SPANIEN VÄRLDSMÄSTARE 2010

Fick inte tid för datan igår kväll så och täckningen här nere var usel i morse så jag sattsar på ett inlägg om finalen nu. Matchen igår var ganska trist i första halvlek. Precis som dom sa så spela hollans precis som sin plan. Att lägga hög press på spanien för att dom inte ska få igång sitt magiska passningsspel.

Spaniorerna kämpar och man ser hur xavi, iniesta och villa får arbete på plan för att skapa farliga målchanser. Men holland tappar sitt diciplinerad spel och spanien kan trycka på. Det skapas under en tid många målchanser som SKA vara mål. Arjen Robben för holland får två frilägen men med casillas i målet kommer ingen förbi.

Det blir fölängning och spanien skapar en målchans. Innan det hade villa precis blivit utbytt och torres kommer in. Själv blir man löjligt förbannad. Men i anfallet då torres ska skjtua går på en holländare och blir en passning till  fabregas som kan lägga den till iniesta som drar till med en iskall vrist i vänsta hörnet. Tack vare det målet var spanien världsmästare! :)


http://svt.se/content/1/c8/02/07/32/67/carlos760.jpg
Bilder & Video från svt.se/vm
Kanske skriver en sammanfattning eller lägger upp en video av VM senare i veckan ..
Ses vi igen?
Ditt fina namn

Mail eller Msn: (bara jag kan se den)

Har du också blogg?

Så,vad är det nu som du vill berätta eller fråga?

Trackback