Kommentar m stardoll


SVAR: Den heter honkallasjulia, men kom ihåg att jag inte kör seriöst :)

Sunshine today


Sol idag, härligt ska ni veta. Så jag låg i solstolen och gazza lite. Men tyvärr blåste det lite för mycket så frös. Men jag känner att jag behöver få lite bränna innan skolstarten. Man vill ju inte komma tillbaks som en blekis?
Innan det så var vi i färjestaden och shoppa lite. Hittade 2 byxor på rean. Ett bar jeans leggings & trekvarts byxor i jeans. Båda för 99:- styck. Ikväll ska jag försöka tvinga familjen på pizza & sen blir det såklart friidrott!

Fredag - jäklar vad det blåser ute!

Det har vart nästintill storm här nere idag. Har i för sig hört att det ska ha vart blåsigt uppe i stockholm också.
Men iallafall. Dagen spenderades ute med hunden, stardoll (skrattar ni också?) och beverly hills ♥

tagen av lillsyster.

Kanske det blir bättre?

.. det se ju iallafall ut som det! Ja, jag snackar om vädret här på öland. Vilket inte har vart på topp senaste dagarna. Men just nu är det blå himmel och sol. Fast jag kan inte lita på något för pappa säger att det ska regna och blåsa imorgon. Det blir väll ännu en hemmadag framför tvn eller datan. Men just nu är det somsagt nice ute så det blir väll lite foto kanske? /ses

tog den för ett tag sen.

Kan inte sova serrni!

Sitter och fryser som fan i sovrummet på övervåningen. Hade inget för mig så jag satte mig här en stund. Orkar inte smsa eller någonting just nu. Är grymt trött i huvudet men kan inte sova. Kanske för att jag råka göra det i soffan en timme förut. Men ska stänga ner nu, innan mina armar däckar ihop! /ses

Frida freak

http://admin.frida.se/imageserver.php?format=285x0,fitx&img=279954.jpg&site_name=fridahttp://admin.frida.se/imageserver.php?format=285x0,fitx&img=279954.jpg&site_name=frida

Haha, sitter och skrattar åt mig själv. Jag har nyss anmält mig till 3 tävlingar, alla har med tidningen FRIDA att göra. Och nu ska jag anmäla mig till en till. En tävlingen kan man vinna en prenumation hos Tinkerbella, sen var jag med i två tävlingar som fanns i tidningen. Ett biopaket & hårprudukter. Den sista tävlingen kan man vinna snygga nagellack från IsaDora. Kolla in frida.se & eller köp senate nummret! :)

Små inköp innan 2 veckor semester

Var i farsta med pappa idag. Blev bara en snabb shoppingrunda på 1 timme. Men jag hann faktiskt med att köpa en klänning på gina tricot's rea, liten väska från åhlens & ansiktstvål. Det kosta faktiskt bara 262 kronor totalt! ;)

Åker till öland imorgon, räkna med max 1 inlägg per dag!

- I Isabellas mobil hittar man allt

Justin Nozuka - After Tonight


GOTHIA CUP 2010

Vilken vecka det har vart. Den har verkligen vart proppfull med sjukt roliga saker och väldigt tråkiga besked. Ni vill säkert veta vad det är som gick snett. T.ex som om att jag fick skavsår efter förstamatchen och fick inte spela någet efter det. Sen bodde det några killar från kosvo som förstörde hela grejen. Pågrund av dom fick vi inte röra oss nere i 'hallen'. Utan bara på rummen och korridåren.

Jag spelade med enskedes förstalag och vi kom till 8:delsfinal. I gruppen spela vi lika två matcher (där vi borde vunnit den ena) och vann en. Tyvärr fick vi möta än av världens bästa 97 lag, vaksala. Men vi gjorde en grym match och fick siffrorna endast till 1-0. Även om vi åkte ur tuneringen, så var vi riktigt nöjda med matchen.
Juste! Vaksala vann frästen hela cupen på straffar mot BP, så dom är världens bästa lag!

laddar upp bilder & videos imorgon! :)

Hemma från göteborg

Kom hem för en timme sen. Det har vart en lång och trång bilresa från göteborg. Satt me alice, issa, ellen o bella. Vi typ sov hela tiden. Ikväll tänker jag inte lägga mej tidigt, tänker droga spotify-facebook o blogg inatt! :)

Sista inlägget på 1 vecka & 1 dag

Om några timmar kommer matilda och hennes familj och hämtar upp mig. Vi åker somsagt till varberg där hennes kusiner bor. Övernattar där inatt, och sen till gothia cup. Kommer bli riktigt kul, men jag e faktiskt lite nervös. Eftersom jag inte kommer att spela med mitt ordinarie lag. Jag kommer INTE att blogga i göteborg, för att jag kommer inte att ja någon data eller ha tid.
Men vi ses om 1 vecka och 1 dag hemma i stockholm, puss och kram!
http://www.sportnik.com/file/show/1615964
ÖNSKA MIG O ENSKEDE F97 LYCKA TILL! :)




Byrum sandvik

 

Haha, undra varför jag i huvudtaget laddar upp den första!? BJUDER

Skor som jag köpte på någon skoaffär i byxelkrok typ :)
Vi var i byrum hela dagen. Bada på stenhällar med mammas kompis och hennes barn. Det var tyvärr lite alger i vattnet så jag bada inte så mycket som jag velat + att det var kallare här. Sen åkte vi till nån sportbutik och skobutik och jag hitta skorna och kläderna som jar har på bilden till höger :)
Bloggar ikväll/imorgon!

Torsdag - poolbad

Har i princip vart med matilda, elin o syrran hela dagen. Vi gick på marknad i någon timme. Sen drog vi till dom, bada i deras pool och käka. Sen åkte vi till en utomhus pool som ligger 10 minuter bort. Det var typ skit varmt i poolen, alltså runt 27 grader. Men jag föredrar kalmarsund. Kanske för att man slipper allt klor som svider i ögonen.

Om några timmar blir det nog byrum hela dagen, åker tidigt - kommer hem sent. Bloggar nog på natten om jag får tid. Vi ses sen, nu ska jag kolla facebook igen! ;)

UPDATE: Skulle publicerats nu i natt klockan 1. Men datan lagga så det kom nu! :)

Får mig att tänka på dig, och allt vi hade

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna


Haga Park

Vi hängde på haga park/strand hela dagen idag. Matilda o elin hängde på så vi blev några. Det var skit varmt i luften, och detsamma i vattnet. Jag och och matilda bada typ hela tiden. Vi va bara uppe och käka, köpte glass och innan nån snabbis för att sola. Vi hade värsta idrottspasset i vattnet. Haha, flummigt var det iallfall ..
Imorrn blir det nog bad också, sen på kvällen ska vi kanske käka ute och gå på marknad på kvällen :)

Mot beachen

Vi ska snart packa ihop oss i den varma bilen och åka iväg till badstranden! Ska blir grymt skönt :)

SPANIEN VÄRLDSMÄSTARE 2010

Fick inte tid för datan igår kväll så och täckningen här nere var usel i morse så jag sattsar på ett inlägg om finalen nu. Matchen igår var ganska trist i första halvlek. Precis som dom sa så spela hollans precis som sin plan. Att lägga hög press på spanien för att dom inte ska få igång sitt magiska passningsspel.

Spaniorerna kämpar och man ser hur xavi, iniesta och villa får arbete på plan för att skapa farliga målchanser. Men holland tappar sitt diciplinerad spel och spanien kan trycka på. Det skapas under en tid många målchanser som SKA vara mål. Arjen Robben för holland får två frilägen men med casillas i målet kommer ingen förbi.

Det blir fölängning och spanien skapar en målchans. Innan det hade villa precis blivit utbytt och torres kommer in. Själv blir man löjligt förbannad. Men i anfallet då torres ska skjtua går på en holländare och blir en passning till  fabregas som kan lägga den till iniesta som drar till med en iskall vrist i vänsta hörnet. Tack vare det målet var spanien världsmästare! :)


http://svt.se/content/1/c8/02/07/32/67/carlos760.jpg
Bilder & Video från svt.se/vm
Kanske skriver en sammanfattning eller lägger upp en video av VM senare i veckan ..



Fotbolls final

Halvlek i VM finalen och jag passar på att skriva lite. Det har verkligen vart en as varm dag och vi har badat mycket. Har fått lite färg på benen och ansiktet tror jag. Grilla gott till middag, och sen gjorde jag en jätte stor och dog fruktsallad idag igen. Det är verkligen toppen med frukt på kvällen, det är gott, enkelt och mycket nyttigare än chips och godis. Jag och min syrra tog fasktiskt fram ansikts pennorna som vi brukar använda på haloween och måla oss lite.

älskaälskaälskaälskaälskaälskaälskaälskaälskaälskaälskaälskaälskaälskaälskaälskaälskaälskaälskaälska

Om gårdagen

Hejsan hoppsan!:) Fick inge tid till at blogga igår. Vi kom hit runt 12. Jag var sjukt trött eftersom det blev en tidig morgon. Vi drog till stranden ett tag, det var grymt skönt i vattnet. Ingen nyhet eftersom det alltid är jätte skönt i kalmarsund. Passa på att springa lite igår kväll, körde snabb jogging och intervall löpning + att jag träna lite i vattnet.

Idag blir det stranden igen, tar inte med mig kameran dit. Hörs ikväll!

På morgonen, snacka om att jag var trött.

Glass.

Öland imorgon

Skriver nog det sista inlägget för idag nu. Vi åker tidigt imorgon bitti, alltså runt 4/5 på morgonen. Hoppas kunna blogga som vanligt på öland, men kanske inte så bra uppdatering som dom senaste veckorna. Ha en fin kväll!

Höstas,

Fredag - packar för 2 veckor

Nu packar jag inför semester & fotbollscup i 2 veckor - Då packa jag för aros cupen i 4 dagar, haha ..

Ska spela fifa 10

Innan jag lägger mig och spelar fifa vill jag del med mig av den här låten, gammal men så jävla bra!

SÄGER BARA DANSSUGEN, åååhh!


Beverly hills

Två timmar av min nya favorit serie varje eftermiddag mellan 16-18 på tv4! :) Bloggar ikväll!

Är på bra humör

Hej alla glada svenskar därute i landet! :) Ni kanske redan märker att jag är på toppen humör efter den där starten. Egentligen hade jag en beslutsångest över en sak i fotbollen igår kväll. Om ni är intresserade vad det gäller får ni kommentera, för jag tänkte inte skriva det här på bloggen.

Träna lite på jogging cykeln nu på morgonen. Men blev tvungen att sätta på brorsan fläkt för att inte svettes ihjäl. Har inga planer för dagen, lyssna på musik och packa inför öland & gothia. Åker till öland imorgon och sen direkt till göteborg om en vecka! :D

T-shirt: Cubus Mjukisbyxa: HM
Inlägget skulle laddats upp halv elva i morse! :D

Spanien i VM final


Nickmål av matchen lirare (enligt mig) han var taggad till tusen carles! :) Video lånad från svt.se/vm

Torre fick spela lite också, man ser att han har vart borta. Men det kommer, det gör det ..



Premiär av Shrek 4

Den här grymt varma dagen har tillbringats inne på hötorget/t-centralen men min lillasyster. Vi har gått runt i butiker och tittat på bio premiären av shrek 4 (eller nu och föralltid) som den faktiskt heter. Det har faktiskt vart jätte roligt. Vi var inne på hötoget tidigt så jag hann köpa mig en tubkjol på ginas rea, och sen börja bion.
Tyckte den var jätte bra, men skulle velat uppdaterat mig lite på film 1 & 2. Ett tips om du ska se den! :)

Haha, min lillasyster var så gullig. När hon kom ut från bion sa hon att det hade vart den bästa filmen hon sett.
Första gången man var ensam med syster inne i stan, tror hon tyckte det var lite coolt att vara där inne med storsyrran som faktiskt är 13, haha :)


Lite saker som jag köpte idag, nu ska jag sätta på tv och kolla på fotbolls vm! Vill ju hålla på min favorit spelar xavi, men tyskland har spelat bättre fotboll i vm. Jaja, blir lika glad vem som än vinner! :)

Veckans blogg &Vinnare av min tävling

Nu blir jag ytterst glad om ni gör mig en tjänst. Att trycka på den här länken och sen rösta på mig i en "veckans blogg" tävling. Alla som röstar på mig i hennes tävling får en länk i ett inlägg när tävlingen är avslutad! :)

Herregud! Jag har ju inte sagt vem som vann min tävling heller! Det blev felicia som vann tävlingen. Svaret var Ronaldinhio som är en föredetta Barcelona spelar. Du ska få en fet länk under min dropdown meny! :)

Semifinal 1: Uruguay - Holland

Första halvleken av semifinal 1 har spelats, tycker att det vart en ganska bra halvlek. Uruguay (som jag håller på) pressar på bra i underläge (1-0) och det ger resultat, 1-1.

VM's snyggaste mål? Kanske lagkaptenen Bronckhorts borde tänka på det?

.. väldigt likt Hollands mål. Kortare distans och något sämre sikte, en målvaktstavla!
Videos lånad från
svt.se/vm


Findus bullar

Något som verkligen är gott är findus kanelbullar. Flr några år sen köpte vi alltid hem sånna, men sen har det liksom inte blivit av.  Jag och min bror är nog dom som käkar mest, men det går inte att motså. Jag ska faktiskt erkänna att dom är goda än hemgjorda bullar. Hembakta blir lätt tråkiga efter några timmar.
Så frågan är, om ni smakat, vad tyckte ni?

Hänger på djurgår'n idag!

Om en timme typ ska jag möta hedda, sen drar vi till grönan och e där hela dagen. Ni vet nina, som jag träffade för några veckor sen. Hon gick ju i min klass till trean, och hon ska följa med idag. Hoppas det inte blir så vamt. Menmen, vet inte hur länge man blir där för jag mår faktiskt lite illa just nu.

Nu: Klä på mig, sminka & ta en macka! :)

UPDATE: Inge grönalund för min del, mår jätte illa och det känns sådär lagom kul att åka karuseller när man e sådär spyfärdig..

http://www.spci.se/jubileum/bild/blockfiskkarusell.jpg


Farsta centrum

Har kollat rea idag, hitta inget speciellt där. Men köpte en 'over size' tröja från gina, underdel till min bikini & 2 böcker. Haha, var där med hedda. Sen var vi här ett tag, snacka, lyssna på spotify & kolla facebook.
Imorgon blir det gröna lund med hedda, nina och johanna (hedda o ninas kompis)
Det ska bli grymt roligt, har fan inte vart där på... ? Vad är det..? 2 - 3 år eller någt! :) TAGGAT TILL TUSEN!

Tröjan, 149 gina || Böcker, 79 st. akedeminbokhandeln

Fastnat

 

Hedda tipsa mej om den här låten för någon vecka sen, tyckte den sög som fan. Men nu har jag typ fastnat. Ska börja lyssna på heddas musiksmak, eftersom vi är grymt lika vad det gäller det :)
samimanina, eeh ehh wakawaka eeh ehh ...

Bildbomd från dagen


Hah, låna bigges flytväst ;)

Stechar lite ute i värmen, riktigt skönt!

Blev tvungen att bada, det var så sjukt jävla varmt!

Fin bild, stör mig bara på att fokuset inte hamnar på mig utan på trät ..

Mot skärgården

Nu tar jag en tur ut till landet över dagen. Bigge som hunden nu kallas ska faktiskt också följa med idag. Första gången han åker båt. Laddar upp bilder och skriver ikväll!

Juste, spaninen vann igår. Läs om och se dramatiska matchen här! :)

http://svt.se/content/1/c8/02/06/56/86/villa370ny2.jpg

David villa - Cesc fabregas


Bilder från idag





Tyskland har besegrat argentina

Åååh, fan vad jag är glad för Joachim Löws skull. Han tog sig igenom en relativt enkelt grupp. Möter england i åttondelan och vinner överlägset med 4-1. Kommer till nästa match och det tar endast 3 minuter innan Thomas Muller nickar in bollen för det VM yngsta trupp, som också är väldigt ny.

Kul att se Michael Ballack på sidan också, går inte att undvika den snyggingen ;)

Till höger den skadade tyske lagkaptenen Och sen mina favorit spelare, Thomas Müller

Video lånad från svt.se/vm

Det är redan 3 juli

Jaha, så var man redan på 3 dagen i juli. Jag gillar inte att skriva juli, eftersom det alltid komemr till en A. Då blir det Julia, ush det är skit störande. Gör det överallt, till o med i skolan! :D
Ska snart slagga, webbar med bästis ett tag till och sen lägger jag mig och läser frida några timmar! :)
Imorgon xavi, imorgon visar du att spanien är värda en semifinalplats!

Holland VS Brasilien

Nu är det dags för vm's första kvartsfinal. Robben möter kaka, se matchen på svt1- avspark kl.16.00
Under matchens gång ..

Förstahalvlek: 1-0 Brasilien: Tycker att brasilien gör den riktigt bra halvlek. Öppnar bra och robinhio såg bäldigt pigg ut. Efter att slarv i backlinjen i hollan kommer 1-0 efter kort tid. Holland har vart sega och bara haft få chanser vi frisparkar. Robbens och Vanpersen har öppnat bäst i Holland.

 

Kul att se Kaka framträda med skott och rörelse. Även miacon har jobbat bra på högerkanten. Bra inlägg och

även avslutet i sista sekunden. Bra start av brassarna helt enkelt!

Andrahalvlek: 1-2 till holland: Jävla skit fotboll, fan vad besviken man e! Älskar dej iallfall kaka <3

 

 


Hemma i värmen

Det hände en grej som jag tror dom flesta redan vet, eftersom jag är snabb på att skvallra saker till andra. Men iallfall, jag hängde inte med till badet p.g.a det som hände. Jaja, det är iallafall sjukt varmt ute! Jag skulle hänga ut några grejer, trodde jag skulle svimma där ute.

Men nu ska jag t affärn, och ikväll ska jag köpa nya fotbollsskor inför göteborg  om 2 veckor! :)

Vaccinerat mig

Hej, nu tänkte jag skriva ett inlägg om min dag (som jag inte gjort på säkert 3 dagar)
Börja iallfall jag att jag och lillasyster var ute och motionera lite, för att inte vara ut kondition inför gothia.
Sen tog jag vaccin för TBE och sen kom några vänner över. Och om 20 minuter blir det tacos"

Roligt att ni också gilla det!


Läste nyss igenom kommentarerna från alla söta läsare. Blev jätte glad när man fick läsa sånt här. Det verkar som dom flesta 'hajjat' det där med dropdown meny. La precis alla gamla inlägg, alltså allt det som jag skrivit tidigare i år. Säg till om ni ser något fel, och gör det gärna via mailen! :)