Vad du vill veta om Julia ..

SNABBFAKTA:
Namn: Julia
Född: maj 1997
Bor: Sverige/stockholm
Intresse: Fotboll

SKOLAN: Jag går i en skola som ligger ca 10 minuter med cykel och 15-20 att gå.  Jag trivs väldigt bra och många fina vänner. Skolan har nästan alltid legat först på saker som jag vill lyckas med. Utan bra betyg kan jag inte utbilda mig till det som jag vill och har inte alls lika många möjligheter att få mitt drömjobb. Så i all enkelhet så kan man säga att skolan är väldigt viktig för mig.

FRITID: På min fritid brukar jag sitta och blogga,fota,baka,spela fotboll eller vara med mina fina vänner. Bakning kanske låter lite konstigt men i trean gjorde jag mina första chokladbollar utan att ha någon vuxen med mig. Och sen har svårighets graden bara ökat till att använda spisen och ugnen. Jag spelar fotboll och har gjort det i ca 6 år.

FOTOGRAFERING: Jag fick min första digital kamera i maj 2008 på min 11 års födelsedag. Jag fotoade mest på kalas,reste,upplevelser och mer. Sen när jag undersökte kameran lite mer så hitta jag macro knappen. Sen dess har det vart min favorit knapp. I december 2009 fick jag en helt ny kamera. En NIKON l100.

BLOGGEN: Jag har bloggat sen den 12 december 2008 och har aldrig haft en direkt bloggpaus. Förutom på sommarlovet där jag bestämmde mig för att leva livet bakom bloggen. Jag har aldrig tyckt att det är viktigt ha få många kommentarer eller besökare. Jag bloggar och fotar för att jag tycker det är grymt roligt! :)


RSS 2.0