1 advent's natten 09

Nu är det faktiskt första advent,mysigt. Hah,eller klockan e ju 00.27 så det är inte direkt morgon. Laserdonen ägde som fan och jag skulle velat spela om och om igen. Skit kul helt enkelt! Jah laddar upp bilder från dagen imorgon och då kanske jag skriver lite mera tydligt vad som hände före & efter laserdonen :) Godnatt Kram på er allesammans

Svenne testet

Kryssa i det som är sant hos dig!
[  ] Ditt efternamn slutar på ...son
[X] Du känner/vet någon som har samma förnamn som du
[  ] Du känner/vet någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som dig
[X] I din familj är ni 3 barn
[X] Du bor i villa
[X] Du bor i en tätort
[X] Dina föräldrar är mellan 35 och 50 år gamla
[  ] Dina föräldrar har gift sig -Och skilt sig...
[X] Din pappa är yngre än din mamma [ ] Din familj har en Volvo
[  ] Din pappa heter Lars
[  ] Din mamma heter Anna
[X] Du har blåa ögon
[X] Du har tillgång till Internet hemma
[X] Du har egen mobi
[X] Du har ett eget rum
[X] Du har varit i Danmark
[  ] Du har varit i Norge
[X]Du har varit på Gotland
[X] Du vet vilken av vänern o vättern som är störst
[X] Du vet vad värnern o vättern är för något
[  ] Din familj har en husvagn
[  ] Du känner någon som har husvagn
[X] Ingen av dina föräldrar röker eller snusar
[  ] Du har ingen släkt som kommer från andra länder,
[X] Du idrottar minst 2 gånger i veckan
[X] Du har husdjur
[  ] Du får månadspeng
[X] De flesta i din familj är blåögda
[X] Du äter McDonald´s
[  ] Du följer en serie på TV
[X] Du är kär?
[X] Du ä född i mars, maj, augusti, juni eller december
[X] Du är netural blond
[X] Du spyr när du åker buss
[X] Älskar att åka motorbåt
[X]  Du är född den 20,21,22,23,24,25,26,27 eller 31

Gångra ditt svar med 4 och kryssa sen i vad du blev :)
Mitt: 25

[]10 - 35: Långt ifrån en riktig svenne ..
[]25 - 60: Okej,kanske att programledaren tror dej
[]60 - 99: Du är i alla fall så pass svensk att du kan delta i en svensk komedi
[X]100: Har inget mer att säga ..

The winner is ..

Trumvirrvell ...

CLAUDIA! Grattis och du har vunnit en unik bildlänk i min meny tills den 23 december då jag tänker utse en julvinnare! Jag kan säga att du vann med ganska stor marginal och att du är en värd vinnare. Grattis ännu en gång,Kram på dej!


Här är hennes bidrag och om några minuter kommer hennes bidrag upp i menyn!

IGÅR VAR DET FREDAG FÖR ER SOM INTE VISSTE ..

.. Och jag satt fast klistrad framför Idol,såklart!?
Men annars var skoldagen helt ok,jobbade med engelska,hade svenska föreläsning och va med mina söta vänner. Haha,frida kittla mig fett mycket och så sa jag till en kille att hjälpa mig,han bah : eeh?
Rooliit! :)
Efter skolan drog jag hem med Hedda & emelie. Först drog jag och hedda till mig och hämta tränings grejer och sen hem till henne. Vi käka,tv och prata. Till träning och kämpa på sen hem och vila,dusha,till ica och sen idol.
Somna nere hos mamma och pappa. Eller asså jag har ingen egen tv men det har mamma och pappa. Och pappa skulle titta på typ Skavlan och då gick jag ner till dom och titta på cirkus möller. Det var fett tråkigt ...

Idag ska pappa & mamma hämta mina jultidningar,sen innan laserdonen kanske jag ska vara med johanna och sen till laserdoon. Hoppas jag kommer hem hel,hehe. Skojja! x)

Ni betyder flickor <3


Nu ska jag mysa med pappasen :)

Orkar inte skriva just nu. Imorgon ska jag på laserdone typ fem och sen så är jag ledig hela förmiddagen. Kanske tar mig tid att skriva om inte jag och pappa typ åker och tittar på Kamera & Fotbollskläder.

Träningen med Repet var ganska rolig. Blev inte direkt svettig men det var kul. Hoppas det fortsätter så!
Ha en mysig fredag med mys,Kram

Ska bara käka först ..

.. sen så kan jag skriva om min lilla dag i stockholm. Hoppas ni inte saknar mig på 20 - 30 minuter. Juste,jag träna med Replaget idag och det gick toppen,Lena tyckte jag var bra så det känns bra nu :) Kram

IMORGON SÅ ..

Står det här på schemat!Rekord,Rekord & Felicia

Hello Everybody! Today I'm going to reported my step 5 in english, good Julia! ♥

Haha,jag var typ med Felicia och Hedda hela dagen. På sista samling höll jag och hedda på att kissa på oss. Patrik och Max har så sämst humor så jag och hedda kan inte låta bli. Sen råka jag glömma att jag skulle åka emd johanna hem så jag vänta inte på dej,sorry gumman <3

Iallafall. Jag & Felicia åkte hem tillsammas och sen tänkte jag att jag skulle hänga med henne till farsta. Sen sa jag hejdå. Påvägen hem så messa vi och så fråga jag om vi kunde göra något. Och det gjorde vi. Först åkte jag tillbaka till farsta,sen tog jag bussen och sen baka jag och felicia. Vi hade jätte skojj och vi bara MÅSTE göra om det. Vi titta i hennes gamla skolkataloger,prata,baka och tog kort.

Mer bilder, http:// www.fillessnygga.blogg.se

Juste! När jag kom hem nu så såg jag hur många kommentarer jag hade! Jätte många hade röstat på tävlingen och det var skit roligt! Sen så jag också mitt nya besökar rekord på 32 stycken,inte illa,inte illa :)

Så det blev en rekord dag & felicia dag :)<3

Våra 112 kakor   Jag och Felicia <3


FOTOTÄVLINGEN

Här kommer dom fyra bidrag som var med i Fototävlingen. Nu är det bara att rösta och för att din röst ska accepteras måste du skriva NAMN. En anonym röst gills inte. Om det är så att du råkar publicera utan att ha skrivit namn kan du skriva det i en kommentar efter!

Jätte viktigt att läsa texten ovan!

2 röster per person :)


Claudias Bidrag!


Elins Bidrag!


Heddas Bidrag!


Fannys Bidrag!

Hemma Barn

Jag har vart hemma idag för jag mår verkligen skit. När jag går gör det ont i hela kroppen och i armen med. Sen i morse svttades jag som sjutton och hade huvudvärk. Ska iallfall ta något att käka nu och sen ska jag "försöka" jobba matte. För då kan jag redovisa allt på Torsdag och engelska också! ;)
KramMISS U SUNSHINE! <3


Blogg Designers

Morron Morron!

Såg att jag hade 3 designers som ska göras. Felicias ligger högst upp på listan och den är faktiskt snart färdig.
Sen ska jag göra en till Hedda & Fanny. Hehe,bara ganska mycket att göra. Men jag har inte fårr bilder från H & F så jag kan ju inte börja.
Aja,här är iallfall deras nuvarandre bloggdesigners :)


desIGN Och GLÖM INTE FOTOTÄVLINGEN!

Har pillat klart med min lilla design. Den blev ganska söt om jag får säga det själv. Kanske att jag gör en liknande fast inte så stor och lite mera bilder. Men den får duga sålänge.

Vi tog vaccinet idag och jag vah fett nervös. Stod typ och darra hela kön tills det var min tur. Efter skolan vah jag med johanna och vi baka pannkakor och plugga. Det gick fett bra för nu e jag klar med resan,börjat på steg 8 svenska och snart ska jag börja med engelskan. Hoppas jag inte får feber eller något så jag kan komma imorgon :)
Kram


Måste dra nu!

Nu ska jag dra till skolan,mår ganska dåligt men har ingen feber. Vi ska ta vaccinet idag och då får dom avgöra om jag får ta det eller inte. Hoppas! Men jag tror det inte blir någon gympa för mig idag,eftersom jag tog ut mig ganska hårt på träningen igår. Aja,vi hörs senare idag för jag måste fixa min design!! :) Kram

Sjuk?

Jag mår ganska dåligt men ska på träningen iallafall. Mamma tycker jag ska testa lite och om jag blir yr eller mår dåligt ska jag gå av. Alice kommer förbi typ tjugo i fem så jag har en timme på mej ungefär :)
Kram

Menyn

Klar med min meny,det tog evigheter och jag höll på att lacka ur men det löste sej. Jag fick använda mej av 2 testbloggar och min egna. Sen fick jag gå in på andrars för att se hur dom gjort.

I morse när jag vakna hade jag ont i halsen och i magen. Jag kom på att jag åt glass igår som förmodligen inte var laktosfri och jag som e lite känslig kan få ont i magen då efter. Att jag har ont i halsen är väll inte så konstigt,jag sjöng,prata och drack läsk igår. Men sen var det ett tag sen jag var sjuk + att syrran var sjuk igår.
Hoppas det blir bättre,KRAM

gODNATT ALLA SNÄLLA ..

Nu ska jag nog slagga,kanske att jag chattar lite med någon pigg svenne därute men vi får se. Festen var iallafall skit rolig och tiden bara rann iväg. Jag och hedda flumma fett mycket, haha " Hon ser ut som en kommunalbuss på östermalm" . Bara lite för mycket läsk kanske ... Sen åkte vi hem och jag titta på robinson. Ska bara ta en go liten flourtabett innan jag borstar tänder,KramÄlskrej bästavännen <3

Sabbis!Här kommer 2 webbcam bilder innan jag sticker till hedda,det gick super på träningen!

Tävling

Jag tänkte vi skulle ha en tävling. En foto tävling. Dom fem första som anmäler sej få vara med. Enkelt nog är det bara så att du tar en fin bild som du skulle representera dej och sen lägger du på den på din blogg. Du lägger en kommentar i min blogg så tar jag bilden och lägger upp den här. Sen röstar folket fram en vinnare.

Det du bör veta om tävlingen ..

- 1 röst per person. (inkl. du som är med i tävlingen)
- Jag kommer att kora en vinnare lördagen den 28 november (Om det inte tar längre tid att få fram fyra deltagare)
- Vinnaren får en söt liten bildlänk i menyn.
- Om du lägger in en länk till min blogg i din kan du få en extra röst!

Så,anmäl er nu så att ni har en säker plats! Kram

TIPS; OM DU VILL HA FLER RÖSTER KAN DU ALLTID SKRIVA EN LÄNK TILL INLÄGGET HÄR SÅ DINA NÄRA OCH KÄRA KAN RÖSTA PÅ DEJ!

EXEMPEL; SÅHÄR SKULLE DET KUNNA SE UT PÅ DIN BLOGG :)

Okej,nu är det såhär jag att jag är med i Julias fototävling. Gå in och rösta på mej nu!
Här är min lilla bild!


VAKEN?

Det blev ett lite senare inlägg idag,eller asså jag brukar ju blogga typ precis när jag stigt upp från sängen men inte idag. Hah,jag sov bara med en filt över mej inatt. Jag hade bäddat så fint på kvällen och så orka jag inte ta upp allt och göra om det nu på morgonen. Lite kallt men jag en sån j*vla skön filt så det gick bra.

Idag blir det annars träning två,duscha lite snabbt,hem till Hedda för att fixa oss till festen och sen till emelie :)
Jag kommer att ta massa av mobil & kamera bilder PROMISE! Kram

FOLKET,NU HAR JAG FÅTT TILLBAKA ..

MIN PINKY W595 MOBIL!! JAAA! Pappa fick hämta det efter jag och emmie kommit hem från badet. Så nu har jag lagt in alla kontakter,fixat med sms,bilder,tid och sånt som ska fixas!

Ni kanske fatta att jag och emelie drog till badet efter skolan. Sjukt roligt och Sjukt skönt! Först vard et typ några treor där som hade alla badgrejer. Sen när dom drgo tog vi allt,haha. Sen basta vi,prata,duscha och bytte typ om i en timme :S Nej,men det tog ett tag. I skolan var matilda sjuk igen,hoppas hon kommer tillbaka på måndag för vaccinet blev instället så vi får det då. Hoppas det går bra :)

Här kommer en dålig weebcam bild :)
Tågluffa till hässelbygård

Jag,Hedda och Emmie tågluffa ända till Hässelbygård. Vi har haft as roligt,tagit kort,käkat,flummat och sen har vi sms:at o ringt. Vi har iallafall haft det as kul!

Imorgon ska vi titta på fortsättningen av Apollo13 som vi börja se i tisdags. Det kommer bli skit roligt,längtar för jag dom typ stoppa när det var as spännande,här kommer en trailer :)


Svar på kommentar

Det var en Anonym som skrev en kommentar,tror det var Sonja men är inte helt säker.
Svar: Haha,okej. Det var jätte roligt att göra något annurlunda än att sitta hemma och häcka. Kanske lite tankelöst att tågluffa men What ever, roligt som fan :) Kramis

18 November

Ska titta lite på tv nu,eller kanske borde jag jobba lite på resan? Kanske ska jag renskriva min svenska text eller ska jag borsta tänderna och sova? Åh,jag vet inte vad jag ska göra. Kanske kommer på vad när jag skriver lite om den 18 November klockan 20.31 2009.

Idag var det väll ingen direkt speciell dag. Va med cissi och johanna. Hade spanska,matte och workshop. Jag blev klar med min svenskatext,snart klar med mitt engelska steg och gjorde klart mitt rum på Resan.
Efter skolan drog jag,hedda och felicia hem som vanligt. Prata och imorgon ska typ jag och Hedda tågluffa,det kommer att bli fett roligt :) Vi vet inte riktigt vart vi åker men antingen till Alvik elr Hässelby S.

Kram & Godnatt ❤


WEBCAM

TIPS: Om du vill ha längre hår,käka paprika. Det finns någon bra vitamin där :)

Kram & Godnatt ♥


Förvänta er inte någon bloggning imorgon ...

.. för att jag,carro och johanna sitter kvar som förra veckan tills träningen börjar. Men den här gången tror jag nog att vi tar en toalett och byter om på istället i ett bås ute i kylan. Ha en bra måndag nu så hörs vi! Kram

Klicka på bilden för att få se pris,omdöme och mer info :)


Ny vecka igen ..

Så kommer ännu en jobbig och tröttsam vecka. Känner bara att jag skulle behöva ett lov på några dagar för att vara pigg på att komma tillbaka. På sommarlovet typ i juli så längtar jag till skolan. LÄNGTAR! Det är ju helt sjukt för just nu så vill jag bara träffa alla gamla vänner,sova och titta på film natten ut.

Iallafall,idag blev en johanna,carro och cissi dag. Vi hade gympa och sen så var det WS. Nu ska jag göra klart mina engelska grejer,skriva lite på min skapelsemyt och sen så ska jag och pappasen handla,titta på motorsåg och på lägenhet :) Kram 

 

 


MusikTill kusin

Nu ska jag borsta tänderna,fixa mej i håret och sen drar vi till Kusinen. Vi ska inte göra något speciellt utan bara käka och umgås lite grann. Hoppas det är okej med en bloggfri dag,hehe. Så ses vi senare! Kram

What did you think?


Det är skönt när ..

.... man kämpar,svetten rinner och man gör allt för att trycka till det perfekta skottet rakt in i mål. När man ser att publiken ställer sig upp och jublar. Ens kompisar kramar en och skriker. Man känner sig äcklig som svettas,men det spelar ingen roll för man mår toppen. Glädjen och kämparglöden. Något som jag älskar..

Men denna lördag har vart rolig. Skönt att jag kan spela igen,det var riktigt roligt! Det gick bra också. Det förvåna mig att jag kunda placera bollen så perfekt och att styrkan också fanns där. Riktigt posetvit!
Efter träningen drog vi hem till johanna. Vi prata hur mycket som helst. Haha,sen spela vi på hennes och julias synt där hitta vi en låt som vi sjunger på musiken. Så vi uppräde för alla som gick utanför.
Sen duscha vi,prata och titta på lite grejer innan jag drog hem. Snart ska jag stänga av. Titta på tv och käka chips & godis med mamma. Kram

Av Sofia

Jag har fåt lite kontakt med en tjej som heter Sofia. Hon har utmanat mej. Det är ingen tävling utan jag ska bara utmana fyre stycken och sen skriva 10 saker som du inte kanske visste om mej. Jag utmanar ..

Hedda - Elin - Felicia & Emelie

- Jag har 2 syskon
- Jag är laktosintolerant
- Jag tittar på Mammas Pojkar
- Jag älskar att skriva sagor
- Den person som jag känt längst är Ebba
- Jag har brutit armen/handlen 2 gånger
- Jag gillar inte att åka bil
- Hatar när folk skrämmer mej (men gillar att skrämma min syrra)
- Min förebild har alltid vart Amy Daimond (inte lika mkt nu,men lite)
 
Hur gör man? Om du inte fattar utmaningen så är det ingen fara,jag hjälper dej. Det är faktiskt bara så enkelt att du sätter dej och skriver ett inlägg som mitt. Sen så skriver du vilka 4 personer du utmanar.
Sen skriver du 10 punkter om dej som ingen visste,det kan vara vad som helst. Inget är fel eller rätt!

Fredags Mys?

Hejjsan Svejjsan alla glada svenskar därute!
Hoppas inte att ni tycker att jag skriver mitt första inlägg för dagen för sent. Men ni kommer att fatta när jag berättar. Aja,snart ska jag och pappa köpa mjölk på konsum och kanske lite ostbollar. (tror jah?)

Today: Det var väll ingen speciell dag idag egentligen men det är alltid skönt med fredagar. Jag har förhört Max,Simon och Patric för att se om dom har tagit mina pennor. Jag har tittat i allas skåp i Patrics ryggsäck men dom är ju fan ingen stans! Men jag titta i för sig inte i Max väska,dom kanske ligger där. Aja,vi hade iallafall tråkig SO&NO dag idag. Jag lämna in mitt NO häfte på rasten och åsa läste igenom det och så fick jag röd istället för blå pist om Kroppen. (Stolt) Va med johanna & cissi hela dagen och vi har haft det jätte roligt.

Sista 45 minutrarna titta vi typ på någon tråkig film och hur vi skapats. Johanna och jag tröttna lite så vi valde vilken person vi skulle vara. Jag blev någon tjej med blont hår och johanna ville vara "småsten". Haha,det var as rolgit för jag växte typ och fick barn medans "småsten" bara var lika liten. Röölit! :)

Sen åkte vi hem. Jag käka,titta på tv och efter GhostWhispers så somna jag. Skönt,för jag somna halv elva igår och gick upp kvart i sju :P Så därför har ni min förklaring på senbloggning.


Bilder från Tisdagen

Normal                                       Redigerad
Fotograf: Julia (jag)
Personer: Hedda & Alice
Redigering: Julia (jag)


Godnatt alla pigga svenskar!

Nu skriver jag ett sista inlägg för natten. Bloggar nog imorgon också,ska kanske vara med någon kompis efter skolan. Får se vem det blir .. Aja,insduderingsfrågorna är klara eller allt som ska vara färdigt är färdigt så jag ska inte känna mej stressad. Imorgon ska jag gå upp halv sju så jag får en skön morgon. Kram♥


Godnatt alla pigga svenskar därute!

Dålig bloggning

Jag har varit sämst på att uppdatera den här veckan. Ber om ursäkt om ni har saknat mina tråkiga svenska bokstäver men jag lovar att dom kommer tilbaka. Så fort allt skolarbete försvinner. I helgen ska jag blogga,ta kort och berätta jätte mycket!

Jaja,skoldagen var ganska rolig idag :) Hade spanska,projektprov i matte och svenska pass! Fett glad att jag blev klar med Provet i matte och att jag snart är färdig med svenskan och engelskan. Jag börjar verkligen bli bra på att planera, johanna & emelie är några av många som alltid gör mej på topp humör!

Får se om det blir något vaccin idag,hoppas nog faktiskt att jag får det :) Kram♥

Är ni rädda för att få influensan?

Kanske pågång ...

Vah med alice,hedda & bella idag efter skolan. Vi har haftd et super roligt med mycket skratt och nöje. Vi käka glass på donken och sen så drog vi hem till mej. Där spela vi BUZZ och jag o hedda ägde ut alice o bella (haha,det var fett rolit) Nu ska jag fixa lite grann med kommentarerna,ändra lite design på dom och sådär. Kram

I miss this ...


Skriver imorgon istället,

Jag orkar inteskriva nu. Är kall,måste plugga och sms:a alice& bella om en sak imorgon. Om jag hinner imorgon så kanske jag skriver då. Sorry för idag,men det ska bli förbättning och kanske lite fina bilder :)

Ha en toppen tisdagkväll!

Rätt svar hade ...

Elin,Julia A,Sofia & Hedda! Men alla kan ju inte vinna,och den som svarade först av alla dom här tre var .... Julia! Du kommer att få en länk i menyn och i det här inlägget i en vecka! Grattis igen och hoppas att du är stolt!


Ingen aning

Vet inte vad jag ska skriva,måste bara få prata med Hedda. La en kommentar i hennes blogg,får kanske messa henne istället? Haha,glömde mobilensvärld :S Annars så var skoldagen toppen! Var med johanna hela dagen. Men det var nog för att måndagar blir lite speciella. Måste nog arbeta lite engelska nu ? Men jag verkligen ingen lust.Juste! Hoppas få att ta vaccinet nu i veckan. Börjar blir lite skraj för att få själva inluensan..

Ska ni ta vaccinet mot influensan?

Nya gardiner


Erik Johansson


Vilken bok?

Vinnaren får en länk längts ner i menyn i 2 veckor :) Lycka till!


Godis,tårta & te

Nu sitter jag och smaskar i mig godis. Ska kolla lite på stardoll och sen kanske jag ensam sätter mig och tittar på film eller något mysigt. Vill se djävulen bär Prada för den var så jävla bra sist jag såg den (i söndags) Jaja,vi har vart hemma hos mormor & morfar, trodde bara att vi skulle lämna några grejer men vi vart kvar och jag visa dom picnik,vi åt tårta och titta på tv. Mysigt.. Imorgon ska jag till IKEA och kanske titta på This Is It på heron,vi får väll se :)

Men nu blir det somdagt stardoll i några minuter,Kram

Städning & Hemmakväll

Nu har jag vart iväg på 2 korta promenader. En till hemmkväll för att köpa godis (typiskt,jag som skulle sluta!?) sen drog jag ner till ica för att handla basilika & skinka. Iallafall,det var ganska skönt att röra lite på sig utomhus också.

Annars idag så gjorde jag en grov städning i hela rummet. Damsuga,renovera om på mina 3 hyllor,tog bort smuts med dsiktrasan,bytte sängkläder och tog bort lite grann från hyllorna. Så nu är mitt lilla rum rent och fint. Även om det redan ligger 9 grejer på skrivbordet och en pump & två glas på mina hyllor. Här kommer iallafall lite bilder från dagen :) Kram
Före                                                               Efter

TIPS: Ta det lungt när ni städer annrs kan man råka ut för sånt här!

Kanske tycker ni att det är lite svårt att se men det är det röda som är lite svullet. Inte alls allvarligt men det gjorde ont som fan ska ni veta :s


Photoshop funkar bara ...

.. på pappas data. Iallafall dt som jag vill göra. Här kommer lite smakprov på hur min nästa design kommer att se ut. Eller det är bara toppen av headen men iallafall,nu får ni kanske en liten aning om vad det skulle kunna vara :)

Tittade på några gamla inlägg och såg hur mycket bilder jag laddade upp. Från helger,skoldagar och annt skoj. Kanske jag borde ta med mig kameran eller iallafall mobilen sen så ni får njta av lite fina vinterbilder?
Aja,nu ska vi väll snart käka. Kra,

Cosmovna va ..

... Tråkigt .. Jag hade verkligen sett fram emot det men det var inte alls sådär kul och spännande som jag trodde. Vissa hade sagt att stolarna skulle röra sig och att det var jätte läskigt. Men det var inte alls läskigt och stolarna vet jag ínte om dom bara ljög. Sen var den kort och ointressant. Fattade inte mycket alls. Sen gick jag och johanna gumman runt,käka och hade jätte roligt. När vi skulle dra hem så bestämmde vi oss för att prata engelska men det jag skit dåligt. Emelie och Johanna råkade säga va och några andra ord på svenska så jag satt där och kände mig dum när skulle låsas inte förstå dom.

Haha,sen var det skit roligt för när jag skulle säga hejdå till johanna vid tunnelbanan så sa vi hejdå och precis när hon vände sig om det 3 hunder som började skälla och johanna blev så förvånad att hon sprang ut i gatan. Haha,stackare jag blev också skit rädd!

Nu ska jag iallafall äta mellis,sen ska jag kanske köpa lite gott till kvällen. Puss

Imorgon,Cosmonova!

Det snö imorse.Det snöa i morse! DET SNÖA I MORSE!! Fattar ni!? SNÖÖÖA! Vet faktiskt inte om jag ska vara glad eller ledsen. Men det snöa ju såklart bara inte. Utan det skulle regna,blåsa och vara skit kallt. Jag som bara hade nylontights fick dra på mig ett par mjukisar över.  Så när vi kom till tunnelbanan ringde vi emelie och sa att vi skippa bussen och tar runnelbana hela vägen. Lite krångligare men varmare.

När vi kom fram till skolan gjorde vi allt som vanligt. Jag redovisa steg 6 i svenskan,arbeta med min jätte roliga engelska och hade spanska. På spanskan hade vi förhör på färgerna och det gick helt ok. Kunde in ställa frågan men det kan väll inte vara hela världen.

Till lunch var det pannkakor och vi satt och vräkte i oss. Fyra stycken,det höll mättan länge ska ni veta..

På rasten körde vi fotboll (får egntligen inte men testa bara lite) Det gick helt ok det med. Lite dålig bollkontroll men annars har jag nog inte tappat så mycket. Jag,hedda,carro & felicia blev jätte blöta så vi hängde upp våra skor och jag o hedda la kläderna i mitt skåp och väskorna i mitt skåp. Som sen blev ett problem.

Jag,carro,emelie & felicia jobba över en timme till tre. Sen så när jag skulle hämta mina grejer så kom jag på att jag hade lagt in allt i heddas skåp så då tänkte jag,matilda har en extra nykel. Då akn jag fråga om jag akn få den så löser sig allt men nej. Matilda och alla andra lärare var på kurs. Så jag och emelie tänkte först vänta men när emelie titta i sin väska så hitta hon en remsa som jag kunde åka hem på. Skönt!

Nu blir det läggdags och sen ska jag ställa larmet lite tidigare imorgon :) Så jag honner fixa matsäcken :))
Vi ska som ni kanske fattar på COSMONOVA!

Musik


Här kommer musiken som spelas på min dator nu' <3Ska man?


Inte så jätte duktig på att ...

Uppdatera .. Men jag har bestämt mig för att inte lägga så mycket tid på bloggen och datan. Istället är jag med kompisar och mysar med en film,bakar,pratar eller är ute. Håller ni inte med om att det ibland kan vara skönt att känna att man bara kan släppa allt från elektronikens värld och bara ha det roligt!

Iallfall,hedda kom hit efter skolan. Först drog vi till ica och köpte mjölk och blockchoklad till våra muffins. Dom blev skit goda,tycker jag. Sen titta vi på film och sen visa hon mig en sak på datan. Nu ska jag göra en grej och sen kanske det blir sims eller något.

Kram♥


Today was a nice day ♥

Haha,jag säger som natta! Varför börjar jag prata engelska,jag ska sluta med det så ni inte behöver störa er på min dåliga engelska. Nu ska jag iallfall berätta om min lilla söta dag i skolan :)

Jag och hedda tog tunnelbana/buss som vanligt med emmie. Vi åkte till skolan där vi hämta grejer,och prata lite. Sen kom johanna,felicia och alla andra .. På rasten var jag med Hedda,johanna och felicia. Vi körde fotboll innan vi skulle ha musik. Det var as roligt på musiken. Jag fick typ 2 skrattanfall med hedda & cissi. Vi var typ en minde kille så jag fick offra mig till det. Men jag slapp iallafall dansa med killarna. Det var iallafall typ dagens höjdpunkt!

Sen hade vi bild,lunch och PH. Där jobbade vi som vanligt med datan och jag är klar för att redovia steg 6 i svenskan! Jippi! Nu får ni en liten låt som spelas i mina lurar kvällen ut ..


Gipsbortagning


Det var allt jag hade att bjuda på nu, sen kommer det nog lite bilder från imorgon
men det här var allt från igår/idag :)♥

Nu ska jag ta bort det!

Nu ska jag och pappsen klippa upp gipset och sen tvätta den och ta mängder med foton. Det kommer att bli jätte skönt och det roliga är att jag har kvar mitt gamla gips. Lite konstigt men det är faktiskt ett minne för livet. Jag minns när jag var liten. När jag såg tjejerna i skolan hoppa runt på kryckor i matsalen och med gips på armen. Jag tyckte det var häftigt och ville ha det. Men i fyra upptäckte jag att det inte var så roligt. Det var varmt,kompicerat och så fick man inte göra vad man ville hur som helst.

Lägenhten var jätte fin och om farmor får den tror jag det kommer passa henne as bra. Haha,hedda. Jonte bor typ längst ner i samma trpphus. Tänk om jag träffar honom någon gång? :S

Aja,nu e iallafall Fannys header färdig!

PS:bilder comes tomorrow DS.

Har faktiskt ingen lust ...

... att skriva. Jag vet inte, men jag sitter lite för mycket här framför datan och häckar. Jag skulle behöva vara ute och röra på mig,vara med kompisar och ha kul! Jag vet inte men det känns som om att jag säckar ihop lite grann?

Skriv gjärna en kommentar om ni tycker och om ni har några tips som man kan göra när man har tråkigt?

Rihanna - Russian Roulette

Låten påminner mig om massa fina saker som jag minns ..
Jag har alltid gillat Rihanna. Men på sistone har jag börjat älska henne sådär mycket som  jag gjorde när hon släppte sin skiva "Good gone bad".
Vad tycker du?

Farsta Lover'

Nu e jag tillbaka från den lilla shoppingrundan!
Jag skulle egetligen bara kolla på ett par jeans som jag tänkte önska mig i julklapp. Först kolla vi på typ alla affärer i farsta efter jeans. Sen köpte vi en shower gel på body shop och en deo på H&M.

Sist drog vi till kappahl där jag köpte ett par jeans legging fast med jeans tyg. Jätte sköna och skit snygga. Hoppas bara mamma gillar det för hon brukar vara proffs på sånt när det gäller kläder. Nu kommer bilder!Jeans - Kappahl   
Deoderant - H&M
Kropps tvål - The body shop


Nu drar jag & mormor till...

Farsta! Ska titta på lite grejor och kanske jag kommer hem med något snygg/bra!
Hoppas ni inte saknar mig för mycket,kram ♥

Av Julia A

Julia A kom hem från Barcelona igår. Tänkte bara lägga upp några bilder därifrån eftersom dom var så himla fina! Julia som äger på att fota och tar jätte fina bilder.