Älskade mitt hår idag ..


Haha,var helt kär i mitt hår idag. Även om det var plattat och tråkigt var det så fint på något sätt. I natt blir det hockey och kanske något annat roligt. Imorgon ska vara med bella & alice. Jag och hedda hade as kul idag,hehe <3

Tack nathalie!

Tack för hjälpen med menyn,gulligt ♥


Visste ni att i natt så börja det rinna vattendroppar från mitt tak. Som tur var mellan sängen och datan men iallafall. Så jag fick väcka pappa som fick ställa in en hink och borra i taket så att om det skulle finnas mer vatten att det skulle rinna ut. (ni fattar säkert ingenting ..)

Hedda kommer hit sen,får se vad vi hittar på :)<3



Melon Tuggumin

Käka nyss på ett melon tuggumi,erkänn att det inte finns någon godare tuggumi?!

Hah,försov mig i morse. Hade snooz på 5 minuter och då pep den igen och då stängde jag av. Smart vah!?
Men det gick helt okej dom fem första matcherna. En vinnst,3 lika och en förlust. Sluta tre och fick möta gusk. Förlora på övertid med 2-1. Men saken var den att jag hade ganska lite speltid under tuneringen. Efter andra matchen hade jag vridit till mitt knä som redan hade de ganska kämmpit. Kan nästan inte belasta knät i huvudtaget så,jätte tråkigt .. Men ni var super duktiga på planen tjejer! :D

Haaha,lite kul i omklädningsrummet när typ 'kumla' kommer in och bah;
- Vi kom åkte hit halv sju på morgonen och nu är klockan halvsju på kvällen ..
Jag bah,haha. Vi samlades 05.45 och ¨kte typ hem halv åtta.


Sista inlägget för fredag och lördag ..

Ska upp klockan fem imorgon bitti. Samling kavrt i sex vid tuben. Får väll sova i bilen till askesund. Är inte alls sugen på att spela,kanske pga vaccinet. Vet inte riktigt .. Hoppas det kommer under natten. Nu ska jag tvätta bort smink och borsta hår och tänder. Men jag hinner inte blogga imorgon,så hörs vi på lördag <3

Från typ förra hösten/våren?


Vilka sitter uppe och glor?


Svar till matilda

Fick en kommentar av matilda,vet inte om det är den som jag känner från fotbollen.
Men här kommer iallafall svaret om det är matilda från fotbollen ;)

svar: Nepp,jag är faktiskt frisk. Hoppas du kryar på dej,och kanske kan spela imorgon <3

Min handled värker (konstigt?)

Fredag,herregud så härligt! :)
Har inget roligt/tråkigt att berätta förutom att min handled är helt slutkörd efter att ha skrivit 2 prov. Sen att jag pratat med bella i typ en 20 minuter och att våran lärare e riktigt najs ibland ;) Vi fick kexchoklad och klubba för attd et var sportlov,gott.



Böda Sand,sveriges finast sandstrand


Att inte orka ta ett steg ..

Det är så otroligt obehagligt när man e sjuk. Så fort man ställer sig upp värker hela kroppen och huvudet känns om om det ska ramla ner i golvet. Jag kan bli anfodd över att gå från mitt rum till soffan. Hemskt,men jag har ju vart me om det förut ..

Har inte orkat något idag,fixat bloggdesign,käkat melon,tittat på film och os och deppat över förlusten ..
När pappa kommer hem sen ska vi fixa ett USB minne så jag kan flytta upp mina bilder :)

I remember,när man kände sig så cool som hade koss. Och sen när man väl använder dom,då sätter man dom åt fel håll (opps!)


Stafett guld och ett fiasko



Ny design = ny blogg

Jag har börjat skissa på en ny design. Jobbar nog hemma imorgon eftersom vi stog svinvaccin idag. (bara lite efter ..) Men vi hade as roligt efter skolan,jag,hedda,emelie,anton och niclas. Hehe,roligt folk! :D

Juste! Tänker inte byta blogg,så det e lungt! Men jag tänker liksom börja om från början med ny fräsh design,fixa till rubriker och klick och bildlänkar och starta tävlingar och sånt där kul! :)

KITTELFJÄLL 2010

Nu tänker jag berätta lite om resan till det lilla fjället kittelfjäll.hoppas det upskattas av er :)

torsdag: Dags för nattbuss,och visst en man lite spänd. Vi fick titta på sommaren med göran som gjorde mig lite mer avslappnad och faktum är att natten gick riktigt bra. Sov som en stock (om dom nu kan sova)

fredag: Vi blev väkta runt sju,ganska jobbigt och jag frös efter som det typ är 20-30 minus på natten. Vi fick en fantastiskt frukostbuffe med frukt,frallor,gröt,yogurth,musli och massa pålägg. Okej,ni kanske kommer på någon 10 ggr bättre men iallafall,riktigt smarrigt!

Efter som alla som skulle åka hem från sin söndag-fredags weekend var det lite rörigt och vi hade inga rum förs än efter lunch. Där emmellan hann jag med att gråta 2 ggr och åka i riktig lössnö. Lunchen bestod av pannkakor och någon pastawook.

SKRIVER MER IMORGON ..

Jag vet vem som har den sämsta bloggen ..

JAAAAAAAAAAG!

Och jag menar det verkligen. Jag har ingen tid att skriva och när jag skriver lägger jag inte heller in några roliga bilder eller collage utan en tråkig google bild. Allvarligt,e det inte skit tråkigt!?

Okej,visst finns det undantag eftersom jag inte kan ladda över bilder från kameran men kanske kan fixa det ikväll samtidigt som jag ska göra en snygg design. Men jag har en matte läxa och måste plugga inför 2 test. Hoppas jag blir sjuk av sprutan imorgon (svinvaccin,uuuh) så får jag vara hemma på torsdag :)

Och som jag sa har jag inga f*cking bilder!

Trött idag ..

Skolan blev jätte tråkig och trött idag. Börja med att jag fick skjuss till skolan av pappa men när vi kom fram till rackethallen så träffa jag emma och klara som sa att det inte vara någon idrott. Så vi slapp! :)

Jag och felicia redovisa steg7 matte och jag har redan börjat på 8:an,skit stolt!

Efter skolan drog jag och madde hem till hedda. Jag fick gå med madde till bussen (eftersom det e ersättningsbussar) och sen hade jag och hade + två till as roligt ;)<3

JULIA KÄRLEKAR SIN HEDDA!

Hemma i stockholm

Entligen får man komma hem till ett 5+ gradigt stockholm. Nähä,tydligen inte!
Här har man ¨kt skidor och plågads av genomfrusna fötter i 20- grader och sen när man tror att det ska bli skillnad så är det minst lika kallt hemma. Inga tunnelbanor kör så vi får skjuss av pappa.

Hoppas kunna blogga sen när jag kommit hem från hedda,men vi ses!

 

 


Åker på weekend

Skoldagen var väldigt släpig och lång. Kurs dag där man ska svara på frågor om energi och kost. Mitt huvud pallar liksom inte det. Som tur e så har jag roliga vänner som underhållaer mig. Chantal och cissi som jag hängde med idag. Haha,jag och chanti satt och gjorde sharader (stavning?) åt lärare. Haha,det var faktiskt skit roligt!
Och sen så retades vi med daniel och hade roligt.

Men nog om det. Ikväll åker jag och pappa på skid weekend till kittelfjäll. Vi åker nattbuss som går i ca 11 timmar så vi kommer vara framme runt sju på morgonen. Pappa och Olle har åkt det här förut så det känns ganska säkert. Men allt ska vara packat så nu e det baar handbagage som fattas.

http://www.fardboms.se/pic/ett/kittelfj.jpg



Säkerheten i Vancouver

Vad fan e det här.  Ända sen starten av OS så har det nästan hänt en olycka varje dag. Det börja ju med fel i tändningen av OS elden. Det fortsatte med dödolyckan i rodel för georgerna. Sen i tisdags när det var dags för skidskytte. Näh då släpps annacarin oloffson fel tid.. På både herrarnas och damernas åk. Och igår så krsha sprintskidåkaren Petra Majdic i sitt träningsåk inför tävlingen. Hon ramlar för ett 2 meters djupt stup in i en gran.

Sist men inte mins så var det nog det som berörde oss alla. Anja perssons krash i störtloppet. Hon var ju så nära en silvermedlaj och så händer det här. Men vi ska inte glömma Gisins (shweiz) vars olycka ser ännu läskigare ut.

Men vad kan detta bero på? Släppa ut folk i spåret för tidigt. Varför inte sättta upp en gummimatta vi sidan av rodelbanan eller låta skidåkarna köra igenom ett åk innnan tävlingen i störloppet. Varför?

Jag kunde tyvärr inte ta videosarna från svt.se så jag la in länkar till videorna istället,hoppas det går bra det också! :)

http://mobil.svt.se/content/1/c8/01/84/50/42/anja450_scan.jpg

VI HÅLLER ALLA VÅRA TUMMAR FÖR ATT ANJA KAN STARTA OCH TA EN MEDALJ I NÄSTA TÄVLING!


Alla svar!

 

Nu kommer alla svaren från frågestunden,har svarat på alla frågor som fanns i inlägget 'frågestund' så skrik till om du har skrivit det någon annan stans :)


favorit: glass? huum,svårt ... Kanske ... Ehh .. Okej då! Magnus mandel


favorit: film? Vilka kluriga frågor,kanske avatar.


favorit: fotbollsspelare? Absolute leonel messi!


favorit: band? ingen aning,lyssnar mest på artister X)


favorit: butik? Kanske bikbok eller stadium


favorit: bloggar? Det blir nog Isabellas eller någon av mina vänners .. Gillar ellas :)


favorit: mat? haha, älskar kebab men pasta carbonara dah!


blogg förebild ? Det blir nog tinkerbella eller lilys :)


favvo plagg i garderoben ? Haha,mina svarta jeans X)


favvo program ? Gillar sporten X) men annars kanske ghost whispers.

 

Bästa årstiden? sommar såklart!men vintern är ju mysig som fan X)

 

Vad skulle du göra om du vann en miljon? kul fråga :) Jag skulle nog spara på den lite till när man bli äldre och måste underhålla sig och sitt liv. Kanske en ny kamera eller data? X)


Om du fick välja att åka vart du ville, vart skulle du åka då? Ååh,jag vill ju åka till USA. Men venuzuela och canada lockar också ..


favorit sida på internet? Måste vara youtube om inte blogg.se :)

om du måste välja...längdskidor,skidskytte, eller alpint???<3 Måste säga skidskytte,alltid lika roligt :)<3

bästavän? Har många fina bästavänner med hedda är den som jag träffar mest och som har alltid delat mitt liv med :)<3

Hur gammal är du? Jag är 12,fyller 13 i år :)


Vilken skola går du i? Jag går i kunskapsskolan ;)


Fem favoritbloggar? Huum,börjar med min favvo :) Bellas,Ellas,Sagas,Natta och Hedda :)

Gillar desigandinblogg och sannasrum också. Men mest för photoshop och blogg hjälp :)

 


Jeans är snyggt



Vänliga konkurrenter

Björn Ferry tog ju hem guldet igår på min namnsdag! :)

Faktum är att jag inte såg något av tävlingen för jag bestämmde mig för att slagga tidigt för att vaar något piggare idag, Som faktiskt gav resultat. Men det jag tänkte säga var att det är så kul när man ser olika konkurrenter som fightas och gör allt för att knipa guldet. Dom är ju som tjurar i spåret men sen när det är prisutdelining så är alla så glada och det ser ut som om dom vart kompisar sen lång tid tillbaka.

 

Och såg ni christoph Sumann när han kom i mål helt överliycklig. Roligt :)


BILDEN AVSLUTAR DEN 16 FEBRUARI 2010

 

Okej,det finns en sak till som jag vill säg.

NU ÄR FRÅGESTUNDEN SLUT,HAR FÅTT IHOP NÅGRA FRÅGOR MEN SKULLE VARA ÄNNU ROLIGARE OM MINA ANDRA 10 BESÖKARE OCKSÅ VILLE FRÅGA,ingen ska absolute behöva men det är så roligt att bara få en fråga. Kanske det är för att jag typ älskar att prata om mig själv och vad jag tycker om :)


TEMA PÅ FIREFOX

Inget roligt har hänt idag. Har läst en skolbok,käkat,spelat sims,surfat runt på alla bloggar och fyllt i min kalender för det långa året 2010. Faktum är att det var lite som jag kunde fylle i och sådär. T.ex dom två sommarcuperna,falun resan och kittelfjäll nu på torsdag!


Nu något helt annat. Jag vet inte hur många av er som läser använder firefox men för er som har er och använder den senaste verisonen kan ny göra en ganska skojig sak.




Fan vad härligt charlotte!

Satt fast klistrad som vanligt framför OS på kvällen. Och spänningen steg ju verkligen när charlotte skulle köra sista kurvan och höll på att ramla. Men strång som hon e håller hon fast vid snön och kör sverige till det första OS guldet.

VI ÄLSKAR CHARLOTTE!


700 INLÄGG - OCH MISSA INTE FRÅGESTUNDEN!

Hände inget speciellt idag. Var hos morfar och prata samt glodde på OS. Synd att det inte blev någon medalj för jesper björnlund.

JUSTE! MISSA INTE FRÅGESTUNDEN FÖR GUDS SKULL!







Huset fullt av gubbar ..

Haha,imorse kom ikea för att byta våra skåpsluckor. Det är typ kaos i vårt hus nu för hela vardagsrummet är fyllet med kartonger från ikea och nedervåningen vill jag inte äns snacka om :/ Men det blir jävligt snyggt allt!
Vi kommer få ett vit och mörkgrått bakdrum med ny dush,bakdkar,tolett och handfat. Och köket kommer vi att byta från ett brunt beige kök till ett vitt och super snyggt! :)

Så nu ska jag dra på mig en tröja och sen kila över till morfar. Ska glo på OS repsien från i natt och sen vila och kanske käka något.


Picture from Valetine day




haha,mamma hade glömt i'et i mitt namn :)


Mamma gjorde min musli,och sen fick jag designa vår musli burk :)
1. Badhandskar
2.Fotkräm,bra att ah efter en fotbollstunering när man är blöt och svettig om fötterna
3. Badbomd till vårt nya badrum
4. Tuggumi (hello.k)
5. Ögonfransböjare

TACK MAMMA OCH PAPPA FÖR DOM JÄTTE FINA PRESENTERNA,hade inte behövt något för jag tycker om er iallafall!

Som jag lovade er ..

Här kommer videon från invigningen,tog inte den videon som jag tänkte för den är så lång och ganska tråkig. Men hitta en annan som var det första man såg av invigningen på fredag/lördag natt/morgon...


Happy valentine!

Gör någon lycklig idag,det är den personen värd!


Blir hemma liggande idag igen,har extremt jobbigt huvudvärk och ont i halsen. Ska dricka lite te nu och sen blir det OS hela eftermiddagen :)

Tack för alla fina sms som ni bombat mig med hela förmiddagen!





FÖRSTA MEDALJHOPPET UTE ..

Ingen medalj från någon av svenskarna i skidskyttet. Som kommentatorerna sa tusen gånger så är det här inte är någon täving för Helena. Tyckte själv att det såg ganska bra ut med det finns roligare upplägg i skidskytte. Som jaktstart och stafett. Det är bara 2 skytten på sprint,och det är ju skyttet som är jonssons glödhet ..

Såg att sveriges match mot shweis nyss tog slut,3-0 till damerna med hockyklubban!

Grattis!


Georgiens jobbiga OS

Har ni hört vad som har hänt!?
För er som sitter dag och natt uppslukade framför SVT kanske har hört den hemska olyckan i Vancouver.
En georgier som tränar upp sig inför tävlingarna i Vancouver några timmar innan invigningen.
Han åkte nästan 140 km i timmen. Fattar ni! Han tappa kontrollen över sin rodel och krascha in i en stolpe bredvid.
Och bara några minuter efter olyckan så dog han.
Visst är det hemskt! Och med rubriken menar jag att sommar OS 2008 så låg Georgien och Ryssland i krig. Det kan inte vara lätt för Georgien nu ..

 

Ääähh,fyfan! Kommer att sitta och heja på Georgien ända in i slutändan!

HEJA GEORGIEN,NI ÄR VÄRDA ETT GULD!



Godmorgon Lördag!

Hej! ♥

Hoppas ni sovit gott och kanske någon av er var uppe och titta på invigningen av OS?
Annars går den i repris om 18 minuter på SVT1. Jag titta aldrig igår,pappa skulle väcka mig fem i tre men han gick inte heller upp. Kanske skönt det för idag är jag typ jätte tjock i halsen och kan knappast prata. Så det blir en sitta hemma dag med OS och varmt te hela dagen ..

Frågestund


Nu kör vi igång igen! FRÅGA ALLT MELLAN HIMMEL OCH JORD SÅ LOVAR JAG ATT SVARA EFTER HA FÅTT MINST 10-15 FRÅGOR! KOM IGEN NU,frågafrågafråga!


Bilden säger allt ...


'THANK GOD,IT'S FRIDAY

Tänkte göra ett brev inlägg idag,men det blev ändringar på det :)
Det hände inget speciellt i skolan förutom att jag redovisa engelska7 och skrev om min disposetion på steg 10 svenska. Sen har jag blivit beroende av fisherman's friend (halstabletter) som frida tipsa mig

Juste! Under en tid framöver kommer jag blogga om OS tänkte jag. Alltså rapportera för dom som missat något eller för dom som bara vill hålla lite koll. Och sen när det är slut tänkte jag sumera alltihop ;) KRAM

Tog lite kort efter skolan ...









En vanlig torsdag

Vanlig skoldag igen och inga nya händelser som jag sett,hört eller läst. Vi fick ärtsoppa till lunch med 2 pannkakor. Fattar ni,2 STYCKEN! Det är som en halv macka typ. Alla gick typ till bea/konsum och köpte en fralla. Jag,hedda,joahnna,frida,madde och felicia/carro gick till bea och satt där och käka våra 3 kronors frallor. Bättre än ingenting iallafall.

Satt kvar med hedda i skolan. Imorgon ska jag redova steg 7 engelska och kanske steg7 matte.
Menmen,tog en liten fotorunda i solen. Jätte mysigt,men det var jävligt kallt om händerna när man ska hålla i kameran. Men vad gör man inte för kameran ..

En låt

Kevin Rudolf ft. Jay Sean/Lil Wayne – I Made It

Lazee – Calling OLazee – Calling Outee – Calling gOut


TILLFÄLLIGT

Min design ser helt muppig ut,men den e absolute bara tillfällig.
Men nu e jag på bätte humör för jag ska till emelie,KRAM (l)

Nu är det dags ..



- PHOTOSHOP BLOGGAR,ooh! Älskar att få hjälp med photoshop och under bara 2 månader har jag lärt mig jätte mycket. T.ex tinkerbella,sagas och sannasrum är några av dom bloggar som jag har fått lite hjälp av.
- SKIDÅKNING,det finns många nackdelar med vintern och snön,kylan och allt slask. Men jag är ändå otroligt glad över att vi har riktig vinter i sverige. Man får ju åka skidor! Och nästa vecka ska jag till lappland,längaaaar ..
- MITT UTEHÅRBAND,lite konstigt kanske men jag älskar verkligen mitt hårband som är sådär tjockt (everest) och man använder ute. Jätte bar när man fryser om öronen och har toffs :)

http://i36.tinypic.com/f2966x.gifhttp://www.vora-maxmo.fi/images/218/bilder02/slalom_450.jpg

- BLOGG.SE,vad fan! Det är något error fel hela tiden! Blir jätte sur och farmför allt när jag är stort behöv av ny design. Det går inte att ladda upp bilder och så måste man gå fram och tillbaka hela tiden ..
- SKOLARBETE,orkar inte .. Snälla,ge mig en vecka eller två ledigt så kommer jag tillbaka pigg och glad igen ..
- GAMLA KLASSEN,saknar er så f*cking mycket asså! Saknar er varje timme,minut,sekund. Fyfan,hoppas vi aldrig släpper taget om varandra. Spelar ingen roll om det e kille/tjej ..

Rösta på mej i cassandras blogg!

Jag är med i cassandras veckan's blogg tävling. Skulle blir jätte glad om ni röstade på mig.

Svar till johanna

SV: Aha,nu ser jag. Här kommer den riktiga länken, :) <3

Tänkte att jag skulle fixa med bloggen imorgon,alltså bredd,höjd,sidled,meny o.s.v. Men ha det fint så hörs vi imorgn efter skolan,KRAM

Hissar denna blogg!

Jag har blivit helt såld av denna blogg. Jag som har lite slitet hår,även om jag klipper det ger massa bra tips om olika shampoon,balsam,inpckningar och när man vill platta/locka håret. Och sen visar hon massa olika video's när hon gör massa fina frisyrer. Så det blir en stor fet hissning till hennes blogg!


Är trött,som vanligt ..

Hej på er!

Änteligen får man lite tid vid tangentbordet och bara skriva av sig. Min fredag/lördag har vart super bra och imorgon blir det faktiskt bara slappa och ta det lungt. Sen på kvällen blir det inomhusträning i kvickentorp :)
Men kvällen igår var super rolig,med skratt,sång och god mat. Jag roligt :) Och idag så var jag på öppethus hos mina fina älsklingar i gamla skolan. Det var skit roligt att träffa dom,och jag var med ellinor älskling <3
Sen 40 års fest hos AIK:arna och nu hemma.

Minicupen gick också bra,men efter en lång natt och ganska kämpig dag så tyckte jag att jag inte var på topp,KRAM

EMELIE & JULIA


Ska dra nu!

Nu blir det fest i skarpnäck,ring om ni vill något :) KRAM

AVATAR 3D

Nu kommer recansionen om filmen avatar. Jag och min kompis såg den i 3d men går också i vanlig.

Handlig;Den desillusionerade marinsoldaten JakeSully skickas tillplaneten Pandora för att med alla medel övertyga urbefolkningen att låta människan exploatera deras natur för att utvinna en ny energikälla. Allteftersom Jake lär känna planeten och folket blir han mer och mer osäker på sitt uppdrag och när kampen ställs på sin spets måste han välja sida. Och han är ju förälskad ...

Vad tycker jag; Ååh,helt underbar! Den var så jävla bra helt enkelt. Den avr nog bättre i 3d då allt blir så effektfullt och det kändes som om man typ kunde ta och röra på allt. Fina färger och helt fantastiskt landskap. Avatarerna var lite läskiga ibland men allt var så underbart. Skulle kunna o där hos dom,så jävla fint asså!

Betyg; Helt klart 5/5 möjliga! ALLA MÅSTE SE AVATAR!



Hemkunskap för frukostälskae

Vi hade hemkunskap idag,yeeeh! Det var skit roligt. Jag skulle vara med felicia och jabkob men vi bytte så carro var med oss istället. Vi gjorde 3 grejer på ca 1 ½ h. Det blev musli,ägg,smoothie och hvregrynsgröt. Allt var faktiskt gott,men muslin och smoothin framförallt. Efter skolan drog jag och hedda en sväng till farsta för att köpa den sista present till emelie. Ikväll blir det motion's cykel och glee ;)

Nu ska jag reconera filmen också,så kika in igen om kanske 5-15 minuter :)

Min studiedag slutar med bloggning ..

Ska sova nu,eller måste byta om och tvätta bort smink och tänderna. Orkar inte summera filmen idag. Gör kanske det imrgon eftermiddag/kväll. Juste,på fredag ska jag slagga hos emelie och imorgon ska jag och hedda till farsta och köpa en present till till emelie. Jaja,ville bara att ni skulle veta att jag levde :)

Bilder från mobilen,hade inga bättre <3


Hemma och bloggar ..

Dagen har vart super bra! Hedda och jag har skrattat och haft det skit roligt som vanligt. Det är så skönt med hedda nu igen. För några månader hade vi det ganska jobbigt med varandra men nu har det släppt. Vi kan snacka och avar oss själva med varandra. Jag tänker skriva en roman om bion sen,eftersom den är värd det. Men nu kommer ett litet collage och sen ikväll kommer resansionen somsagt.


Lite snabbt

NU: Byta om och packa ihop
SEN: Avatar 3d med hedda :)<3


Vinteridrottsdagen tillbringades i hammarbybacken

Dagen i hammarby backen var super rolig! Kom dit ca halv tio och carro/felica var dom ända som kommit till backen då. Runt tio kunde vi börja åka och måste säga att det gick väldigt bra. Men skidrona flakka lite mycket men det är nog för att mina pjäxor är något för stora. Ramla i ett hopp en gång,men annars inga tabbar i liften eller påkörningar av någon. Haha, calle irriterade isg på mig för att jag kom så jävla fort 2 gånger och en gång körde jag in i ett stängsel (plast) men det var för att mina skidor flakka som jag sa.

Ingen träning. Magont och hhuvudvärk. Men imorgon blir det nog bio,shopping av vantar/mascara och kanske ngt snyggt nagellack. Jaja,men här kommer några söta bilder från backen.


Skidor idag!

Idag blir det skidåkning med skolan (för dom som inte valt att åka skridskor/bada). Jag har typ längtat i två veckor efter det här och idag så får jag äntligen göra det! Ska gå och packa ihop min matsäck (plättar och varm choklade) höh,gott som fan x) Sen kommer johanna om en ca timme. Önska mig lycka till i backen och att jag inte gör några pinsamma tabbar som atta ramla i liften eller köra på någon.

NU ÅKER JAG TILL BACKEN,vi ses kanske där?

Thailand Godis

Farfar och Sonja kom över på en fika nu på kvällen. Jätte kul att se dom,solbrända och glada. Sonja hade köpt lite godis och frågat spesefikt om 'thailändkts godis'. Och dom hade bara - ööh,okeej.. Men vi fick hem lite Thai godis (grön påse) och dom var super goda. Kommer säkert gå och plocka några då och då...


Nu till något helt annat. Jag har anmält mig till en foto tävling hos fanny. Jag tänker bidra med en bild på en frusen hand som min morfar gjort. Men jag är fotografen. Jag valde bilden för att den är cool och väldig fin. Personlig och annurlunda på något sätt :D


Fråga?

Har bara en snabb fråga.
Ser mina rubrik's texter konstiga ut? Nå måste kolla på det andra inlägget om ni kollar på inläggen. Alltså är dom små på något sätt? ÖNSKAR SVAR!