Orka blogg? (eeh,ja?)

Pallar inte blogg längre,kanske kommer tbx om några minuter,timmar,dygn eller år .. Vetefan,men nu blir det uppehåll ...

nu ska jag försöka börja igen ;)

10 - 1 till enskedes gummisnoddslag ..

Spela match idag, och vi vann! STOOOOOOOOOOORT! :D
10 - 1 blev det typ. Vi spela ju me heddas lag, så det var väll roligt :S
Men iaf, det blev inge mål av mej. Men några typ assister o sen var ja skit nära n¨gra gånger.
Jaja, har typ två stora brännsår på mina knän, 'synd'.

gamla djurgårn enskede!


KOM IGEN NU STOCKHOLM!

Vad händer med djurgårn!? Tänker fan heller se hv vinna SM guld om 10 minuter!!! Matchen sänds på kanal5.

SVENSKARNA SÖRGER MED MEJ, INGET SM GULD! FAN VAD SMÅLAND SKA VARA BRA DÅ!






Vet inte varför jag laddar upp såhär många vidos,hade bara lust ;) Fansen lika glada som vanligt ...

Har skit ont i fötterna!

Änteligen e man hemma! Har typ vart igång i stortsätt hela den här dagen. Så mina fötter är bra slut just nu. Det värker i dom när jag i nästan 3 timmer gick runt i farsta med plattsulade skor,ushush!
Jaja, sak samma! Köpte lite nytt till gaderoben,visar senare. Och sen så titta jag bara runt lite på vad jag önskar mig i födelsedags present. Fan,det e inte långt kvar nu ;)

Lagfotot gick också bra! Vi fick se den sista bilden. Jag såg bra ut, men ni ska se min hårfärg. Typ röd på vissa ställen, höhö :) Men vafan, de e bara ett lagfoto som ska hänga uppe på kansliet!! :O

Mitt internet lagga igår ..

Därför skrev jag inge mer på kvällen :/

Om typ en timme e det lagfoto i kvicken,så johanna ska typ hämta upp mig om ett tag. Sen drar jag nog direkt hem och byter om och sen vidare till farsta/stan. Jag var ute lite i morse, det var så jävla bra väder så jag jogga/gick lite.

Men vi ses sen ikväll! Juste! Om någon är intresserad för att titta på när mitt o heddas lag spelar så kom ner t IP på söndag så får ni se enskede nästa A-lag spela ;)

webcam,






Vi vann igår med 3-0,nu är vi bäst i enskede!

Haha,det var derby igår på lisebergs IP. Första halvlek gick sådär. Sen fick jag spela med ellen på väsnter mitt och det gick seriöst as bra. Det blev 3-0 tillslut, så nu har vi bevisat att vi är bättre än stureby och bäst i enskede. Efter matchen drog jag hem och titta på hockey. Förlust, men vafan! Hur kul är det att vinan sm guld på tomma läktare imorgon? För så kan det bli som dom vinner imorgon ..

Troge djurgårdare som man e, så tror jag det blir vinst på hemmaplan imorgon!
Skolan sög idag,redivsa ett steg och typ fick utbrått vid data ;)

vintern 2005 - hösten 2008

Hockey Feber ..

Sitter och glor på hockey och är lite irriterad. Hv gjorde nyss 3-3, fan! Djurgården som ledde med 3-0 och sen vänder hv med en smäll! Det var pause nu, så jag ska passa på att ta en dush.

Om du inte har kanal 5, kan du titta på den SPÄNNANDE matchen här!

http://difhockey.se/bilder/nymapp/2yrp9yju.jpg

 

Dags för sadden death för 4 gången i elitserieslutspelet!


Ke$ha - Your love is my drug

Det finns tydligen ingen riktigt video till låten än så länge, synd :/

Men ni får väll undvika att titta på videon om det känns jobbigt i hjärtat :)


Jag var sjukt nervös ..

Är så missnöjd. Jag gjorde bort mig på redovisningen idag. Först typ ramla jag när jag skulle gå av stolen och sen så svammla jag jätte mycket. Jag hade typ frös och skaka fett mycke innan. Men nu var det gjort. Tur att man lämnar in steget också. Då kan hon ju läsa igenom allt.

Ikväll blir det match mot stureby, roligtroligt :D
Juste! Imorgon kommer det en tävling på bloggen som håller på tills på söndag.
Eftersom elin snart vart länkad i 2 veckor ;)


Här äger hedda skiten ur stockholm!


Haha,jag måste skratta!

Det har hänt att jag kännt mig ägd många gånger,men den här gången var nog den första som jag faktiskt skämms över det också. Och då var det ändå med min bästavän. Haha,iallfall. Ni kanske fattar när ni ser på videon. Hon hade pratat med mig i skolan samma dag om att färga håret blont, men inte platina. Sen gick det sms/msn rykten om att hon färgat håret. Och det blev typ värsta grejen. Flera har frågat mej idag om det vart sant. Men nej, det är bara fejk och hon har sagt det på bloggen också. Men jag var bara tvungen att berätta det, SKÄMS SÅ JÄVLA MYCKET FÖR DET HÄR!

länk till heddas blogg!

Jag har träffat författaren till 'habib' böckerna!

Hejhej :)

Vart hemma en timme nu. Hunnit käka,plugga och om några minuter bloggat också. Ska plugga mer snart, men kände att jag behövde en liten pause. Idag var författaren av habib böckerna i skolan. Det var faktiskt ganska roligt. Haha, vi fick gå över en halvtimme. Han var inte sådär jobbig som alla andra lärare på skolan. Han var serisöt fett skön! :D

Sen blir det fotbollsträning vid crossbanan,inte favorit vädret men det funkar ;)

http://olofstromsbibliotek.files.wordpress.com/2009/12/habib.jpghttp://olofstromsbibliotek.files.wordpress.com/2009/12/habib.jpghttp://olofstromsbibliotek.files.wordpress.com/2009/12/habib.jpghttp://olofstromsbibliotek.files.wordpress.com/2009/12/habib.jpg
han snacka fett mycke om den här boken x)


Pluggar svenska ..

Så var det dags att plugga igen. Jätte tråkigt,men jätte nödvändigt.

Skolan gick väll okej,det var ganska tråkigt. Sen efter det blev jag störd på mitt ph och efter det drog jag hem till cissi ett tag. Åkte hem och plugga fram tills nu. Det är typ värsta bråket på msn, haha roligt :D

Jaja,vi ses!

" älskar den här låten "


Träningen var underhållande!

Heej alla sötisar :)

Kom nyligen hem från träningen med 98. Det gick betyldigt bättre idag än förra veckan och man fick snacka med lite annat folk. Vi skulle typ köra lite 11-manna på slutet men det gick över tiden så det blev inget. Vilket jag inte har något emot eftersom jag inte tkr så jätter mkt om att spela 2 mål på träning.

Såg att det stod 0-0 i hockeyn,fan om dom inte vinner asså! Emma skulle tydligen vara där, blev så avensjuk när hon sa det idag på idrotten. Jaja, snart kommer vi får höra det igen
'klockan slår, klockan slårt djurgårn gjorde mål'


Adam Tensta - My cool "ett fint minne"

Någon mer än jag som minns när det här var låten som alla sjöng till?



Utomhus idrott - fotboll!

Guuh, vad glad jag blev idag när våran idrottslärare sa att vi skulle ha fotboll. Visst är det inte på samma nivå som vi kör på men iallfall. Det blev lite spel på slutet, vilket jag gilla ;D

Sen blev det mest skratt i skolan, haha. Var nära på att på att bli flyttat för att anton skicka lappar och snacka hela tiden. Haha, men som vanligt blev ngn kille utskickad istället.

Ikväll blir det träning med 98 på gruset (ush). Men eftersom fotboll e livet så skiter det sej! ;)


Mycket att göra ..

Hej :)

Kom hem från örby nyligen,har haft det jätte kul. Vi va först här och typ snacka i 2000 år. Sen käka vi lite, och åkte med tuben till henne. Där spela vi typ wii, vi klara 1 bana på 2 timmar (vi seriöst sög) sen hoppa vi lite och spela spel. Hahah, jag käka inget där och och sen skulle pappa och handla så jag åt middag för en halvtimme sen.

Nu ska jag en del att göra faktiskt, lägga in kläder, packa idrottsväska, sporten & plugga lite ..



FINT VÄDER VAR DET!

Guuh,vad skönt när det är sol ute :) löööve it <3

Om några mnuter kommer en vän hit, vi ska bara chilla lite och ha kul. Kommer nog inte blogga något under dagen, så ni får nog räkna med att vänta tills ikväll. Har iallafall börjat med min önskelista, eftersom det inte är så långt tills jag blir 13! woho ;) menmen, nu ska jag stänga av och fixa lite till i rummet :)


Fyfan vad trött jag e ..

Nu ska jag slagga,elr det kommer säkert ta en timme innan jag somna rmed ska lägga mej i sängen. Imorgon blir det plugg & vila. Någon som kanske vill hitta på något,får se ;)

Vårcupen - I nyköping

Så var man hemma! Har vart en lång dag med skratt och fotboll. Det gick inte alls bra i tuneringen, vi förlora alla matcher. Jag tyckte nog inte att jag presterade allt i dom sista två matcherna. Men det kommer med cuper ..

Men jag och emma hade roligt iallfall under tiden. Mycket skratt och kort ;)


Imorse klockan sex - packning

Det blåste as mycke där - haha,emma och jag typ sms;a hela tiden

våra fötter - vi försökte fota fåglar?

snygga hål på emmas leggings - typ en skit rolig bäck

jag & emma i bilen - match mot boo


roligt med sekvenstagning.

Det var allt jag hade och bjuda på, vi ses! ;)

Drar vidare ..

Kom nyligen hem från yköping,blev en kort tunering (inget slutspel :/ ) Men det var en lärrik dag. Nu åker jag vidare till sjukhuset och tittar på hockey och är lite social med min sjuka släkting. Bilder och liknande kommer lite senare!

Imorgon, nyköping cup!

Nu ska jag strax ut i köket igen och fixa ngt att käka imorgon. Vi ska på 11:manna ute cup i nyköping under dagen. Är faktiskt riktigt taggad. Alla kläder är nerpackade så det är bara käket kvar. Så imorgon får ni faktiskt överleva utan uppdatering. Kanske det blir ett inlägg på kvällen för det skulle vara slut runt 18.

Samsungkameran tas med, så det kommer säkert lite foton också ;)


GB:s glass nyheter - 2010


Jag och hedda blev sugna på glass när vi såg att den nya kiosken öppnat vid tuben. Nästa gång det är fredag och bra väder så ska vi köpa. Men vilken ska man ha? Här kommer ju några nyheter ;)



 

 


Vilken tråkig dag det vart ..

Vill inte äns tänka på den här dagen. Den var faktiskt skittråkig,inget hände. Har inga pengar på mobilen, sen var mitt hår lockigt, jag hade ont i magen, va trött och sen så hade jag en bedövning i min vänsta överläpp. Det var seriöst skitirriterande. Jag gick typ som en wb hela dagen :)

Juste! Kanske kan vara så att det dyker upp ny design under kvällen ;)


Svenska mästare 2010?

Yes! Djurgården leder den första finalen mot HV71 med 3-1. Guuh vad najs ;) Alltid lika överlägsna och lika bra!

Svenska mästar? såklart ;)

http://kanal5.se/image/image_gallery?img_id=3533296http://images.msn.sportsverige.com/?9700468_500x266_0,0_375x200.jpg

Nu är det dags för sista perioden,tittar såklart ;)

Imorgon tandläkaren

Imorgon var det dags igen ;)

Ska dit på morgonen så jag kommer väll lite senare till skolan :) Kan man sova lite längre imorgon.
Jag mådde skit för några timmar sen, jag var så hungrig att jag typ sprang fram och tbx mellan datan & köket.
Var riktigt uttråkad och typ bara vänta på att någon skulle sms:a eller ringa på dörren eller något.

Juste! Kom nyss på att jag snart fyller år, WOOOHO ;)


bilder från min födelsedag, bjuder på den sista på mej ;)

För trött för att skriva ..

Hej, vill bara meddela att jag lever i samma liv som tidigare. Inga stora förändringar, om inte att det faktiskt känns bätrre i jumsken idag. I skolan så blev jag såkallad 'mobbad' för att man tkr vissa saker. På lunchen satt jag och snacka med emma faktiskt, vi var lite med varandra tidigare men nu satt vi bara och snacka om livet innan kunskap och sådär ..

Var med på träningen, men träna inte. Hoppas bli bra tills på lördag då det är dags för cup i nyköping ;)


Så var man skadad igen ..

Jag förstår inte varför jag alltid får oturen och blir skadad, när man som helst inte vill det. Jag har känt redan igår att det sträckt i hela jumsken. Och idag skulle vi köra lite skott på träningen, då kände jag av det. Jag skulle skuta och behövde sträcka mig lite efter bollen. Så kände jag hur det drog till, det gjorde riktigt jävla ont.

Så jag körde bara halva träningen, cykla hem och bada och nu ska jag stretcha ut jumsken. Kommer säkert ha ont ett tag framöver. Vääääldigt tråkigt .. Imorgon är det träningen igen, ska testa, men det kommer nog bli svårt eftersom jag nu har lite svårt bara att gå ..

Men jag ska inte klaga, nedan ser ni värre saker ..


Brutna armar har blivit en lite tradition, det borde bli dags igen? :) (skojja)

Har inget att berätta?

Tyvärr, men jag her ingenting intressant att berätta för er.
Inte för att jag brukar ha det, men iallafall ^^

Ska snart ut och testa cykeln & sen sms:a fanny.
Eftersom det blir fotboll sen ;)

Vad hände i skolan?
Ingenting,som vanligt. Näh,men okej. Onsdagar brukar bli en sån där dag.
Ni vet, man är med en person. Och jag är alltid med felicia då.

Skrev inlägget lite speciellt idag, kanske blir lättare att läsa ;)


Så var man finalist också!

Titta ser man på!? Jag märkte nyss att jag var en finalist hos torpenbergs.blogg.se. Är jätte glad och hoppas på en vinst (som vanligt)  Men för att kunna vinna,måste jag ha röster. Därför skulle jag blir väldigt glad om ni kunde rösta på mig. Jag tvingar er aldrig,men skulle bli jätte glad :) Men komihåg att läsa reglerna först, det är super viktigt :)

http://torpenbergs.blogg.se/design/images/2010/header15n_81494515.jpg


Ska plugga nu ..

Så var man hemma vid datan igen! ;)
Skolan var helt ok,vi tråka framför någon film  om djur som levde vid floder och något sånt skit. Jätte tråkigt iallafall .. Sen efter skolan drog jag och hedda hem till hedda och sen till gamla skolan. Där blev det lite fotboll som snack med vännerna från gamla skolan. Var jätte roligt att träffa framför allt elin & natta som det var typ evigheter sen jag träffa ..

Nu ska jag plugga svenska & engelska, ses!


Hemma!

Nu har jag på 40 minuter hunnit komma hem,dusha & käka lite. Gick ganska bra på träningen,men lite ovan med grus. Imorgon är det skola som vanligt, ska bli skönt att komma tillbaka till den gamla vardagen. Efter skolan drar jag och hedda till förredetta skola och spela fotboll & chillar lite med det folket ;) Så jag uppdaterar nog inte förs än på kvällen.

Ha en fin kväll allihopa! ;)

Erikdalsbadet

Hejjsan!

Kom ganska nyligen hem från badet. Har ingen lust att berätta allt som hände. Men först så bada vi på äventyrsbadet i typ 1 timme och sen så skulle vi simma,livrädda och typ dyka. Det gick ganska bra på allt, men jag hatar att simma utan glasögon. Som tur var fick jag låna felicias när vi skulle dyka,tack!

Sen drog vi hem,och nu sitter jag här och ska försöka plugga lite. Vila ut mig lite efter en ganska jobbig dag för att sen vara riktigt peppad inför träningen med 98:orna ;)

Efter badet,innan vi drog hem ..

 


Det gjordes några snygga mål under helgen ..


Titta sista målet, fan vad snygget det var!

Haha,lite tidigt att utse 'årets mål' i omgång 5? Men snyggt var det ..

Vinnare av - Gissa vem?

Sådär ja! Nu är helgen över och den lilla tvälingen ska avslutas. Roligt med så många som ville delta,så ny tävling ska komma inom några veckor. Rätt svar var som många,eller faktiskt alla gissa. Blondinbella,rätt enkelt ;)
Jaja,vem var det nu som vann tävlingen då?

Jo,snabbast att svara var faktisk ELIN! Grattis och från och med idag så blir du länkad i menyn i 2 veckor frammåt.
Grattis till alla deltagande,men också Elin som faktiskt vann hela tävlingen!




Fotbollsdag

Kom nyligen hem från lillsyrrans match. Hon ska spela sin sista match om typ en timme,så då åker vi tbx till IP. Va typ med matilda och snacka. Haha,det var roligt iaf :) Nu ska jag försöka dricka något,hörs senare! ^^

 


Sista dagen på påsklovet ..

Varför ska alla sånna här lov gå så jäkla fort!?
Känns som man inte riktigt hinner med att tänka lite. Det har blivit lite shopping,vänner och plugg.
Imorgon e det tråkigt bad med skolan,ååh vad tråkigt ..

Igår blev det fotboll. Riktigt dålig match faktiskt,men det var roligt ändå. Älskar att se barcelona spela fotboll. Ni kanske tkr jag e tråkig som sitter och snackar om fotboll och messi hela tiden. Men det är serisöt ett nöje att titta på fotboll & hockey. Jag älskar det, verkligen ÄLSKAR det ..

Nu; klä på mig och sen dra till IP :D

Natti natti,vi höres imorgon bitti ;)

Ska strax stänga av datan och börja klä på mig. Pappa kommer snart och hämtar upp mig så åker vi och tittar på fotbollen hos farmor istället. Är riktigt taggad på att få se favoriten messi och käka lite godis samt reta min käre släkting :) Har tyvärr lite ont i halsen,hoppas verkligen inte att det blir värre ...

Imorgon blir det mer fotboll,lillsyrran ska spela sin första 'riktiga' fotbollscup. Ska faktiskt bli skit roligt att se på. Får se om matilda eller johanna är där,eller någon annan roligt ;D Men vi hörs sen,nu ska jag göra det som jag skrev för någon minut sen ;) Puss

juste,vill säga ett stort fett grattis till min johanna också!

Nu blir du tånåring gumman <3



Svara på kommentar

Svar till Bella: Haha,okej, ;) Men har du sett mej då,ännu värre x) Vi kan skylla på att man var 5:a då :)

Råkade 'ta' en stadium stumpa ..

HAHAHAHAHA,lite roligt när vi skulle åka hem från sickla idag. Så tittar jag ner på mina fötter och ser att jag på ena foten har kvar provstrumpan från när vi skull testa fotbollsskor. Garva som fan,för jag tyckte att den foten kändes lite varmare och skönare. Så nu hade man en grön stadium fotbollsstrumpa också ;)

Jag var bara hemma en snabbis och åkte sen vidare till farsta och mötte upp emelie. Vi gick runt och prata som vänner gör och jag köpte en plattång. Käka lite på donken (inte mat,äter bara glass & fika där). Sen drog vi hem hit och typ fixa hennes blogg och jag texta plattången. Den funka asbra :D HAPPY FACE

 


EL CLASICO - IKVÄLL


Ikväll är det dags,el clasico i madrid. Något som vart sjukt efterlängtat ..
Håller såkklart på messi, höhöh ;) Nääh,men dom är lungt förtjänta det här. Dom är världens bästa fortbollslag.
Och messi är världens bästa fotbollspelare,inget snack! :) Men,ska ni följa matchen?

Kommer att fortsätta!

Jätte kul med så många deltagare i tävlingen :) Ska försöka ha många sånna här tävlingar, eftersom det värkar populärt :) Under kvällen var vi hos mormor & morfar och käka pizza. Gottgott :) Det blev ingen resturang för att det hända lite andra jobbiga saker som var viktiga. Klockan e ganska mycket just nu,snart tolv.

Ska följa med syrran till dansen imorgon,och köpa fotbollsskor. Sen runt två ska jag vara med emelie. Får se vad som händer,om vi håller oss hemma eller drar ut på stan elr något :D Men kul lär det bli!

Juste, vill önska lycka till till bella,natta & hedda som ska spela cup imorgon! Go Girls ;)


kommer ni ihåg tjejer? saknar tiden med er ..

TÄVLING - GISSA VEM?


TÄVLINGEN AVSLUTAS PÅ SÖNDAG,11 APRIL!

Lunch


Så var man mätt i magen ockå ;)



Morgon uppdaterar lite ..

Hej alla gullungar :)♥

Idag ska jag plugga,har som mål att bli klar med min berättelse och börja på min engelska. Ikväll ska mamma typ ha tjejmiddag med några vänner så resten av familjen får äta ute. Vi vet inte riktigt vart det blir, men något nära skulle jag tro. Om jag får tid ska jag åka in till farsta och köpa en plattång också.

Men vi hörs lite senare,eftersom jag sitter vid datan hela dagen så kommer alla kommentarer bli besvarade ;)







Klockan slår,klockan slår djurgården gjorde mål ..

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHHHOOOOOOOOOOOO :D

4-0 till sveriges nästa hockey mästare! Stockholmsstolthet djurgården <3

FINAL, MOT HV71!

En person till frisören,en ny påväg hem ..

Hej! Kom nyss hem från några släktingar. Tidigare idag var jag ju hos frisören och klippte mig. Och just nu är jag helt såld över mitt hår. Jag brukar inte prata så mycket om mig själv, men jag tkr mitt hår e riktigt snyggt faktiskt!
För första gången hade jag faktiskt en kille som fixa håret, och tycker nog att han gjorde det något bättre än tjejerna. Eller så är det kanske för att jag gillar mitt utseende mer än tidigare ;)

Köpte en jacka på HM också,här kommer några snabba bilder :)


Nej,jag håller inte för ansiktet för att vara någon WB. Utan för att jag inte hade lust att visa er mitt ansikte idag :)

12.00 - klipptid

Nu ska jag torka håret,sminka mig och packa ihop pengar,busskort mobil och sånt där.
Tyvärr klipper jag mig samma frisyr som tidigare,tapper,v-format & snelugg.
Hoppas det blir lyckat,annars får jag lida med det ett bra tag.

Slänger in några gammlabilder på mig från typ skolavslutningen,ska ha samma frisyr ;)


Så kommer det att se ut,fast något längre ;P

Stänger av datan nu ..

Orkar inte ha på datan längre,ska titta på sporten & sen snart och lägga mej. Orkar inte sitta uppe inatt,men vi ses <3


bild från igår.

Lyssnar sönder några låtar ..

Nu ska jag sitta och lyssna sönder lite låtar som jag fick av bella gmn idag ;) taaack <3
Sen har mamma typ gjort någon paj, så det blir väll ett smakprov och sen är det ju hockey. Men ska kolla på det senare ikväll,om djurgården vinner e dom i final! Nice..

Hände inte så mkt idag,va med bella och hade roligt. Vi satt typ och nörda oss framför gamla bilder och mobilerna. Sen kom hennes sjuuukt gulliga syrra också, 'lilla jullan' såkallad X)

bakgrundsbild.


Svar till Lova




Tack så mycket :) Länken till din blogg funka inte,så skicka den gärna igen ;)

Vad har hänt med svenska mästarna?

Är det någon i det här landet som vet vad som hänt med dom svenska mästarna i herrfotbollen?
Seriöst,dom ligger på superetta plats,UNDER DJURGÅRDEN SOM VAR TVUNGNA ATT KVALA FÖRRA ÅRET!

Vad har hänt med aik,vart tog dom vägen? Var det för att dom tappa Ivan?


NÅGON SOM VET?

Good morning sweden!

Sådärja! Nu var man uppe,käkat och ska snart börja fixa mig också. Runt elva ska jag gå till bella,vi får väll se vad som händer. Vi skulle typ kanske dra upp till konstgräset och spela lite om vi hade lust,så bollen ska med.

Annars händer inget mer faktiskt, vi får se hur dagen faller seig ;)

 

 


Vad fick hon i sitt påskägg?

Så,nu har jag fått alla mina påskägg hoppas jag. Visst skulle jag inte neka om jag fick ett till,men det räker gott och väll med allt det fina som min släkt ha gett mig :)



Svart tunn tröja - tunika med magskärp - T-shirt med blomtryck - Godis,tuggumi,hudvård och örhängen - Pengar!

Hemma,köpte en bikini!

Har i för sig vart hemma i typ 2 timmar nu,fanny har vart här. Vi har haft roligt och inte gjort så mkt. Tog en macka nyss. Käka milkchake på donken,eftersom jag inte äter deras mat X) Men milkchake va gott ;)

En bikin topp blev det iallafall. Tycker den va jätte fin,fanny köpte en likadan fast brun. Hedda köpte också en fin.
Fick lite panik när ja inte hitta ngn snygg,men nu var det gjort och jag e jätte nöjd! 79 spänn förfan :D

Så ser den ut ;)

 



Hissar & Dissar

- Kenzas blogg! Åhh,börjar gilla att läsa den igen. Tyclte den var så tråkig ett tag i somras/höstas. Designen är i försig lite uttjatad nu,men iallafall. Fortsätt kenza!

- Lättlästa skolböcker! Haha,jag läste ut mio min mio i morse. Haha,inte så konstigt kanske. Typ storlek 14 på texten och typ hel bild varranat uppslag X)

- Koss! Köpte min för ett år sen ungefär. Och dom har hållt sig och är så j*vla bra! Älskar dom verkligen. Dom kosta typ 400/500 kronor. Men det var det förfan värt!

 

- Låtskrivning .. Åhh,blir så lack när det inte rimmar,eller inte är rätt rytm. Förstår inte varför man ska kunna skriva en låt! Kommer aldrig bli något inom musiken iallfall ..

 

- Donken. Tänker aldrig mer äta där,det är pissbläckitush äkligt! Max e det nya stället ;)

 

 

 


Sista inlägget för idag ..

Nu ska jag logga ut från bloggen,typ 'geakat' blogg hela kvällen,höh ;) Men vi ses imorgon bitti,hedda och jag ska till farsta/stan och shoppa loss lite, puss

Jätte många bilder!












I ♥ Stockholm

Så,nu är jag hemma. Kom hem två idag,men skulle på resturang med några vänner. Haft sjukt kul,skrattat och snackat. Bilder från Öland kommer under kvällen,så håll utkik! :)

R Kelly - The World's Greatest


Hatar inlägg utan bilder,verkligen hatar!

Ush! Jag vill typ inte skriva just bara för att jag inte har några bilder. Använder pappas dator,som jag aldrig annars använder. Fick reda på att vi kommer åka imorgon bitti,innan åtta. Så idag ska jag packa ihop och bara chilla. Hjälpa till lite här och där,vart det behöva ;) Ska försöka ta lite fina bilder också,eftersom det e sista dagen.

Har målat lite stenar,haha. Rita en med djurgården's märke och nu håller jag på med en hammarby också X)
Känner mig lite konstig som sitter och målar, även om jag suger piss så e det ganska roligt..
Vad ska ni hitta på idag?

Sista inlägget för idag ..

Det har blivit ganska mycket bloggning idag?
Eller iallafall mer än vad jag trodde,men det var nog för att vi var hemma hela eftermiddagen/kvällen. Skön slapp dag idag,studsat och typ skrattat. Fick också mina påskägg. Tack för 220 kronor,2 fina tröjor,trosor,örhängen och godis. Blir alltid lika glad över presenter,fast jag skämdes lite när man inte har ngt att ge tillbaka.

Vet inte riktigt om vi ska åka hem imorgon kväll,eller om det blir måndag morgon. Åker hellre imorgon kväll,skönare på något sätt. Det ska typ regna och bli tråk väder imorgon,så jag får väll lägga tid på plugg :/ Lagom roligt ^^

Juste! Djurgården vann andra semifinal matchen mot LHC,faan vad roligt!

Vill ha!


Vill ha alla dessa tre kläder!
Ja,såg pyamasen på blogg.se's startsida,och gilla den grymt mkt! Snygg färg också ;)
http://files.hm.com/media/products/805/ML755_0552_999R_70493.jpg

http://files.hm.com/media/products/825/ML825_0474_047R_74428.jpg

Påskafton

Nu är det påsk! Wohoo :)
Inte för att jag är något påsk freak som går runt i hus och ger folket små ritade teckningar som man gjorde på 2 minuter och tigger godis. Nääh,ingen sån. Men jag gillar traditionen. Med äggen,maten och stämningen. Sen visas det mycket skoj på tv:n också,film och sånt roligt :)

Idag har inget hänt. Eller vi åkte och handla lite allt möjligt. Köpte bara en tröja & lite små grejer.
Nu ska vi strax grilla tror jag,och sen ikväll blir det påskmiddag och så ska jag öppna mina två påskägg. Om det inte faller in fler under eftermiddagen/kvällen.

Slänger in en bild,på en söt hare ;P



Godnatt sverige!

Nu ska jag sova,eller måste typ läsa lite ur skolboken & sms:a men iaf,vi hörs!

Fick en lååååååång kommentar,1 april

Haha,vet inte om det var ett april skämt eller om personen var seriös. Men iaf,jag tänkte svara på den. Men eftersom jag misstänker att det är ett skämt. Eftersom personen tkr sitt namn är för fult för att skriva och typ så,vet jag inte om jag kmr svara så seriöst. Menmen,här kommer ett svar iaf :)

(ni kan läsa kommentaren här)
SVAR:
Asså du vill att jag ska snacka med dej,men jag vet ju inte ens vem du e. Skulle nog först få lite bättre självförtroende och sen skriva ditt namn... ;P

Nej,jag har inte brutit foten. Det var ett skämt!

Haha,lite kul. Fick just ett sms av ellinor som undra om jag brutit foten. Johanna hade typ sagt det elr ngt,men nej. Igår var det ju första april och jag skicka ut det messet ganska sent,runt nio. Och fick typ svar senare när jag slagga. Menmen,jag har inte brutit foten eller benet.

Jag har inte så mycket att berätta,förutom att jag haft det bra dom två dagarna här. Tagit tusen kort på syrran,vart ute,pluggat och smsat. Snacka också med hedda idag,skojskoj :) Hoppas kunna blogga fler gånger innan söndag då det blir hemfärd. Lite skönt,även om det är rätt mysigt här nere också. Ingen snö,varmt och soligt. Fast ganska blåsigt. Imorgon ska vi typ grilla korv ngn stans,tar med kameran och sen blir det påskmiddag.

Ville bara säga att jag lever och mår bra (inga brutna ben X) så hörs vi! puss