Hejdå stockholm!

Åker imorgon bitti till öland,blir där tills på söndag men bloggen ska underhållas iaf. Pluggar och bloggar samtidigt,smart vah? ;) Men sms:a om ni vill ngt,och ring annars. Men nu ska jag titta på sporten,och sen sova tror jag. Har en lååååååång och tråkig bilresa framför mig imorgon .. :/<3


Nu: Prata Sen: Packa

Rubriken tar mina ord,har inte tid för bloggen just nu! ;) Puss

Fotbollsträning idag!

Dags för lite träning,ÄNTELIGEN!

Måste vart typ 2/3 veckor sen jag tränade sist,först falun och sen jätte sjuk. Men det ska bli sjuk kul att köra igen. Det blir utomhus vid crossbanan som förra gången. Kanske att jag kommer känna mig något låg och så,men gör mitt bästa. Som vanligt ..

Hehe,i skolan fick jag skämmas. Frasse och hedda berätta lite provata grejer om sånt som hänt i typ 2:an o 3:an i förra skolan. Typ vilka jag va tsm med och något kärleksbrev o när frasse var hos oss på öland. Sen filma erik mej när jag skulle redovisa matten,måste ha den videon!

Imorgon åker jag iaf till öland,så vi hörs nog ikväll eller imorgon kväll ;)


Bilder från 05 & 10
Kanske visar mycket bilder på hedda,men det är henne jag delar mitt hjärta med,och kmr alltid att göra <3
ÄLSKAR HEDDA ÖVER ALLT ANNAT!

Tisdag

Inget roligt hände. Eller jo! Jag och hedda hitta en boll på kortrasten och så börja alla spela med oss. Det var roligt,och kul för mej,johanna o hedda som faktiskt spelat fotboll läääääänge .. Fick riktigt härliga flashbacks också när vi satt och titta på killarna som typ styla när dom spela på lunchen. Roligt :) Men jag var med hedda hela dagen iaf,och imorgon är det sista skoldagen på ganska länge. Är ledig på torsdag men lovar att hålla bloggen igång från öland.

Men vi hörs ikväll också,nu ska jag sms:a & chatta lite ;)


Här har vi henne,ni som vet vem jag är,vet vem denna flicka e ;P

Så var det ny vecka ..

Helgen är slut,ny vecka och nya roligheter. Skolan var helt ok. Det var ganska roligt på idrotten och i skolan me. Jag och jessica typ prata lite om allt. Hehe,men vi var typ tsm på idrotten iaf. Jag o anastasija hade roligt på engelskan,höhö :) Lite fusk av vissa här och där. (inte av mej,jag hade pluggat XD) Efter skolan blev det hedda & jag. Alltid lika roligt framför fb & internet...

Kände på mej att det blev ett konstigt inlägg,inte sådär 'proffsiga' som dom brukar ;)

E trött ..

Nu ska jag ligga och plugga & sms:a sönder mobilen (skojja!) Idag har två väldigt nära personer rest en lång bit. Farmor från skåne och fick idag se sitt nya boende. Och hedda som kom hem från danmark idag,ska prata med henne imorgon i skolan. Ska vi se om hon raggat upp någon dansk pojk X)<3

Svar till johanna

Fråga: sanningen?
Svar: haha,vilken johanna? :) Sms istället ;)

Söndag - 100328

Kom inte på någon rolig rubrik,så den här fick duga ;)

Men idag har jag vart med ellinor. Hehe,vi har typ 'försökt' göra rulltårta,sjungit,skrattat och tittat på massa klipp och program på datan. Men roligt har vi haft,och jag lovar att hon kommer mer än dampa loss nästa gång jag träffar henne. Drf jag sa sanningen till en person,hehe bli inte ledsen om du läser ellinor .. :/

Hoppas ni mår bra annars,så kanske vi hörs senare ikväll igen! :)


Nu är det sommartider!

Nu hoppas jag alla dragit fram klockan en timme,för det är dags idag! Blev lite lätt chokad när mamma sa det ;)

Har inga planer för dagen,chilla och kanske vara med ellinor. Skulle behöva plugga lite också,men vi får se hur dagen faller sig. Juste! Släckte ni lamporna igår? Det gjorde vi. Fast en halvtimme försent,glömde helt bort. Sen hade jag inget att göra,så jag la mej och sms:a lite i sängen,så somna jag. Drömde många fina drömmar. Vad jag minns handla dom och mej och emelie när vi skulle åka buss. Hehe,nu ska jag göra något annat!


Jag väntar in klockan 20.30

Kom nyss hem från ett livat kalas hon ungarna! Det var jätte roligt,som vanligt. Även om jag kände mig aningen trött på slutet och trodde jag skulle somna sittande vid det vuxnaprat bordet. Emilia hade blivit större till orden,och kunde förklara sig ganska bra nu. Nellie,lika glad och vild som vanligt! :D

Så just nu sitter jag bara och slösar bort tiden lite. Ska plocka upp lite smått på skrivbordet,lyssna på musik och invänta släkta timmen. Jag tror vi gör som förra året,håller tv,dator och sånt på med stänger av lampor.

Hemma från sikla,nu på kalas!

Kommit hem från köpkvarteret nu. Det blev en scarf och värmeskydd till håret. Vi titta på jackan jag ska köpa,men jag ska nog ha en elr två storlekar större. Såg en snygg t-shirt också (gina) Men här kommer några bilder! ;)





Scarf - Lindex,99
Värmeskydd - Åhlens,80

270310 - Lördag



Nu ska jag ta något och käka,eftersom vi åker in med min syrra till dansen och under tiden hon dansar går vi runt lite i sikla. Har några förhoppningar om att kunna visa några bra köp när jag kommer hem,men jag ska inte lova för mycket. Men vi ses och kanske hörs sen om det finns tid och lust :)

 




I morgon händer detta ..

.. Plander inför morgondagen är några stycken. Räkna inte med att jag uppdaterar duktigt imorgon,för jag kommer inte ha tid eller lust att sitta här och häcka ;)

- Snabbshopping,bara några små saker i sikla

- Syssling kalas,nu blir mina nära & käka stora. Kalas för 2 & 4 åringarna :)

- Earth hour,jag kommer släcka! Kommer du?


Bilden talar sanning,vi har framtiden i våra egna händer!

http://www.goodgreentips.com/wp-content/uploads/2009/03/earth-day-earth-in-hands.jpg










Let's dance final!

Nu börjar tv4:as dans final,är egentligen inte alls så intresserad. Har kanske följt programmet 2,3 ggr under säsongen. Men iallafall,är lite social med familjen X)

http://cdn01.tv4.se/polopoly_fs/1.1562262.1269058038!image/3189185121.jpg_gen/derivatives/w450/3189185121.jpg



 

 


Fredag,stress dag

Hej alla sötnosar! :)

Hoppas ni har haft en skön och lung fredag som kanske slutar i soffan framför let's dance finalen?
Det gör nog min iallafall. Det blev skola idag,kände inte av någon halsont elr förkylning. Men det blev knappast något jobb i skolan. Hann skriva 5 rader i min svenska berättelse och sen hade jag typ 1.30 min musik.

Inte slut där,var tvungen att stresse vidare till köket där jag skulle stå och diska av skolans mattallrikar. Som tur var var vi en årskurs minde (åttorna i falun) så det gick ganska enkelt för mig,emma och tove. Vi var ett jätte bra team tyckte både vi och lärarna ;) Haha,åkte hem själv för jag skulle fylla i något om skolan. Och när jag ska byta tåg mot farsta så missar jag båda två. Typ medvetet den andra ..

Nu ska jag surfa runt lite,sen hoppas jag på käk inom kort!

http://theblackjacker.se/wp-content/uploads/2009/09/musik-300x300.jpghttp://idathe.files.wordpress.com/2009/03/dirty-dishes.jpg

Saknar fotbollen som in i h*lvete,vill träna & spela!!

Vill dansa & sjunga!

ÅÅH,jag känner mig topphumör och frisk känner man sig också. Något hostig,men inga problem. Jag vill helst av allt bara ringa hem några vänner och festa loss några timmar. Jag skulle sitta och plugga förut men kunde inte för det börja göra ont i fötterna så jag typ ställde mig upp och körde lite show..


Yeeeeh!

Såg att djurgården spöa brynäs i den 4:de kvartfinalsmatchen! Fan vad najs :) Nu leder dom med 3-1 i matcher!


Aja,puss & godnatt <3

Ingen skola imorgon heller ..

Just nu känns det inte dags för skolan imorgon. Jag känner mig förkyld,halsont och trött. Börjar få tillbaka min huvudvärk. Kanske för att jag rörde mig lite mer idag,och inte var helt tillfrsiknad. Blir så trött på att vara sjuk,det händer ju ingenting hemma. Fast imorgon ska jag jobba också,inte bara sova och titta på tv.



Här kan vi snacka om gamla bilder,från typ 06,07 & 08! :D

Jag åt lunch!

Shit! Fan vad gott det var att käka en riktig lunch. Tidiagre har det typ vart en macka,yogurth eller typ nudlar. Men idag kunde jag göra riktig lunch. Inte alls lyxig eller speciellt gott,men det duger för en person som jag.

Hoppas kunna gå imorgon,eller jag ska gå imorgon .. Saknar alla i skolan,det e ju vännerna som gör något roligt här i livet!

Sjukvecka ..

Kommer inte gå till skolan imorgon heller. Har i för sig mått bättre idag men jag har fortförande ont i halsen och dricker och sover hela tiden. Blir lite chokad när jag sov hela natten och sen sov jag nästan 3/4 timmar på dagen idag. Men på något sätt väldigt skönt ..

Hoppas kunna blogga imorgon,så vi hörs! :)

Jag har hittat rätt tror jag ..?


Anonym kommentar

Läste igenom kommenatrerna nyss,fick en anonym (som vanligt) och här kommer svaret :)

Kommentar:
E ni fjortisar elr?
Svar: HAHA,det får du avgöra själv. Tkr du det så har jagt inget emot det. Men vad ser du som e så mkt fjortis hos mig o mina vänner?

Trött,är ordet ..

Åhh,vilken tråkig dag. Har inte gjort något annat än druckit vatten,lidit och käkat halstabletter. Men tabletterna som jag hade var ganska starka så det gjorde typ bara ondare när jag åt dom. Därför fick pappa köpa baufucin.

Hoppas kunna blogga något imorgon,men det beror på helt hur jag känner. Eftersom jag var trött hela dagen idag..

Shit,det var länge sen ...


Studiedag

Hej på er :)

Hoppas ni mår bättre än vad jag gör,eftersom jag mår riktigt dåligt. Vi har fått och kommer alltid att få en sån här dag som också kallas typ 'återupphämtningsdag' efter falun veckan. Idag ska 8:orna åka iväg så det kommer vara lungt och skönt resten av veckan. Det kommer väll bli film,mobil och sömn hela dagen.

Aros cupen 2008,då hade jag en bruten arm ..


Tom stadion,näst sist i tabellen ..

.. det är vad djurgården fick känna på idag. Ingen vinst mot helsingborg på en brun gräsplan i stockholm. P.g.a det som hände i höstas mot assyriska fick djurgården som straff att spela sin första hemmamatch med tomma läktare. Tkr själv,(även om man e trogen djurgårdare) att det var ganska bra att dom fick spela på tomt,det var ju ganska osmart det som dom gjorde i höstas. Och det är ju dom själva som drabbas,bättre än att klubben blir tvungen att betalta allt i böter..

Men 0-1 till stockholmarna,riktigt trist men nu hoppas vi på bättre tider!
Och nästa vecka,hoppas jag kunna säga att dom inte ligger näst längstner i allsvenskan! :)

Mjällby AIF: 4 poäng3-0 http://svenskfotboll.se/ImageVault/Images/id_11735/ImageVaultHandler.aspx
http://svenskfotboll.se/ImageVault/Images/id_11722/ImageVaultHandler.aspx1 - 1 http://svenskfotboll.se/ImageVault/Images/id_11726/ImageVaultHandler.aspx

Det var dagens resultat i herr fotbollen.
Och imorgon börjar damernas också :)


Christian the lion | I got a feeling

Shit,gud vad mycket känslor jag får av den här korta filmen. Tänker på när jag och min bästavän ebba alltid var tsm,sommrarna med julia andersson och alla minnen med min unnderbara gubbängsklass..

 

Den gör mig glad,samtidigt när jag gråter ..

 


Jag kan inte snacka normalt ..

Hej alla gullungar!

Kunde sova inatt,stolt :) Nej,men när jag vakna i morse kuna jag inte sätta mig upp utan att jag trodde att min hals skulle sprängas och jag skulle spy. Mår faktiskt riktigt dåligt just nu,har ingen värktablett. Man kan i enklaste fall säga att jag tappat rösten (60%) Så snälla,ring inte först utan börja med sms:a. Men nu ska jag kika runt på bdb och bara surfa lite.

http://info.sbsradio.com/da/mediafiles/5/images/the_voice_master_logo_.jpg

Det får väll bli the voice hela dagen ..





Mår inte bättre ..

Ska sova nu,orkar inte hänga upp hela natten..

Det var inte gnagets dag ..

Jag satt faktiskt och titta på den allsvenska matchen mellan BP-AIK idag. Matchen var skittråkig första halvlek. Men sen börja det bli något mer underhållande. Det börja med en solklar filmning i straffområdet. Filmningen gjordes av Sebastian Eguren som fick rött kort. Det hann faktiskt inte gå långt tid alls tills det blev ännu en utvisning. Kenny Pavey la ut benet på målvakten knä.

Måste säga att aik förvånare mig med sina två lika matcher. Först 0-0 mot mjällby,och nu 0-0 mot BP?!

http://svenskfotboll.se/ImageVault/Images/width_180/compressionQuality_0/id_42894/conversionFormatType_WebSafe/ImageVaultHandler.aspxhttp://svenskfotboll.se/ImageVault/Images/id_6264/ImageVaultHandler.aspx




David guetta feat- Kid cudi - Memories


Så var man sjuk också ..

Jag har blivit sjuk. Mår bättre nu eftersom jag tog en tablett 8 i morse och somna om till halv tolv. Kom nyss på att jag hade haft min radio på hela natten. Så the voice hade undehållit mig när jag inte sov. Hoppas kunna fixa till mitt rum under den här timmen och tabeltten fortförande håller i sig,så kanske vi hörs sen ikväll när jag har mer tid :)

TAKE ME BACK TO FALUN!


Svar på kommentar

Anonym: Vad använder du för kamera?
Svar: Jag använder olika kameror. Men på headern är bilderna tagna med nikon coolpix l100.

Anonym: Tycker du att den är bra? Skulle du rekomendera den?
Svar: Jag tycker den är jätte bra. Framför allt när det gäller blixt och ute bilder. Den har en bra sivinkel och får med mycket på bilden. Jag köpte den för bara 2000:-. Men om man vill ha en bra kamera måste jag säga att en digitalkamera nästan har samma effekt.

Falun 2010













Det var alla bilder från falun,hade typ inga bilder på mej X) Håll med om att den sista bilden e fett fin?


Tror inte ny tkr det är så viktigt att veta vad som hände varje dag. Men det var den bästa veckan i kunskapsskolan. Längtar tills vi åker tid nästa gång....

I'm back!

Nu e jag tbx,sliten och trött som fan.  Veckan i falun har vart bättre än bäst,kommer aldrig glömma vad som hände den här veckan. Jag tog jätte mycket kort under dessa 5 dagar,men det är såklart sämsta mobilkamera kvaliten på dom. Tänkte ladda upp dom ikväll/imorgon.

Men ska typ käka nu,få se om jag pallar skriva ikväll för just nu orkar jag ingenting ..

Onsdag,falun

Hej. Jag och hedda sitter och bloggar lite innan vi har pass. Falun e as roligt,skulle kunna vara här i veckor. Idag e det ty muffinstävling och igår åkte jag,johanna och hedda längdskidor som gick sådär. Jag o hedda flumma fett mycket när vi ramla. Men iallafall,tänkte att det kanske blir aningen roligare och kolla inpå bloggen om jag skriver lite. Och eftersom vi har tillgång till fri surfing här så kan man ju passa på.

Ha det fins där hemma,puss

Måndag - Fredag,falun

Imorgon bitti åker jag och 6:an till falun. Vi kommer att hålla till där i 4 nätter (5 dagar) och vi får se om jag kan blogga något där uppe. Men räkna inte med det. Vi spela tunering idag. Blev ett mål och några onda tår samt jumskar och en 'knäkaka' (lår kaka fast på knät)

Vi ska typ ha muffinstävling i falun,här kommer heddas & mina vi ska delta med :)

(men med dumle istället för blockchoklad)


Vem tror ni tävlar i olso i maj?

Jag tror på: Ola,Darin eller Salem Jag hoppas på: Anna eller Salem

GRATTIS ANNA! DU VAR BÄST,DET VAR INGET ATT SNACKA OM!

Melodifestvalen 2010 FINALEN!




13 mars,skidåkning

Pappa kommer hem strax. Efter det tänkte vi dra ut till ågesta och åka lite längdskidor. Imorgon blir det istället slalom och plugg samt packa inför falun. Det är så mycket jag vill hinna göra i helgen. Måste köpa ett minneskort uttag till datan också. Så ni kan få bilder dagligen istället för en gång i veckan.

Hoppas ni får en fin dag,så hörs vi när jag kommer hem :)


haha,jag och hedda skulle rosat mackor men det fick inte plats 4 får det fick bli en blandning!

Godnatt Sverige ..

Nu tror jag den lilla flickan i stockholms villan borde ta sig till sängs. Hon kommer säkert ligga och läsa 'tillsammans' i en evighet,ligga och sms:a eller tänka på livet. Hon har inte vart nöjd med sin blogg vecka,och nästa kommer blir tio gånger värre eftersom den blonda flickan åker till falun med skolan. Hennes pappa var iallafall helt galna i hennes och vars kompis muffins. Hon sa att det skulle komma fina bilder imorgon :)




 


Me hedda

Jag och hedda har nyss bakat smaklösa muffins. Roligt i skolan idag (inte!) hade spanska,svenska och jobab engelska. Vi ahde ngn fucking bloggdiagnos som man bara hade 40 minuter på sig att göra. Jag var as stressad,jätte dåligt! Ikvälll e det solsidan,whoo! Och imorgon melodifestivalen. Emelie skulle tydligen dit,fett roligt :D


Friends är allt förutom roligt ..

Vi hade en sån där friendsdag idag. Inte roligt,rättare sagt as tråkigt. Jag ville hellre arbete med steg och bli klar än att sitta och läsa och göra massa övningar. Det ända som var skönt var filmen. Vi satt hela efttermiddan och titta. Åkte hem ensam och la mig i soffan och slagga efter ghost whispers. Det var typ fett läskigt för hennes kille (melindas) dog typ. Och melinda såg hans ande. Jag måste be hedda sätta på det imorgon,om vi är hos henne <3

Nu ska jag kika på några recept och sen stänga av,kommer vara uppe hela natten eftersom jag sov förut ..


 


 




Svar på kommentar

Fick en kommentar några inlägg ner. Asså jag fattar inte varför alla lägger sin tid på att fråga massa kontisga saker om hedda. Både hon elr jag pallar inte!

anonym: e hon på bilden typ fjortis eller?
svar: Det tänker inte jag svara på. Ni f¨r fråga hedda. Och jag bryr mig inte om min bästavän är fjortis,emo elr hiphopare. Det är insidan som räknas,och hedda har ne jätte fin personlighet och kommer alltid att ha <3

Fotbolls träning nästa !

Jag var tvungen att göra so-prov efter skolan. Som tur satt jag med min kära gamla fotbolls vän carro. Vi satt först och snacka men sen blev läraren sur så du flytta carro :/ Jag och felicia hade bästa mattepasset idag med alla killar. Nääh,men vi satt och kasta lappar med anton o isak. Och sen satt anderas och calle och typ skrek på mig hela tiden.

Men nu blir det ombytning och sen till speedwaybanan (stavning?)


Carro ägde den snyggaste nykeln i sverige just nu (om ingen annan också har en sån) VILL OCKSÅ HA!

Melodifesival final (på lördag)

Ni kanske tycker jag är väldigt tidig på detta. Jag har inte följt melodifestivalen så noga under denna säsong. Men har hört final bidragen och har fallit för två balader av salem & anna.

Kan tycka annas e lite släpig innan refrängen kommer,men två riktigt bra låtar.


Dålig på att uppdatera ..

Ser att min uppdatering ligger sjukt lågt .. Men det har inte vart tid för blogging och data. Istället har jag jobbat över i skolan och idag simmade vi med laget. Det var super kul för det var typ ingen kö på slutet i äventyrsdelen. Men jag var rätt trött i skolan så det blev inte så långt bad. Vi var typ hemma runt kavrt i åtta,men det tog tid innan det blev blogg tid. Har 2 steg som ska redovisas den här veckan så det kommer vara en låg bloggvecka.

Blev frästen jätte glad för alla fina kommentarer om min design och bilden på mig. Tack så mycket igen :)♥


8 mars,en vecka till falun!

Nu e det bara en vecka kvar till falun. Tror att man ska längta,men e inte sugen på att åka iväg..

Men dagen har faktiskt vart ganska rolig. Vi har haft idrott,gjorde bort mig totalt på idrotten och sen steg dag. Lungt och skönt. Efter skolan satt jag med frida och madde. Sen drog madde och då kom anton. Haha,det var skit roligt :)


Bio & skidor

Försökt fixa en ny design,men det går skit dåligt!

Jaja,filmen (farsan) var rolig,som jag trodde. Haha,jag var ju där med hedda,linus,frida och anton. Jag satt och typ prata med frida och hedda hela filmen. Hehe,skämdes för jag fick sitta singel mellan två par. Men det gick. Sen åkte vi hem. Hedda åkte typ tbx till t-centralen men jag drog hem. Sen såg jag att pappa köpt längdskidor så åkte till ågesta och körde 4.4 km. Det var skit roligt och skönt att röra på sig lite. Ska försöka komma iväg ngn kväll igen.

Tänker ha en 'må bra vecka'. Haha,ska bara k'ka nyttig mat och mycket sallad. Träna och springa och inte käka något godis i veckan. Hoppas jag lyckas,KRAM

Saknar Kittelfjäll,vill åka tillbaka ..

Slagga hos hedda

Sov hos hedda (fredags) så det blev ingen bloggning. Vi hade skit roligt,och garva ihäl oss (nästan) som vanligt <3
Orkar inte berätta för jag tror inte ni e så intresserade av vad som hände .. Hehe,och sen var det för mycket roligt som hände att jag inte orka skriva. Firi christian iallafall,roligt som vanligt. Satt med blogg.se hela kvällen och fixa med felicias design <3

Hos farfar..

Har inget speciellt att berätta. Sitter här och bråkar med peter. Felicia hjälper till :) (tur det)
Skriver när jag kommer hem eller så imorgon innan bion. Haha,hedda ska komma till mej klockan tio. Och 10.40 ska vi till hötorget :) Ha det fint,kram <3

Fredag eftermiddag ..

Vilken rastlös dag det vart idag .. Käka frukost,titta på tv,fixa ögonbrynen,titta på tv,satt vid datan. Och så klockan två kom min hjärna på att jag skulle gå ut och gå. Bra för konditionen och sen hade jag inte vart ute på typ 2 dagar. Så jag tog en promenad runt tallis/gubbängen och sen hem och gisssa!? (tv) haha,har packat min bag så runt sju hoppas jag kunna gå hem till hedda <3


One more time

Man kunde inte ta orginal videon,så det fick bara bli musik :)♥


Godnatt

Nu är det nog dags för sängen.. Somnar med ett sisådär leende. Har suttit och laddad ner penslar och så funkar dom inte för att min f*cking verison av PS är för gammal. Kanske man ska skaffa CS 2,3,4?

En saknad person ..

 

 

Shit .. Vet inte riktigt vart jag sa börja. Kommer ihåg första gången jag träffa dig. Min farmor visa vägen till dig och vi var båda ganska blyga. Minns att vi badade med min och din brorsa på din flotte och guppa på waxholm's båtarnas vågor. När vi skulle komma på en helt ny sport. Eller när vi skulle sova över på din vind. Jag har många fina sommarminnen med dig vännen. Men vintern och hösten är för lång för att klara sig utan dig. Jag tänker på dig varje dag och allt som vi kommer göra i sommar. Bada,fota,midsommar och alla fina kvällar tillsammans.

Du inte min vän .. Du är min bästavän,min syster och min fotokompis.. älskar dej storasyster ♥



Sammanfattning av OS i Vancouver ..

Nu kommer en sammanfattning av OS i vancuver,för alla svenskar ..

http://svt.se/content/1/c8/01/90/85/11/curlingguldet_280.jpg

Vilken spänning. Jag trodde absolute att det skulle vara en medalj chans men efter att ha fölorat en gång tidigare i tuneringen mot kanada var jag tveksam till guldet. Så på lördag morgon läser jag det,vilken insats av annette norberg och co!

http://svt.se/content/1/c8/01/89/76/46/kallaguld_280.jpg

Charlotte,Charlotte .. Vad ska man säga!? Vilken rolig och duktig skidåkerska. Ger alltid allt och man kan bara inte tröttna på henne. Var det guld i första tävlingen? Minns inte riktigt,men fan vad bra jobbat! :D

http://svt.se/content/1/c8/01/90/44/67/stafettguld280.jpg

Påtal om längsherrarna. Vilken insats av rickardsson som jag inte hade några förväntningar alls på. Anders södergren som kämpar sig tillbaka efter en extremt jobbig och dålig säsong. Bra jobbat gubbar! :)

http://svt.se/content/1/c8/01/89/76/45/ferrycrazy_280.jpg

Men nu kommer nog min favorit. Björn Ferry,vilken skön kille asså. Jag tror faktiskt ingen hade några direkt medaljhopp på denna karl. Och så i första sprint tävlingen så tar han guld! Helt sjuk..

http://svt.se/content/1/c8/01/89/82/96/annahaag_happy.jpg

Åååh,jag ryser när jag se videon från spurten.. Hennes glädje och att ligga fyra och få så mycket krafter att ta sig upp till en andra plats. Riktigt fint jobbat Anna! :)

http://svt.se/content/1/c8/01/89/91/44/hell_ols_280.jpg

Johan Olsson,en faktiskt helt okänd person för mig .. Men en jävligt bra laginstats av södergren och hellner. Ett guld och ett brons. Riktigt bra killar,pappa berätta om hur spännande det var på slutet ..

http://svt.se/content/1/c8/01/89/76/48/anjahappy280.jpg

Alla känner ju till anja persson och hennes vilja till medalj och guld. Vilken revansh hon tog efter fallet i sötrtloppet. Komma tillbaka och ligga trea när världens bästa skidåkerska ska köra. Lindesy vonn. Faktum är att jag tror anja gett upp hoppet lite. Så kör lindsey ur! Minns,för vi var påväg till kittelfjäll när det hände. Alla bah skrek!

http://svt.se/content/1/c8/01/90/23/37/kallahaag280.jpg

Det var roligt! Vilken laginsats. Glada och stolta :)

http://svt.se/content/1/c8/01/90/93/93/myhrer280.jpg

Jag blev förvånad,men vilken glädje. Sveriges utförskar killar han man inte hört speciellt mycket om i media i huvudtaget. Så kommer andre och kör sig till en brons! Bra jobbat :)

http://svt.se/content/1/c8/01/91/02/75/johanolsson280.jpg

Tredje medalj,sista tävlingen och prisutdelning på avslutningsfesten av OS. Han tog flest medaljer av alla våra representanter. Grattis!

Så fanns det 2 medaljhopp till. Vart tog dom vägen. Helena Jonsson som leder världscupen,vann förra året och fick bragdguldet hemma i sverige. Och tre kronor,vad hände?

 


Hedda e min bästavän

Vill bara att du ska veta det. Du har gjort mig så glad och du är alltid så glad när man träffar dig. Även om det inte syns på utsidan. Finns det på insidan <3

Aja,ville bara säga det. Jag och hedda har haft en skitrolig kväll. Det börja med fotografering för hennes header som kommer bli annorlunda men snygg :) Och sen supcakes bakning. Asså jag vet inte hur dom smakar på riktigt men våra blev iallfall små och super goa. Sen satt vi och webba med linus. Det var skit roligt. Hedda och jag stylar och posar framför kameran hela tiden. <3

http://heddish.blogg.se/images/2010/sdc10401_76844151.jpghttp://heddish.blogg.se/images/2010/sdc10400_76838132.jpg

http://heddish.blogg.se/images/2010/sdc10414_76847944.jpghttp://heddish.blogg.se/images/2010/sdc10421_76850070.jpg










Tidig morgon

Guuud vad det är mysigt med sol på morgonen. Det är liksom det jag vaknar av. Vill gå ut och fota idag. Någon som vill följa med? Ring,sms:a,logga in på msn eller skriv en kommentar!!<3


Trött julia ska sova ..

Är så glad för att jag kunde få över lite bilder till min data. På något sätt kändes det som om att bildern gjorde att bloggen blev fräshare och roligare :) Imorgon kanske vi ska till tomtis,men vill ha någon med mig!!

Ska kanske fråga hedda,om hon läser så ring mig även om klockan är 2! :D


Resebilder














Kittelfjäll 2010

Nu ska jag berätta om min resa för typ 1 ½ vecka sen (ooups) men jag skriver kortfattat och om dagens höjdpunkt :)

Torsdag; Vi fick se sommaren med göran,en favorit :) Annars hände inte så mycket,sömnsömnsömn ..

Fredag; Blev väkta runt sju och fick ta med våra väskor ut i det -25 gradiga kittelfjäll. Som tur var fanns det gott om fryukost att tjocka i sig .. Skidåkning med mycket problem för min del. Byten av pjäxor hit och dit och jag som inte alls var van med underlaget som lössnö blev arg och besviken på mig själv för att jag inte klara att åka 10 meter utan aqtt ramla. Men en snygg vurpa blev det. Kvällen tillbringa vi inne på rummet och vila. Och så fort mina ögon stängdes i mer än 1 sekund så sov jag ..

Lördag; Dags för skotertur uppe på fjällen. Vi hyrde en skoter klockan nio och körde upp på ett fjäll brevid kittelfjäll som kallas marsfjället. Samt på borkasjön. Det var otroligt kallt om fötterna och jag hade ingen känsel i mina fötter i en timme efter åkturen. Men det var spännande,även och med var lite plågsamt. Efter det mer skidor och sen melodifestivalen med läsk,chips och min älskade choklad.


Söndag; Vad hände? Jo,vi käka frukost och fick faktiskt checka ut från rummet klockan elva. Packning fick vi lägga i 'vardagsrummet' där alla OS intresserade hottelgäster satt om man inte var i skidbacken. Mycket skidåkning och fotografering. Kändes jätte tråkigt att få lämna det underbara landskapet i norr men ändå aningen skönt att komma hem till stockholm (fast jag skulle gjärna sluppit skolan) Sovbuss igen och vi var framme runt 5 snåret på morgonen.




Segar till farsta ..

Nu drar jag och bella till farsta. Vi ska möta hedda vid tuben,skojskoj :) Vi hörs sen gullungar <3

When I look at you


Har 30 minuter på mig ..

Nu måste jag skynda mig,om typ 30 minuter kommer bella och alice. Får se vad vi hittar på. Kan vara allt mellan himmel och jord. Sov till 10 idsag,ååh vad det är skönt .. Nu ska jag klä på mig så hörs vi ikväll :)


Jag valde att inte titta ..

Jag gick faktiskt och la mig igår när det var dags för tredje perioden i ishockeyfinalen. För det första var jag skit trött men sen var jag faktiskt lite nervös för om mitt kära USA skulle förlora. Men nu såg jag det jag inte ville se ..
Canada i olympiska guldmedaljer (titta på svt) Såg att det var på övertid som det avgjordes av Sidney Crosby.

Jag känner ändå lite glädje inom mig att canada vann och att Sidney fick göra det avgörande resultatet.

http://svt.se/content/1/c8/01/90/97/25/crosby420synk.jpg
Här har ni honom,och vill ni se det avgörnade målet så klicka här!

(en sammanfattning av hela os och massa roligt kommer ikväll/imorgon)