Nu kan ni också ta del av ..

.. den nya fräsha designen! Nu tycker ni jag är jätte tråkig som inte bytte header, men det kansker kommer senare igen! Hoppas ni hittar rätt med det nya meny systemet. Men vill bara meddela att alla katergorier går inte att klicka på än för att jag måste lägga in rätt koder och sånt där :) Men vad tycker du om designen?




Smygtitt på ny design


Ikväll laddar jag upp den nya designen. Allt är fixat och klart i min andra blogg så nu är det bara att kopiera och klistar in stil och kodmallar! Är riktigt förvänntasfull över era tankar, kan säga att det skett en någorlunda stor förändring...

Dålig uppdatering för en anledning ..

Min uppdatring på bloggen har vart låg. Men det är för att jag typ inte får några besökare eller kommentarer längre. Funderar på att sluta blogga, men nu ska jag iallfall iväg till hellas och käka och bada!
http://lh6.ggpht.com/_9OVrU0ebEmg/SBLUjH9nZOI/AAAAAAAAAdk/wt67AqBXW9E/sunrise_hellas.jpg

Bilder från Midsommar



Nya strumpor i värmen


Fick några nya strumpor idag. Dom har på neon färger så man ser dom skit lätt. Snygga faktiskt!
Men nu ska jag inte dra ut på tiden så mycket utan fixa klart det sista innan hedda kommer och vi drar till natt!

Nu är jag också medlem


Med 'we no speak americano' säger jag gonatt!

Yolanda Be Cool & DCUP - We No Speak Americano


HEMMA FRÅN SKÄRGÅRDEN

Kom nyss hem från skärgårn, as skönt därute men ännu skönarre att vara hemma i staden igen! Vi har haft as bra väder, idag framförallt. Det var jätte soligt, tror jag bränt mig lite och sen fick man träffa sig syster också<3

TÄVLING - GISSA VEM?


IT'S TIME TO LEAVE


Satt nyss och åt lite av ben&jerry glassen ovan. Grymt god måste jag säga. Skulle velat har liter mer brownie bitar i kanske. Men vafan, gott iallfall. Kanske ni tänker, vilken lite gottegris som äter en hel själv. Nejnej, jag tog kanske 10 små skedar eftersom det är min syrras o hennes kompis. Dom skulle typ ha den till filmen imorgon!
Det här blir det näst sista inlägget för helgen. Ska ut i stockholms skärgård och firar midsommar med släkten. Det sista inlägget kommer läggas upp precis innan jag åker, och det blir en liten överaskning vad som står där!






FOTOGRAFERING FRÅN IDAG



Nikon coolpix l100

Hudcancer om det fortsätter såhär ..



Årets första dopp


Nu har vi gjort det, vi har tagit årets första dopp i farsta! Vädret var på topp och det var iskallt i vattnet! :)
Men jag har iallfall gjort det!


Sommarvärme ute!

Nu drar jag ut i sommarsolen och steckar lite, klockan fyra blir det fotboll! Hoppas ni får en fin eftermiddag :)

T-shirt: Monki Shorts: Gina Glajjor: HM

AROSCUPEN VÄSTERÅS 2010

Spelet gick år helvete i cupen, men vi hade jävligt roligt iallafall! Tog med mej digitakameran och sen hade jag mobilen. Är sjukt trött så bilderna får förklara min lilla resa ..

Påvägen t västerås, jag och alice flumma som vanligt ..

Torsdag kväll.

Jag och joanna satte på oss keps och glajjor och blev hiphopasre för minuten! (fb profilbild frästen)

Team ICA

Hemresa, första soliga dagen frästen (den ända dagen på vi INTE spela )

Jag och matilda när vi vänta på bilen.

Glassen som jag kom på inte var laktosfri och fanny.

Spelarbevis, hemmresegodis (som vi åt upp när vi kolla på finalen) och matilda.

Vi stanna på 'sveriges största godisbutik' påvägen hem!

Dom här två låtarna spelades antingen i lurarna eller så sjöng man i omlklädningsrummet.

TACK FÖR EN UNDERBAR RESA TJEJER I ENSKEDES U LAG!


Jag är tillbaka | Rösta på mig hos iris!

KLICKA HÄR FÖR ATT RÖSTA PÅ MIG I VECKAN BLOGG, SNÄLLA GE MIG EN RÖST! :D

IT'S TIME TO SAY GOODBYE

Nu åker jag och laget på tunering. Vi kommer att vara borta från torsdag-måndag. Jag kommer hem runt 6 på kvällen på måndag. Kanske bloggar lite om jag inte är för trött efter allt.  Jag, emma och alice var i farsta. Köpte tofflor och solglasögon så nu är jag och emma riktigt taggade! (vi köpte likadana)

Nu ska jag ta en fika med familjen, och sen säga hejdå för helgen! :)
Kom gärna och titta på när vi spelar ut finnarna, sms eller ring om tider och planer!

VI SES PÅ MÅNDAG!

Från den senaste cupen, i våras!

Packar för fullt.

Har jätte mycket som ska hinnas med idag. Jag ska packa inför aroscupen som jag åker till i eftermiddag. Sen innan det ska jag hinna ta mig till farsta och köpa tofflor och kanske solglasögon. + att jag vill hinna se argentina matchen idag. Mycket som ska hinnas med på 5 ½ timme ;)

Kommer tyvärr inte kunna blogga under hela helgen *snyft* men jag kommer ju hem på måndag kväll! :D
Sakna mig inte fr mycket här hemma i stockholm, nås på telefonen och jag tar med min min lilla digitalkamera!

RIGHT NOW.

Dålig uppdatering

Förlåt för att det vart ett sent inlägg idag. Hade inget att skriva om i morse, och igår kväll somna jag på soffan. Men jag och alice åkte iallafall till kanslit och köpte matchstrumpor. Snacka om att vi var flummiga, haha :)

Idag var jag i centrum och handla 3 grejer inför aros imorgon! Kan inte fatta att vi ska åka imorgon!? :O
Nu: Titta på spaninen - schweiz!

Shorts, Benskydd & bikini underdel.

Tisdag & hundvakt

Suttit hundvakt hela dagen igen. Men det här var sista dagen som hundvakt, för imorgon slutar mamma jobbet. Mormor och hennes syster från venezuela sitter ute i vardagsrummet. Dom kom för typ 2 timmar sen och hjälpte till lite med hunden. Just nu ligger han och sover. Vi har lekt hela eftermiddan så nu är han helt slut.

Sen drar jag och alice till ip och köper lite matchstrumpor till aros på torsdag!

Några fina bilder från igårkväll ♥

Hundvakt, ett krävande jobb

Puuh, sitter och är helt slut. En vap tar verkligen energi från än själv. Sonja kom nyss över med några nya leksaker, som blev väldigt populära. Men nu ligger han helt däckad på mattan. Själv ska jag sätta mig i soffan och titta på fotboll. Det är ju holland - danmark som spelar. Kan nog bli en bra match!

Senare ikväll är det picnik med laget, och lite avslutning!

Finns det något som kallas VM skon?

Man kan iallafall tro det om man kollar på det här klippet, och på tv. Har inte alla dessa skor?
UPDATE: Hitta ett klipp om skorna på yt, som ni ser nedan!


Har ni också lagt märke till vad spelarna bär på fötterna?

Vad hände resten av dagen ..

Detta hade jag på mig, slapp outfit ;) Man skulle ju bara t mormor

Bigge på bilden i mitten, sjuuuuuuuukt söt <3

Käk, ja, det är pannkakstårta. Fattar ni hur fucking gott det va elr? ;O

Lite piccs på sig själv hade man också tid till ..

Tårta, och sen titta vi på fotboll! Favorit laget, tyskland vann överlägset!


Svarar på kommentarer






Hat trick

Ska strax börja sminka mej, platta håret och sen sätta vara lite social med bigge (som hunden nu kallas).

Men ang. rubriken så spelade jag match idag. Vi samlades 9.45 så jag hade ingen tid att blogga. Jag hade tyvärr ont i magen på uppvärmingen. Men det gick över, och vi startade bra. Mickis och Moa satte två bollar i nätet, stuvsta kvittera med en boll. Och sen hände inte så mycket i första halvlek. Det var inte speciellt mycket spel på min kant.

Det var faktiskt i andra halvlek som det börja rulla på. Jag vila första 5 minutrarna, hade lite ont i högra axeln. Moa blev fälld strax utanför straffområdet, stuvsta fick med sig ett gult kort. Hon hade världens friläge som skulle blivit mål. Moa får ont, går av och dom sätter in mig på center forward. Något som är väldigt ovant för mig.

Men eftersom man spelar med svriges bästa tjejer löser sig det mästa. Deras backlinje låg iförsig på halvaplan hela tiden. Men snabb som man är så springer man förbi på hedda framspelaningar. Och sätter 3 bollar, en HAT TRICK, så jävla lycklig man är!

SÅHÄR LYCKLIG ÄR JAG JUST NU! <3

Snart: Fotboll

Hellu allesammans ;) Klockan börjar närma sig halv nio, och det betyder fotboll. Nu står england vs. us på schemat, tror det kan bli en bra match! Ni som läst inlägget under vet ju att jag hållerpå england (wayne rooney, you know) Men nu ska jag ta fram lördags myset och titta på fotboll.

Btw, Argentina vann över nigeria för några timmar sen. Tycker nigeria var oväntat bra fakitskt, men argentina skapade fler chanser (även om det blev få avslut). Blev sjukt inmonerad över nigerias målvakt som gjorde ett flertal riktigt snygga räddningar ;) Vi senare, eller imorgon efter matchen!

Mina favoriter i Fotbolls VM



You are one of us now


Inte dom bästa bilderna kanske, men visst e han söt <3 Namnet blev biggles, lite roligt ;) Han ligger och sover just nu, så man får lite tid över. Jag har faktiskt redan fårr en puss <3

Videos från johanna


För en vecka sen var ju jag och några vänner hos johanna på grillfest. Så skulle vi hoppa säck, fan vad fail det blev XD<3 Ni ser mej med orange tjocktröja o blondhår :) Hoppas först mot hedda, sen mot johanna!

Aroscupen närmar sej


Hejj :) Begravningen idag gick bättre än väntat. Körde utan smink, kändes as konstigt. Men ändå jävligt skönt att slippa torka bort mascaran som rinner. Vi käka på enskedekrog och drog hem och nu är det fotbolls vm. Det drog ju igång idag, skit roligt! Imorgon blir det match, och sen komer ju valpen! puss

Och snart åker vi till aros, fan vad kul det kommer bli! :)

En ända natt kvar!

Bilder från: http://www.hotsensation.se/


Alla storbloggare på resande fot ..?

Man känner verkligen att det är sommarlov nu. Alla åker utomlands, till landställen och andra ställen. Det känns som om att storbloggare försvunnit från bloggvärlden för ett tag och tar semester. Tycker att dom gör helt rätt, men måste erkänna att jag saknar deras bloggar mycket. Det är något läskigt att man kan blir så besatt av en person och dens blogg. Men håller ni inte med om att alla är bortresta just NU?!


Emma här!

Hejj julias läsare :) Jag smygbloggar lite när julia är och fixar lite käk. Heter iaf Emma och bor i tyresö. Jag älskar verkligen mode och smink. Här är några bilder jag tog med julias ägiga kamera :) puss på rumpan emma <33333


visst e jag o julia lika, men hon typ dödar mej när jag säger det :S (och nej, jag e nt fjortis)
håll med om att det skulle kunnat vah ngn annan, ;)?

Hemma i 30 minuter

10 juni, betyder att det var första sommarlovsdagen. Och den tillbringades hemma hos min kompis bella. Det var jätte målningt i morse så vi satt inne och spela ps3. Sen gjorde vi en film, som blev klar precis innan vi skulle dra hem (tyvärr får ni inte se filmen). Om en halvtimme ska jag, alice och matilda åka på träning. Ska bli skönt och roligt att träna i det fina vädret idag :) vi ses senare ikväll!


vilken skillnad ... :S

Skolavslutning

Hejjsan :) Ni såg att jag uppdatera er med ett jätte lång inlägg förut. Så nu ska jag försöka skriva ett något kortare. Har träningsvärk i hela benen, så ska stretcha innan jag slaggar sen.

Men avslutningen var skit tråkig, drog t gamla skolan och var med några gamla vänner. Fick också hem en berättelse som vi gjorde i fyran. Det var den första berättelse jag skrev på datan, kommer ihåg hur stolt jag var :) Sen luncha jag, släkt + emelie på uteservering. Jag fixa emelies blogg (se länk i menyn)

Träningen var ganska rolig faktiskt. Vi körde typ med 98 idag.


kärlek t dej <3.


Så var det dags för ...

SOMMARLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV .....


Såhär ser jag ut idag!

Linne-Gina / Tröja-Monki / Byxa-Kappahl / Sko-Dinsko


Träffade en gammal vän idag!

Kom precis hem. Har sjukt ont i fötterna efter en lång idrottsdag och sen shopping med vänner. Köpte ett par skor till imorgon (avslutning) ska bli grymt skönt att slippa skolan på några månader, men jag vill inte säga hejdå t alla vänner. Jag kommer sakna dom fucking mycke under sommaren, vi måste träffas! :)<3

Va i farsta med alice,nina o alex. Det var skit roligt, och framför allt att träffa nina gullungen. Asso ajg har saknat henne as mycke, det var typ 3 år sen vi träffade XD Aja, nu ska jag på kalas ;)




I centrum...


Taggad

Änteligen så är det bästa dagen på året. Idrottsdagen. Är jätte taggad faktiskt, ser ut att bli kalls så jag kör med vindjacka ;) Men nu ska jag sätta på mig strumporna och skorna och sen dra ner till tunnelbanan!


Adidas byxor: Laget / Jacka: Nike / T-shirt: Laget / Shorts: Laget /

Försenad present

Mamma gav mig en present från min gudmor, linneas mamma. Fick ett presentkort på stadium, blev skit glad :D Så imorgon ska jag och alice typ köpa lite grejor i farsta tänkte vi. Träningen var skit tråkigt, vi gjorde en övning på hela träningen. Sen spela vi match, hatar att göra det. Varför ska man spela match när det är träning?
Man spelar väll match när det är match? Jaja, ska snart sova eftersom det e idrottsdsg imorgon ;)

(lagbilderna kommer under veckan, för pappa håller på med dom)

Erikdalsbadet

Hejjsan :) Sitter här och är verkligen inte sugen på att träna :/ Men vad ska man göra ..
Vi vacr på erikdalsbadet m skolan, helt ok. Det var kallt och inge sol typ, men det var roligt att komma ifrån skolan. Jag tog inte många kort alls + att jag glömde kameran. Kom på att jag inte visat lagfotot än, så det kommer kanske i nästa inlägg ikväll. Imorgon blir det idrottsdag, fan vad roligt det ska bli asso! :D


TAGNA MED MOBILKAMERAN! ;)

Katy Perry ft. Snoop Dogg - Califonia Gurls


Sommarlåten är här! Håller ni inte med? :)

Veckoplanering


Bilder från festen

Tack för bilderna hedda! Klicka här för att komma till hennes blogg ;)

Drar in till stan med hedda

Nu ska jag messa hedda och åka in till stan innan johannas och emelie grillfest ikväll.

Matchen gick skit bra faktiskt, gjorde två dribblingsmål. Och typ en målpass till hedda, som gjorde mål med vänsterfoten. Det var sjukt roligt att spela idag, bra väder och bra spel. Om vi inte ses efter stan, så kväll!

Studentfest

Kom precis hem efter en riktigt lång dag. Skolan gick verkligen skit segt, jag och felicia gjorde ingenting. På förmiddagen satt vi ute och sola, sen satt vi och snacka med några i typ 2 timmar och sen hade vi lektion. Såklart blev jag o felicia tvugna att torka bord, men vi fick glass ;)!

Drog direkt till stan och handla kläder inför skolavslutningen. Blev dom som jag visade för ett tag sen :) Det såg faktiskt riktigt fint ut. Sen snabbt som fan hem och sen på sarahs studentfest. Det var fasktiskt ganske roligt att vara där. Något kallt, men vafan! :D


ser ni första bilden, tog den i morse och solen lyste så fucking mycke så jag fick blunda XD

Så j*vla fint väder

Vilket nice väder det vart idag. Hade inget att göra i skolan, så på eftermiddan drog några klasser t hoppbacken. Jag och hedda som hatar brännboll satte oss utanför enskedefältets skola och sola. As skönt!

Drog på träning, som gick fucking piss dåligt. Men vi fick nya overall byxor, sånna där adidas typ ;)

det var verkligen inte min hårdag, imorgon blir det plattat!!

sådär blir det om kameran nt hinner hitta ljuset ;)


Anonyma kommentarer

Har fått två kommentarer som skriver sig som anonym. Eller som 'beundrare'. Det jag vill säga till den personen är att jag inte vill ha kommentarer som man inte skriver namn på. Det var en snäll kommentar, men jag vill ju veta vem det är som gillar min blogg?!

Så skulle man säga hejdå .. :/

Sista inlägget på den här bloggen efter nästan 1 ½ år. Hoppas ni inte saknar mig för mycket, lovar att svara på era fina kommentarer som ni hinner skriva i det här inlägget ..

puss och hejdå, om jag dör, kom ihåg att jag älskar min familj/släkt, vänner, bloggläsare och fotboll <3

SKOJA BARA ERA KNÄPPISAR!! HAHA XD
KOMMER ALDRIG SLUTA BLOGGA, HAHA <3

What a wonderful world


Klockan 22.00 ikväll

Från och med klockan tio ikväll, ska min blogg vara lösenordsskyddad!
Istället för att ta bort bloggen, vill ha ha den öppen fast ändå på mian vilkor.
Bli inte arga, det kanske försvinner om några dagar,vecka,måndad eller år ..

LÄNKBYTENA

Jag har 2 platser kvar som gärna tar emot två glada bloggare. Skriv en kommentar nedan om du vill bli länkad :)

Ska till lillsyrrans träning

Tjena! :)
Är tyo barnvakt, fast barnet ska dra ut nu. Det är något jippo i parken som hon ska på, jag o hedda kanske också ska dit sen. Vart en ganska bra dag faktiskt, blev lite stressad eftersom jag ska göra projektprov imorgon. Haha, jag o felicia kommer faila total.

Vi var i engelskaskolan med elevrådet, och fick äta deras mat istället för våran äckliga köttsoppa. Vi ska typ byta matleverantör till hösten, kommer bli godare ;)