ÖL LAND

haha,rubriken som jag och petrus kom på :D

Om några dagar åker vi hem till stockholm,fan vad skööönt! Saknar allt där hemma. Kompisar,rummet,sängen och vattnet. Idag åkte farfar,sonja och petrus hem (tråk) hedda drar till tallis på söndag och om vi inte åker innan onsdag eller på onsdag tänker jag sätta mig på bussen och kanske slagga hos hedda elr mormor elr på landet. Ska fråga heddish om hon vill hänga med dit i några dagar för vi har alltid så jävla härligt därute! Världens bästa ställe i sverige! :D

aja,nu ska jag dra iallafall men vi hoppas väll ses snart igen, Kram /

Sista sommarlovs veckorna!

Nu ska jag packa det sista,kolla lite sport och sen ska jag slagga.Ha en bra sommar så ses vi om ca 2 veckor eller mindre :) Som sagt vill jag se jätte många kommentarer när jag e tillabaka som sist!

Massa kramar /julia



skööööönaste byxan från H&M!

Beroende och Älskare!

Asså jag vet att kanske High school musical är för mindre barn men vadå! Asså alla 3 filmerna är ju as bra! Fattar ni hur mycket dem måste ha övat inför filmen,sjukt mycket :) E imponerad .. Jag tycker mest om shapays roll,haha,hon e så himla ego! x) Tog med alla filmer till öland nu. Jag tycker nog att 3 är bäst elr 1.

Här e ett ganska långt klipp på engelska men kolla på hela för den e bra om man fattar / kram



Marknad över allt!

Det är marknad på öland varje år. En i löttorp,färjestaden och en i mörbylånga.

Färjestaden 6/7

Vi var på den i färjestaden där jag hitta en vit västa för 100 kronor,ett blått snyggt armband för 40 kronor och sen lite godis :) Okej,mamma köpte 2 tvilling böcker också men det var för hennes pengar.

 
       

Mörbylånga 16/7

Sista marknaden på öalnd. Det var jätte varmt och svettit. Jag hitta den här gången bara en ram där man kunde sätta in 4 små kort och 100 hårnålar för bara 10 spänn!

(INGA BILDER TAGNA)

Kalmar 23/7

Haha,nu kom det tydligen till kalmar också!
Jag hitta 2 saker och det var en ljus lila stor västa som jag ska till kunskapsskolan i höst,100 kronor. Och ett råsa linne men massa blommor och djur på för 125 kronor (det var halva priset på allt i hela butiken,INTE MARKNADEN)
Jag kommer att vara snyggast i skolan,eller vad tror ni hedda och emelie?! x)



Puss o Kram julia






Julia tänker



Kanske härmar saga lite grann,men hennes ide med att ställa lite frågor är roligt!



Hungrig som en gris!


Nääh,jag måste äta snart! E hungrig som tusan och tänker bara på mat. Jag åt faktiskt för typ 5 timmar sen!
Idag har jag annars inte gjort ngt speciellt. Tvätta bilden med pappa och sen åkte vi o handla mat tills imorgon.
Vi ska till skåne och hälsa på farmor som ligger inne på sjukhus för 3 veckan i rad! Jag tycker så jäkla synd om henne.Hon har liksom gått ner flera kilo och det e ju hemstk! Nu är hon som tur bättre,men iallafall! 3 VECKOR!! Ingen är värd att ligga på ett sjukhus under 3 veckor i juli. Så det ska bli jättejätte roligt att träffa henne. Ikväll ska vi till farfar och sonja på middag o sen blir det nog tidig kväll. Vi drar typ 5 imorgon. Nu ska jag strax äta lite och sen ska jag blogga lite mera :D


Home lovely home ...

Okej,jag ska till skåne igen på måndag men jag har iallafall lite tid att vara hemma. Jag och mormor,morfar o birgitta kom hem för kanske 30 minuter sen. Datan har något problem med grafikortet så skärmen e helt CP! haha! Jag har iallfall haft det jätte roligt på öland. Linnea o jossan har varit där och nu mormor,morfar och brigitta. Jag,linnea,cornelia och jossan hade jätte roligt.Vi körde Kirig,bada och skratta. Sista dan innan dem åkte hem var vi på böda sand,en av svergies finaste stärnder.Där bada vi men dte blev mulet,men skit samma! Bada mest med emma o jossan då :) Sen på kvällen gick vi till lammet o girsen (resturangen som toppar allt) där var han stefan från "så ska det låta". (har redan berättat,veeet)

Sen har jag köpte 2 fina väskor för 100 kroner styck. En liten vit och en stor lila. Sen också en ram som hedda ska få sen <3 juste,vi har också varit med elin & matilda vi saxnäs där vi bada. Jag och matilda hade fett roligt. Och om vi inte varit vid stranden hade vi häöngt i poolen och studsmattan. Nu ska jag kolla lite på msn och sen ta det lungt.

2 veckor går fort!

hej bloggen!

Nu var det ett bra tag sen jag blogga,faktiskt 2 veckor sen! Tiden har gått så fort här på öland så dagarna bara blåser bort,helt sjuuuukt! jag fick precis eller asså internet blev snabbare nu så jga tänkte skriva lite (vi har dålig internet uppkoppling här nere) Idag t.ex så har vi varit på stranden och badat. Så sköööönt! Vi kanske kom dit klockan ett och kom hem halv fem :) jag testa t.ex att vindsurfa som  gick åt skogen,haha,säämst x) och innan det alltså i onsdags så var vi på bödasand för dem som känner till det. Det är en jätte lång sandstrand med camping och sånt roligt. Jag har göt mig att pappa sa att dentyp var 1,2 mil! haha,jag som tänkte springa hela men det blev ett nej direkt,hah! men jag har iallafall sprungit 2 gånger ca 3,3 km. bra va! Efter böda åkte vi hem till emma o nina och bytte om för vi skulle till lammet o grisen och käka :) Det e nog typ världens godaste resturang,det e buffe med kött och sen bröd,såser,potatis och sånt. Ikväll så uppträdde han stefan gunnarsson som spelar för något av lagen i så ska det låta,vi fixa autograf och sen kom vi hem midnatt x)  Imorgon ska olle & crille på konsert så vi ska åka bil upp till hultsfred och där ska vi möta mormor och sen tbx till öland x))

Nu ska jag ner och kolla på tv och sen ska jag nog sova eftersom vi typ åker 9 imrogon,puss o kram julia <3



pool,studsmatta och solstol e det som behövs för ett perfekt sommalov!

sista inlägget innan jag drar!

jaa,imorgon bitt tidigt åker vi,sköööönt! jag kommer givetvis att sakna allt här hemma men det är så skönt att åka på semester och bara slappa! matilda och elin har ju också sommarställe på öland bara några minuter från oss,så det här kommer att bli en toppen sommar! lääängtar! sen på tisdag ska vi på diggelo konsert och sen kanske till kalmarslott och kolla på svenssonsvensson teater,ååh gud vilken sommar det här kommer att bli. jag kommer typ hem om 2 veckor och sen åker jag ner till öland igen i typ 2-3 veckor! just nu vill jag bara att hedda kommer och prata,chilla och sånt som bästisar gör! saknar dig så något enormt hedda henriksson,älskarej <3




Sakna mig inte för mycket och när jag kommer tillbaka vill jag se massa av kommentarer, / ses bloggen!

Matilda & Elin

hejjsan bloggen!

igår hade jag en jättejätte rolig kväll med matilda och elin. vi hoppa studsmatta,åt chips,körde typ tjuv och polis,bada och skratta jätte mycket. det var värkligen toppen! typ den bästa dagen den här veckan! :) elin och matilda gör mig värligen  glad! På kvällen skulle jag igenteligen sova i min säng men sen så ville jag köra på syrrans nintendo DS och då ville hon kolla så jag gick ner och la mig i bäddsoffan och somna där! x)



Iallafall,det var om hur det var i gårkväll. Idag så vakna jag nio,spela nintendo DS och kolla på blibompa (sommarlovs morgon) tråk. sen gick jag upp och stängde av tv:n för det ös regna och åska, till och men blixtra! :O Jag sprang ut och hämta dynorna med mamma och jag lovar,jag var max ute i 10 sekunder och var helt dyngsur! haha xD Sen ville jag ju inte att loppan min skulle vara därute ensam så jag tog inne henne och gosa lite :)<3 Senare idag vet jag inte vad som händer. Det får väll bli en överaskning.


Juste! imorgon åker jag till öland tidigt på morgonen så jag kanske inte hinner blogga och om jag inte skriver mera idag så får jag önska er en jätte jätte skön sommar!

Massa kramar,

Stolt bloggerska

som rubriken säger,jag är jätte stolt över mig själv och hur jag helt utan hjälp fixat bloggen. Okej,för dem som undrar så var det inte meningen att profilbilden skulle försvinna men det blev ganska snyggt utan den och texten under och över. jaja,föryutom att jag har fixat med bloggen sen typ klockan 3 så har jag badat,solat,kollat på film,spelat kort sms:at och sen har jag ju som sagt bloggat. ikväll runt åtta ska hela familjen till matilda och elin,ska bli jätte roligt!

annars önskar jag er en fortsatt gärlig torsdag i solen !






saknad av julia

hedda henriksson jag vill att du kommer hem nu! saknar dig så mycket att det inte går att förklara med ord! hedda,kom hem från alla italienare och var här,hos mig! jag tänker på dig nästan hela tiden och allt som vi göra tillsammans. du är den ända kompisen som jag väkligen kan lita på och som jag har roligast med,kom hem nu hedda för en bästis saknar dig!

jag vakan typ halv 10 idag,fan vad skönt tänkte jag! jag låg kvar nästan 10 minuter men sen blev jag hungrig och gick upp och käka frulle. sen kom elins mamma och jag var med syrran tills det blev sol och man kunde vara ute och bada. jag hade min nya bikini x) sen åt vi fruktsallad igen och spela kort (kom sist) haha xD Till middag tror jag det blir kycking och sen ska jag packa lite inför öland ...