett jätte högt berg och Jossan höll på att ramla,men klara sig,som tur va ;)Sen såg vi dom och jag blev lättad.Ca 5 minuter efter var vi vid parkeringen och Lotta fråga om vi ville hänga med hem till dom en stund.
Visst :)
Hemma hos Linnea spela vi Wii och lekte Kurragömma med små ungarna.Sen fick vi fiak och efter det skjusa Lotta hem oss.Snart ska jag kolla på TV men innan det ska jag säga , Puss och Kram från mig ! <3


     

     

     



6:e men ändå bra !

Idag pela vi tunering i Åkersberga.Vi skulle mötas 14.40 för kl.15.00 skulle våran första match börja.Jag fick spela topp med Ida och tyvärr så blev det inge mål :(Sen var det lite vila och jag var mest med uppe på läktaren och där krama jag om Nellie,Helena och Mange.Haha,Nellie(3)Satt och skrek-Heja Julia hela matchen.Vilken unge asså !
Sen var det möte i omklädningsrummet igen och då fick jag spela back.Inte så kul men man ska ju vara glad för att man får spela i huvudtaget.Jag gjorde en mycket bra insats men vi förlora igen med nu 2-1.Men Ida gjorde mål och det
tackat vi henne för,Tack Ida :)Sen fick jag en korv,banan och jucie för att pigga upp mig lite.Nu var det ännu en match och den sista i grupp spelet.
Nu ska vi klå dom !
Och det gjorde vi oxå.Haha,Ellen gjorde mål och alla blev glada.Sen var matcherna i grupp spelet slut.Nu var det 1 timmes väntan och jag Lillen,Hedda,Alice och jossan spela på någon grej som fanns,haha,as tråkigt.Sen tog jag Johanna och Lillen lite roliga bilder och sen var det ut på plan och ge järnet.Vi spela ganska dåligt dom 5 första minutrarna,2 mål kom in.Ja,ja det här tar vi igen.Men ändå kanske inte.Snart därefter blev det 3-0 och det var typ kört.

Men kanske inte ...?

Vi kom igen med 1-3 av Ellen och sen 2-3 av Olivia.

Härligt men det blev ändå en 6:e plats.

Aja,det e väll bra iallafall !

Sen åkte vi hem och jag hade ont i mina fötter.Påvägen åt vi lite mat på Donken och sen satte jag mig här och snart,snart ,snart ska jag nog oxå ta mig till säng !


Puss och Svett Julia !


     

     

                           

                              Många fina bilder,men vems rumpa e det ?





Djurmässan !

Hej mina Söötnosar !

Idag har jag varit på mässa i KISTA.På morgonen var jag tvungen att gå upp kl.09.30.
Fett jobbig :(
Jag tog typ något fulkornsbröd och mjölk.Ganska gott faktiskt :)Sen fixa jag iordning mig och pappa var typ as sen så vi fick vänta i typ vänta på honom i 10 minuter.Inne i bilden lyssna jag på mucik och tog lite kort.När vi var vid parkeringen i KISTA så frick pappa gå av först,haha det var så jävla kallt ute. :)
Det tog kanske 7-10 min att gå upp till mässan och det dåliga var att ingången låg liksom på baksidan av det stora mässahuset.Vi gick in och betala först inträden och sen gick vi till en gaderob och hängde av oss kläderna.Helena,Emilia och Nellie hade inte kommit så vi gick in sålänge.Först kunde man se olika marsvin.Dom var urgulliga.Sen såg mamma några nakna marsvin som nästan såg ut som mini flodhästar.
Haha,ganska sööta faktiskt :)
Sen kom Helena och pappa träffa en kompis som vars hunde skulle vara med i dom 4 F-n tävlingen.
Dom 3 F-n står för.
Form
Funktion
Fysik
Färdighet
Sen gick vi till kanin agiletin där det fanns super duktiga kaniner.Nellie och Cornelia tröttna ganska snabbt på kaninerna och upptäckte en liten circus som fanns precis brevid.Dom gick dig med Helena och mamma medans jag och pappa stanna kvar och kolla på dom duktiga kaninerna.När circusen var slut gick vi till ett cafe/resturang och åt lite.Jag gick macka och chokladboll.
Mumms.. ;)
Nellie ville gå på Toan så hon och jag fick gå ända till entren igen och där tog vi ett snabbt och trångt toa-besök.
När vi sen skulle gå tillbaka till mamma helenna och rästen så fastna Nellie vid några hästar.Hon ville gå in i hagen man jag hindra henne och sa att det kanske inte var en så bra id`e.Sen kolla jag och mamma på agiletin för hundar och Nellie,pappa,Cornelia och Helena var inne hos några gätter.Hundarna var super fina och duktiga !

Jag heja på en dvärg-broder.collie som var super snabb och jätte duktig.
Sen tog vi bilden hem och åt en god middag.Pappa skulle visst iväg med en kompis på krogen så han kunde inte hjälpa mig med kameran.Jag kunde själv förut men nu måste jag typ skicka dom från datan på nere våningen och upp hit,hör ni,det låter till och med konstigt och krongligt.
Hahaha :)
Jaja,snart ska jag mysa framför TV-n och imorron e det cup med fotbollen !

Ps.Om du inte fatta så kommer alla bilder imorron.Ds

                                                              Puss o Kram Julia

                                    
   

                                        
                                        Agiletin för Kaniner          Agiletin för Hundar
                                         
             
                                                           


                                          Alla bilder från idag,visst var dom coola.


Singstar och lite smått o gott !

Shooo på er !

Idag har jag varit hemma hos Nina och Emma.Nina e mammas kompis och Emma hennes 9-åriga dotter.Vi spela abba singstar och sen ville typ Cornelia o Emma leka med några "Littlest pets shop"Då sjöng jag lite sola song.Efter det bjöd Nina på fika och där tog jag wienebröd & Fanta.Hemma igen satt jag vid datan och snart ska vi äta.Bilder kommer att komma senast imorgon.
Ha,ha,ha,imorron ska jag typ på en mässa i KISTA !
Jag ska dit med Nellie,Emilia och Helena typ.Hoppas det blir skoj !
Nu ska jag äta och sen mysa framför TV-n :)

Puss o Kram Julia !


Något Fint :)

                        
                                               Är inte det här ett ganska bra tips :)?
                         Jag tycker det e en bra sak att tänka på.Det e ju faktiskt lite
                                                   viktigt med kramar & kärlek<3
                                           (Men kanske inte så bra nu,magsjuka)
 
                                                                 Puss o Kram

Torsdag & Mycket vila

Nu e jag trött som fan.
Jag var uppe till kl.halv fem igår så det kasnske inte e så konstigt.
Mamma typ väckte mig kl.11 och då vrar jag som en överkokt spagetti.Men jag ver ändå glad att hon väckte mig för Sonja hade ringt och frågat om jag och Cornelia ville gå ut med några hundar.Såklart svara vi ja :)Sen åt vi en ganska snabb frukost och efter det klädde vi på oss och gick vi till Farfar & Sonja !
När vi plinga på dörren hörde vi direkt hundskall och såklart så var Ville och Viktor på topphumör.
Cappe(Torbjörn,husse)koppla på dom och sen fick vi 2 bajspåsar,man vet ju aldrig vad som händer.Sen sprang vi utanför på ängen och gick T.ex förbi Nattas hus.Men där var allt släckt och jag skulle tro att hon och hennes familj sov.Vi hade jätte kul,men det var lite för kallt så det blev bara ca 30 minuters rast.När vi sedan lämna tillbaka hundarna skulle Cappe åka hem så vi sa
Hej då :)
Sen var jag och Cornelia hemma hos farfar.Där släppte Sonja ut fågelen "Arne"Han e jätte rolig.det.Jag och Cornelia fick Saffransskorpa och mjölk och Arne var på Cornelias skorpa direkt.
Hahaha :)
Sen gick vi hem och jag bara var skit trött.Satt vi datan och åt mat+att jag panta burkar och fick ihop hela 21 kronor.
Under hela Jullovet har jag fått ihop 91,50 kronor.Helt Fantastiskt va?
Och då e det bara vad JAG har samlat.Till middag blev det,
Oxfile,rödvinssås,potatis och små tomater.Gott va ?
Nu ska jag kolla lite på en film och sen sova gött!

P & K Julia

.Ps.E det någon som vet hur man lägger ut videos?.Ds.



       Hahaha:)Arne som modell :)

        Snacka om att gilla Saffransskorpor !

               Så himla fina tulpaner,tycker jag :)

Som jag DANSA !

Hej igen,och GOTT NYTT ÅR !

Jag hade super roligt igår.Vi åt god mat hemma och sen SMINKA jag mig och efter det gick vi upp.Hemma hos Hella var festen i full gång.Tjejerna föste ner mig i Wilmas rum direkt.Där snacka vi lite skit och sen drack vi och snaska lite chips.
Jag och Vilma hade inte så roligt i början men sen när tolvslaget och glassen var i magen kom,så förste vi upp en väder balong.Hahaha :) Det kallas faktiskt så.Sen smällde folk raketer och det blev det himlands liv.Jag krama många Gott nytt år och sen gick jag och Vilma in.
Om du undrar var det 2 Vilmor.
Vilma & Wilma
Inne i huste digga vi loss medans dom små körde BUZZ.Jag ,Vilma och Wilma dansa as mycket och hade super roligt.
Vi dansa T.ex till låtarna;

Kissed the girl-Katy perry
Don't stop the music-Rihanna
Dancing queen-Abba
So what-PINK

Vi hade så himla roligt.
Efter ett tag börja det bli lite mera sömn i huset och
allt fler såg ut att behöva komma till sängs.Jag var kanske en av dom som fortförande var vakna och
inte hade lust att sova.Kl.04.00 gick familjen
Carnehagen hem och la sig till sängs.Men inte för mig.Jag satte mig vid datan och läste + att jag försökte räkna hur många nagellack jag hade i min låda.(Det var omöjligt)
Hahaha :)
Sen somna jag emellan halv och kvart i fem.
Så söming...:)

P & K  Gott Nytt År På Er Alla  ! :)


Raket tändning                        Någons raket                      Väder-ballongen                     

Ännu mera BUZZ                     Min dricka :)                           Mera raketer