Färdig för kvällen

Satte nyss på plattången, så nu ska håret plattas och bli fint tills imorgon. Hade inte tänkt skriva speciellt mycket, utan bara uppdatera er lite grann. Är helt klar med en uppgift i skolan och ska göra en liten sak till på den andra. Imorgon får vi se vad jag hittar på, måste vara barnvakt åt lillsyrran på kvällen. Annras är det väll bara att njuta av den sista veckan i plugget! Kan inte fatta att det snart är sommarlov! :)


Hemstudiedag

Hallå! Förlåt för ett sent inlägg idag, men jag har haft fullt upp med akolarbete. Tog bara en liten pause nu för att blogga och ladda över bilder från helgen. Men jag är iallfall klar uppdraget, weey ;) Nu är det bara ett bokarbete och träna inför matten på onsdag. Sen ikväll blir det träning, sköntskönt!


idag var det precis 1 jävla år sen vi tog den här bilden, I remember ....

LÄNKBYTEN

Nu tänkte jag starta med länkbyten, alltså: om du länkar mig, länkar jag dig :)
Folk som länkar mig utan att jag bett om det, kommer jag inte länka om den personen skriver en kommentar nedan!

(inlägget finns under kategorin tävlingar, men jag det är ej en tävling)

Match mot Älvsjö AIK

Hej & grattis alla fina morsor på eran dag! ;)
Kom nyss hem från matchen på gubbängen bp. Det gick as bra verkligen, skönt väder, bra spel och glada vänner. Vi spela med 98:orna idag igen, men det gjorde absolut inget. Börjar faktiskt gilla att spela med dom nu. Det blev iallfall 7-0 till oss. Så med ett leende på läpparna ska jag ta något att äta och sen sätta mig på altan :D

Vad ska ni göra för något idag?

Kläder inför skolavslutningen ..?



Hemma från 3 timmar i centrum ..

Kom nyligen hem från farsta. Köpte morsdag present,linne och mascara. Gick runt där ensam, men man träffar alltid på lite folk där. Som isabell o issa på gina, vi träffas alltid där. Sen såg man lite annat igenkännt folk från skolan och bloggvärlden. Eric Saade (eller vad ahn heter) vah också där, tjejerna var helt galna!! XD

Men nu ska jag vila kroppen framför champions leauge i handboll, barca spelar jue ;)<3


Pluggar i sängen ..


Med den här bilden säger jag ..

go'natt!


Photography


Fredag, grammatiken gick bra!

Yes, hade provet sista 40 minuterna. Det gick faktiskt mycket bättre än väntat, det lönar sig att plugga ;)
Annrs hände inte så mycket, utan att jonatan klippte i mitt hår. Tydligen ser alla det, jävligt pinsamt ..

Sen åkte jag,hedda o emil hem. Köpte lite godis påvägen hem, blev så sugen. Nu ska jag typ ta något litet och äta, har fucking mensvärk fortförande .. :/ stackars mej ..


på HRC för 2 veckor sen, jag kan aldirg vara naturlig på bild ..

Updaterar

Vakna för en timme sen, skulle plugga men var för tydligen trött så jag sov i typ två timmar ;)
Tittas på ESC, men det blev rätt uttråkande så jag väntar tills resultaten kommer.. Vill inte till skolan imorgon, men kommer nog gå i alla fall. Just nu sitter man typ och lider, *snyft*.

Vi ses imorgon, är nog på bättre humör då ;)


Inte på humör ikväll ..

Just nu känns det inte speciellt bra. Är hängig, mensvärk och förvirrad. Och i allt det här ska man hinna plugga inför ett skit svårt grammatik prov imorgon och sen ska man tydligen lämna in en teknik uppgift. Hur fan tror dom att man ska hinna när man måste göra allt för att nå målen och hinna med fritiden också!?

Aja, kommer faila på provet men skit samma .. Tränade inte eftersom jag hade så fucking ont i magen. Nu ska jag nog lägga mig i sängen, lyssna på gaga, käka godis och lära mig grammatik XD


på den tiden, då man inte visste va macro va för något ;)

Samlas om 1 timme

.. så nu ska jag stänga av och börja packa ihop väskan och byta om. Samlas klockan fem, matchen börjar kvart i sex (vid speedwaybanan) om någon får lust att komma och titta. Vi möter älta läste jag precis, kan nog bli en ganska bra match. Vi spelar jue med 98:orna idag, och eftersom dom e väldigt duktiga så tror jag att vi vinner.

Vet inte om jag kommer updatera när jag kommer hem, men räkna inte med det ;)!

http://www.expressen.se/polopoly_fs/1.1991306!slot100slotWide75ArticleFull/3447786819.jpg

Uppdatering: Vi vann matchen med 2-1. Första halvlek var så dålig att jag bara ville gå av plan och sticka hem. Men som tur va stanna jag och gjorde några snygga inlägg som ledde till e assist (1-0) Nu ska jag snart sova, och imorgon uppdaterar jag inte försän på kvällen för det är jue träning klockan fyra ;)

Ny header, samma stil

Ville bara byta ut bilderna lite och ha ny bakgrund. Inga stora och komlicerade förändringar alls ;)

Skolarbete

Hejjsan! Kom hem tre halv fyra idag, och somna i soffan. Fick tyvärr stå i köket idag, barnarbete. Jag trodde seriöst att jag skulle svimma där inne. Men nu är det i alla fall gjort, slipper sen. Imorgon blir det kanske match, är typ reserv om någon skulle vara borta. Annars blir det typ träning på ip som vanligt :)
Hoppas ni uppskattar några bilder, kanske inte alls så roliga men iallafall ;)
Aja, nu måste jag plugga, <3

Massor, verkligen massor ..

.. att göra den här veckan. Skolan prioriteras för mycket nu, kanske för att man latat efter mite för mycket. Därför kommer min update vara låg den här veckan. Vi hade i alla fall idrott i skolan, det var ganska kul faktiskt. Var med emma o klara som vanligt typ. Sen flöt skolan på som vanligt, tråktråk .. Drog t johanna i typ två timmar sen. Asso det är läskigt. För  typ 8 månader sen visste jag knappt vem hon var, och nu är vi typ skit bra vänner. Hon är verkligen en vän i nöden, tack!

Nu ska jag typ leta upp min mobil o sen sova, det är jue skola imorgon oxå ;)

Söndag med spöregn ..

Hejj!
Kände mig typ lite bakis idag, brukar göra det efter fester. Framför allt på nyår men också på ett poolparty som vi var på för ett år sen. Vi hade sjukt jävla kul. Men poolen var typ baar 11 grader eller något. Kommer ihåg att vi satt och titta på fotboll och skrek som in i helvete och sen spela vi wii o flumma hela kvällen..

Jaja, idag hade min syrra kalas. Det blev seriöst kaos, tänker aldrig mer ställa upp på något sånt här igen ;)
Sen hade mamma köruppvisning som vi var och titta på, ganska okej. Drog hem, titta på när sverige vann
VM brons och nu blir det nog ännu mer hockey med ryssland-tjeckien.


Kommentar 22 maj

Johanna :D om Mamma Mia - 19 maj 2009
Åhh ! längtar tillbaka så jävla mkt :( <33

Svar: Aha, det var så sjukt jävla kul :) Asso jag tänker på våran klass varje dag .. <33


Bilder från min födelsedag

Presenter från i morse - snacks


min syster älskar verkligen att va med på bild!

Jag och emelie blev lite uttråkade så då blev det bilder..


Älskar den högra bilden på johanna, så fin .. <3

Älskar er tjejer ..

Alla vill inte synas på bloggen ;)


Sen skrapa vi föreningslotter, alla vann typ :D

Två gullungar, puss på er <3


Så var grillpartyt färdigt, syrran hade vattenkrig med dom här ..
skriver imorgon, om jag har tid och lust ;)








Nu: blogga Snart: Ha kalas


Nu har man duschat, haft flätor, smört in sig med solskydd, sminkat sig,klätt på sig och tagit ur flätorna.
Kalaset börjar klockan ett, så jag har lite tid att sitta här och blogga. Det är fint väder ute också, me like :)
Jaja, kläderna fick jag i morse kroppen fick jag för precis 13 år sen ;) Fixade jätte snyggt nagellack också.

Bilderna var inte dom bästa, men det kommer ju finare om några timmar!
NU VAR MAN I ALLA FALL TONÅRING!

Ville bara säga ..


Sista dagen som 12:åring


Vi var på utflykt i skolan. Vi skulle titta på mio min mio på filmhuset. Den var fan rolig, asså den var
fett kul. Kan inte förklara varför, men det var bra och riktigt dåligt dubbad. Sen käka vi i värmen på en äng. Ganska nice fakiskt, men lite långtråkigt i 1½ timme kanske? Sen drog vi hem, till farsta och nu sitter jag här och har nyss ätit. Imorgon blir det födelsedagskalas för mig o syrran, vi fyller ju på samma dag ;) men hon e jue 4 år yngre. Jaja, nu ska jag ut i solen med kameran ett tag.

Det blir inga intressanta bilder just nu, men imoron kan ni räkna med sjukt mycket!

Kommentar 20/5

Bella om Mamma Mia - 19 maj 2009:
Gud det känns som det var evigheter sen,saknar dig as mkt kram bella.

Svar:
Aah, men jag har så jävla många minnen från den dagen. Alla var så jävla taggade och ville verkligen göra sitt bästa. Saknar dej också gumman, vi får göra något snart!!

Tid för bloggen

Har haft en full dag idag. Hade typ teknik hela dagen. Vi skulle göra något hus med massa grejer. Var med min lilla johanna, det gick faktiskt bra. Ganska kul.
Sen blev det träning, i väääääääärmen.. Trodde jag skulle dö, men jag överlevde. Kom nyss hem från affären, vi har typ köpt massa gott inför födelsedagen på lördag (fyller ju tonåring) Jaja, nu ska jag ta ett fotbad och titta på hockey!

saknade dej idag hedda, krya på dej gumman <3


Mamma Mia - 19 maj 2009




Fan vad jag saknar den här dagen. Alla hade verkligen kämpat för att sätta alla låttexter och repliker. Kommer hur vi innan gick och peppa varanda. När vi gick och krama om varandra när det var slut. Jag tror vi alla grät inom oss, det var det sista vi skulle göra. Alla tillsammans. Det känns att titta tillbaka på dom här usla bilderna och videona från showen. Älskar alla från 5b,ni var min stora familj!


Förlåt för dålig update

Hejjsan!

Jag och hedda var ute någon timme och köpte glass. Vi snacka som vanligt hela tiden, vi har alltid så mycket att prata om. Framför allt hur vi båda förändrats under året på kunskap. Jag minns faktiskt första skoldagen när jag,hedda o carro satt och snacka jätte mycket. Vi var typ dom ändå som kände varann ..

Men nu är allt förändrat. Båda posetivt o negativt. Men vill inte prata om det just nu. I skolan var jag mest iriiterad på en viss person, som borde veta vem den är. Men han göra jätte mycket, stolt. Klar med matten, spanska och nästan engelskan. Duktig flicka.

Om typ några timmar drar jag på träning, har sjukt ont i magen. Men det finns förklaringar, 2 saker faktiskt (list ut! ;)




Hard rock cafe på 18 års dagen!

Kom hem från stan för en stund sen. Fira ju brorsan på hard rock cafe på rådmansgatan. Det var faktiskt riktiga nice där. Det spelades hela tiden gammal 80-tals rock och det var super snyggt renoverat och tavlor på gamla artister. Brorsan som e såkallad hårdrockar tyckte det var roligt, men han var tydligen lite 'deppig' för att killen som upptäckte 'hårdrockstecknet' (ni vet med pek och ring finger) dog typ idag.

Men det var god mat och en glad bror. Haha, dom börja sjunga när vi fick desserten ;)


Fototävling hos tinkerbella.blogg.se

Nu är det som så, att jag är med i tinkerbellas fototävling.
Man kan vinna en reflexskärm från http://www.tvspelsweb.se/reflexskarm-56cm-p-1750.html som skulle vara roligt nu till sommaren. Här är i alla fall mitt bidrag!

Om du också vill ha chansen att vinna en reflexskärm så är det bara att ta med kameran ut i solen
och ta några schyssta bilder och sedan anmäla dig här!


Varför ge den mig sommarkänslor? Jo, den här bilden tog jag i somras när vi skulle åka båt ut till skärgården.Den ger mig känslan av en varm dag när alla vill ut till sina landställen. Och trängseln fram till båten...

17 maj - grattis bror,syssling o emelie pappa!

Många som fyller år idag, grattis till alla som fyller år. Men framför allt bror som blir 18, och min fotbollssyssling simon som blir 16 tror jag? Jaja, och david (emelie pappa också)

Det var riktigt varmt idag, men det vr roligt. Körde fotboll och hade idrott. Vårat lag var bäst som vanligt, även om ingen spelade handboll. Vi spela lika o vann en match överlägset. Tyvärr har jag typ stukat fuck fingret så jag kan inte skriva med det :/
Sen var jag med fanny och flumma som fan, vi hade så jävla kul på tuben hem :) Orkar nt berätta ..

Vi ses kanske ikväll efter resturangen, puss


Ska snart dra t skolan


Godmorgon! Ska stänga av datan nu och dra till skolan. Har idrott direkt på morgonen, skönt.
Emelie har typ bytt idrottsgrupp t min för jag var ensam från min klass där. Tack så mycke! :)

Jaja, har lite brottom nu så jag bloggar mer eftermidda! ♥

Grillat med eld ..

Vi grillade idag. Sen hade jag bara lust att grilla marsmallows (stav?) också. Skit gott faktiskt ;)

Nu ska jag packa idrottväskan, göra lite matte och viktigast av allt - TITTA PÅ HOCKEY!

sverige - kanada 20.15 kanal6





Gör allt för att hålla humöret uppe

Kom nyss hem från matchen, som gick väldigt bra. För alla, utom mig. Vet inte vad det är som har hänt på senaste tiden. Jag kämpar inte så mycket som jag gjorde förut, det känns som mitt självförtroende är i botten. Jag kan inte ta emot mig den posetiva feeedback som jag får, det går bara inte.

 

Jaja, nu vill jag berätta något roligt. Att vi faktiskt vann matchen. Med 4-0, inget mål från min sida. Men jag hade inte en direkt positon heller, deffensiv mittfältare. Har ont i båda mina fötter nu, spela därför bara en halvlek. Så ikväll ska jag ta hgand om mina älskade fötter. Men nu, smörja in mig med kropps smör från body shop - I ♥ IT.


DAGENS MÅL: Vinna mot tungelsta!

HejjHejj :)
Vakna runt halv nio idag. Och var som alla andra mornar jätte pigg. Käka för typ en timme sen, och om ett tag drar jag hem och taggar till innan det blir match mot ungelsta på ip (kom gärna och titta) den börjar 13.30 troja :D Eftersom jag inte tyckte min insats var så bra igår, ska jag vara bättre idag.

Vi ses kanske en liten stund hemma,då kommer nog lite piccs också ;)


Det är sommar ute!

Hejjsan!♥
Kom hem från matchen för en timme sen typ. Nu ska jag käka en macka och sätta mig ute i solen.
Det var så jävla varmt på matchen asså, jag trodde seriöst att jag skulle svimma. Lite ovanligt kanske,
men jag tänker inte prata om matchen nu. Har ingen lust, har andra roligare saker att skriva om idag.
T.ex att, jag har hittat en ny favvo låt - ätit isglass - och att jag tagit massa fina kort med M kamera!


Go'morron sverige!

Hellu ;)
E på bra humör idag, kanske för att sverige vann hockyn igår. Jag o mormor var ute och gick också, typ en timme och vi han gå typ 6 km. Vi gick typ till skarpnäck och norra sköndal, nice ;) Det var så jävla skönt ute. Nina såg tydligen mej, hehe, måste träffa henne snart! Annars har jag bara chillat nu på morgonen men klockan kvart i tolv ere match mot boo. Fan vad jag e taggad nu :)


Här e min kanin!




Städar ur gaderoben

Såhär ser mitt rum ut just nu, litet som det e så har jag ingen gå yta.

Men typ halva gaderoben blev kvar, skönt inför fördelsag och sommar shopping.

Förhoppningsvis kommer syrran kasta sig över kläderna utan att tänka efter, hon vill ju ha allt som jag har.

Spelar ingen roll om den är ful eller för liten! :) Hon e som en soptunna, lovar er ;)


Bloggar hos släkting

Sitter vid morfars dator. Lite ovan med tangentbordet så ni får faktiskt vara berädd på lite misstag i texten här o var. Kom nyligen hem från farsta. Var d'r med mormor, vi köpte faktiskt presentr t mej (fyller år 22 maj) Hon tyckte jag skulle välja saker som jag ville ha. Men tänker inte säga vad det var ;)

Kommer sova här 3 nätter till. Men jag gillar faktiskt att vara här, så jävla mysigt och god mat. Nu ska jag lyssna på spotify ett tag till och surfa lite. Ha en fin eftermiddag (klockan e ju faktiskt tre) puss <3



sommaren 2008, vilka fina minnen man har (morfar fotograf)

Sista inlägget innan det blir träning ..


Någon mer som blir sugen?



Nu åker jag!

Kommer nog hem runt tre/fyra tror jag. Kanske bloggar lite då, eller så vilar jag upp mig innan det e träning, puss

Ingen tid imorgon

Ville bara uppdaera er lite innan jag sätter mig och glor klart på hockeyn. Imorgon ska jag,johanna o emelie dra och bada lite. Sen sticker jag hem och vilar mig lite innan det e dags för träning igen. Blir hemma över långhelgen, sover hos mormor o morfar dom här nätterna (om nt hos kompis) men vi hörs kanske imorn bitti!


On track.





Känns som fredag, kanske för att det var sista skoldagen?

Hejjsan allihopa :)

Förlåt för dålig uppdaering idag. Men jag har haft annat för mig. Vi hade ju ett no prov i morse, sen fick vi en helt ny uppgift vi ska jobba med tills sommarlovet. Jag fattar verkligen inte hur dom tror vi ska klara våra stegmål om vi blir tvunga att jobba SO hela f*cking tiden!

Jaja, sen drog jag och hedda t gubbis och käka glass, höhö :) Sen hem och drog t johanna och kom ganska nyligen hem från henne. Vi har typ vart ute as länge, men det var jue så skönt väder idag, ni håller väll med?


igår innan matchen.

nya träningskläder från adidas, mer kommer.

i morse.

Ska på match om en timme!

Ska käka lite snabbt, fixa till håret lite och byta om. Sen klockan sju ska jag möta upp johanna vid centrum och sen drar vi t enskede och tittar på damlaget. Ska bli riktigt kul faktiskt! Kommer säkert frysa ihjäl så jag sätter på mig vinter kläder, haha X) Näh, men det är skönt att ma inte behöver stå ute på någon kall grusplan och hacka tänder iallfall.

Jag hinner nog inte blogga något efterm matchen. Den slutar typ nio, och då måste jag plugga inför provet!!

tänker slagga nu ..

Har ingen lust att sitta uppe längre, eller jag tittar kvar på sista halvleken men stänger av datan. Var jue hos bella efter matchen. Vi hade såååååååååå läskigt mycket att prata om. Vi köpte glass, vad ute, och typ spela ett spel som jag och alla andra droga i trean XD ses!


snacka om att va uttråkad, gjorde den för typ ett år sen XD

ALLA MÅSTE, DET ÄR INGET SKÄMT!

Nu är det så, även om du hatar det eller inte så måste du titta på när svenska hockey landslaget gör sin debut match i vm, och bengans sista mästerskap. Jag vill att alla sätter på tv:n klockan åtta (kanal 6) och följer matchen!

Jag vill att ni gör det här, snälla!


Två bilder från matchen idag.

uppvärmning.
'ingen kommentar'.


Kolla vad jag har fixat!


Iskall

Uuh, e kall som in i helvet. Först spela vi match, och förlora med typ 4-0 o sen så titta jag o matilda på hedda o bellas match. Dom mötte bajen, det blev 4-1 till bajen. Synd .. Sen skulle ja,evve o matilda göra ngn expressen grej men vi kom nt på vad det skulle stå så det blev inge XD

Nu måste jag dusha, för mina fingrar darrar och hela jag typ ryser hela tiden. Jaja,bilder kommer till kvällen! :D

Sticker på match!

La mig läskigt tidigt igår, halv elva x) för att vara en helg asså.
Men jag e faktiskt ganska pigg nu, o lyssnar på lite dans musik. Vi ska spela med vårt egna div3 lag, fast vi har typ lånat några 98:or. Ska iallafall bli väldigt roligt. Så nu ska jag byta om och sen lyssna på musik tills halv nio ;)

Juste! Gjorde ny design t hedda som jag lovat henne, hoppas hon blev nöjd :)

Bloggtid

Hejjsan ;)

Kom hem för ett tag sen. Har haft en skit rolig dag med johanna o hennes familj. Vi har typ flummat och haft det as roligt. Men det blev inte så mycket kort, för jag hade för det första inte emd mig kameran och sen kom vi typ på att vi hade mobilen när vi nästan skulle dra hem :S Men lite kort blev det iallafall, och här kommer dom!

Drar till TomTit!

Nu ska jag strax åka t tomtit med johanna gumman <3 Det ska bli skit roligt, jag älskar seriöst att vara där :)

vi ses!


Misslyckad.

BILDER FRÅN ÖVER 1 ÅR SEN!










Fredag

Har typ suttit hela kvällen och gjort en film på picasa, det film programmet är faktiskt ganska bra ;)
I skolan redovisa jag o hedda engelska, och sen vare elevråd. Haha,fett kul. Vi fick kladdkaka, as god!

Sen fick jag åka hem ensam, för alla hade stuckit när jag var klar :/ Men jag köpte choklad som jag käka på vägen hem. Sen har jag bara slappat och nu ska jag göra något annat än att sitta här och däcka ;D


ni bettyde så mycket för mig tejer, ni var det finaste jag hade ♥ saknar er ..

Titta här!

- Jag gillar nästan all musik, allt från dans,hiphop,disco o rock ..

- Jag älskar att vara ensam hemma, nästan mer än att vara med vänner ..

- Jag är med i skolan elevråd, vad säger ni nu da? ;)

- Jag är allmänt feg för personer som jag inte känner ..

- Jag älskar singellivet, :D

 

 



Lång dag ..

Eftersom vi har träning precis utanför vår skola så stannar vi alltid kvar två timmar extra i skolan och typ 'pluggar'. Träningen gick väldigt bra, var inte så träningssugen men iallfall. Sen åkte jag hem kommunalt med några från laget, flummigt var det. Haha, jag o julia satt typ och as garva för någon tjej kommenatera det vi snacka om 'haha'.

Imorgon e det fredag, vill säga träningsfritt. Men det e ju match mot vasalund på söndag, nu ska vi krossa dom!


Ny favorit ..

 

 


Plugga inför SO prov ...

Nu ska jag sätta mej framför tv:n och försöka plugga so, 'suck' :/
Seriöst, hatar verkligen historia. Förstår inte hur lärarna, bland annat min mamma (som e lärare i historia) frivillgit väll läsa om någon gammal kung som levde för 2000 år sen, eller någon pyramid som byggdes i egypten ..

Träningen gick riktigt bra för mig, fick lite ont i förtterna så jag fick knyta om skorna ( ska få nya när jag fyller år)
Det kom två nya tjejer, båda hette typ isabell. Jag skulle typ 'ta hand om' den ena, issa trorja hon hette. Hon var jätte duktig och snäll, hoppas båda dom vill börja spela med oss till sommaren.

Blev ett lite för långt inlägg känner jag, ska försöka bli mer kortfattad tilll nästa gång ;)<3


våren 2009.

Ändrad träning

Vi fick tydligen inte spela på ensekdes naturgräs, så det bli uppe vid gubbis igen. Träningen börjar klockan sex, men kvart över fem drar jag upp t alice. Lite stressigt .. Skolan va helt ok, hände inget speciellt. Imorn e det fucking so prov som kommer gå åt helvete, o sen träning igen ;)

Nu ska jag nog slappa lite i en timme,och sen börja byta om och dra t alice ;D



vänner.

Ingen rubrik ..

Såg att statistiken var ganska hög igår, yey ;)
I skolan var det skit tråkigt, men jag och hedda flumma som fan sista lektionen. Vi skulle fråga daniel en seriös fråga som blev skit konstig när man sa den. Men hedda fråga tillsist. Vi körde typ fotboll också, å frasse skulle hoppa bock på med samtidigt som han skulle nicka en boll. Det blev fett misslyckat så vi båda ramla, typsikt mej XD

Sov typ en timme nyss, trött som vanligt. Seriöst, skolan tar all energi av mej ..



Sämsta träningen

Vill inte skriva hur det gick. Hade skit ont i benen, och var as trött. Ingen bra träning idag, tyvärr. Gillar in måndags träningen alls, skit trist :/ Nu ska jag göra något ännu tråkigare, plugga in för prov -_- <3

Hammarby

Haha,bajens herr a-lag tränade precis utanför skolan idag. Alla typ satt och titta, men eftersom man e trogen djurgårde var det inte så intressant. Hah, fast vi tog autograf iaf ;D<3


Fotboll är livet, även på sidan ..








Nu drar jag på match!

Blir ett kort första inlägg efter den korta pausen under veckan, kommer säkert inte blogga mycket nu men ni får väll skratta åt det skit tråkiga som ja skriver ;D